Reacties voor: Travelteq maakt gadgetkoffer met ingebouwde accu

Travelteq heeft een gadgetvriendelijke koffer uitgebracht, met snel toegankelijk vak voor laptop, smartphone en krant. Je kunt erop zitten en er is een versie met speakers.
Lees het complete artikel → Travelteq maakt gadgetkoffer met ingebouwde accu
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 20 reacties

  1. Leuk, maar voor die prijs?

  2. Die koffer alleen is al steelwaardig als je die prijs ziet..

    Leuk idee maar ik hou mijn dure spullen het liefst een beetje buiten de aandacht..

  3. Laten we hopen dat er snel klonen komen die goedkoper zijn

  4. Een sticker met de tekst Steal My Suitcase krijg je er gratis bij.

  5. Beetje onzin zeg. Zie niemand die het echt zo graag wilt gebruiken.

  6. Kan handig zijn, maar ik ben wel benieuwd naar de capaciteit van de accu die er in zit. Ik vrees een beetje dat deze -of- te licht is (qua capacities) -of- juist heel erg zwaar wordt (qua gewicht). Hoe dan ook wel een mooi koffertje.

  7. De koffer zelf (zonder speakers) weegt al 6,25 Kilo. De gemiddelde economy class reiziger kan alleen al daarom gedwongen worden het ding in te checken als normale bagage. Dag gadgets of een business class upgrade….

  8. Duidelijk te zien dat een Nederlander dat bedacht heeft, alleen al die prijs alleen al….. zijn markt zal ook wel niet verder rijken dan dit kikkerlandje waar iedereen toch goed betaald krijgt met werken.

    Inderdaad veel vliegmaatschappijen staan maar 7kg of maar 5kg hand bagage toe.

  9. Handbagage is eerder afhankelijk van afmetingen dan van gewicht. Zo’n koffer moet in een rekje passen.. Heb met easyjet ook 20kg in handbagage gehad, KLM idem
    Maar de prijs, dan ben ik bang dat naast inhoud ook de koffer zelf gejat wordt, ik pas..

  10. Origineel geplaatst door Chris
    Handbagage is eerder afhankelijk van afmetingen dan van gewicht. Zo’n koffer moet in een rekje passen.. Heb met easyjet ook 20kg in handbagage gehad, KLM idem
    Maar de prijs, dan ben ik bang dat naast inhoud ook de koffer zelf gejat wordt, ik pas..

    Nee hoor bij economyclass mag je meestal niet meer dan 10kg mee nemen, en zijn zat maatschappijen die 5kg of 7kg hanteren.

    Maar ene maatschappij weegt handbagage en andere niet.

  11. Volgens mij is het gewicht niet het probleem, maar zou je al wel eens moeilijkheden kunnen hebben bij de security-check. Als de laptop er altijd al apart doorheen moet, dan zullen ze je wellicht vragen de accu maar even uit de koffer te halen.

  12. Als ik de informatie op de originele website (die nergens in het artikel wordt vermeld, laat staan dat er überhaupt ergens een bronvermelding staat) bekijk dan zit er helemaal geen accu in lijkt het. Je hebt 2 modellen: eentje met en eentje zonder de audio module. Beide modellen zijn te verkrijgen met rode of de hier afgebeelde witte wieltjes. In de audio module lijkt een accu te zitten met een usb output maar of dat nou gebruikt wordt om de accu op te laden zodat je de module van stroom kunt voorzien of dat je dit ook kunt gebruiken om je andere devices op te laden staat er niet bij. Met een inhoud van 1800 mAh lijkt me dat nogal beperkt.

  13. Origineel geplaatst door jasper
    Die koffer alleen is al steelwaardig als je die prijs ziet..Leuk idee maar ik hou mijn dure spullen het liefst een beetje buiten de aandacht..

    Dat valt toch mee een beetje samsonite kost ook 400 euro

  14. Jongens, niet zo negatief. Van de week een model in het echt gezien op de Bright night en ze steelden werkelijk de show. Ondank de kritische opmerkingen was iedereen enorm enthousiast over deze geweldige koffer.
    De prijs is inderdaad fors, maar kijk maar eens wat je voor een goede aluminium Samsonite neerlegt en een los iPhone-speaker device. Dan komt het al aardig in de buurt.
    En dan heb je nog niet eens een lekkere stoel om op te zitten, want dat is natuurlijk de allermooiste feature van deze koffer: overal waar je komt klap je hem zo uit tot comfortabele stoel, en hij zit echt goed!
    Qua gewicht inderdaad een probleem als je met Ryanair of Easyjet vliegt, dan moet je hem inchecken. Maar de maten zijn wel voor handbagage en bij de betere maatschappijen zit er niet zo’n strakke of helemaal geen limiet op het gewicht van je handbagage. De meeste gebruikers van deze dure koffer reizen neem ik aan niet met Ryanair.
    Voor de veel reizende zakenman echt een uitkomst, dan is die 600E echt een schijntje hoor.

  15. @Peter, het lijkt er sterk op dat de door jou genoemde positieve argumenten betekent dat jij een binding hebt met dit bedrijf.

    Het lijkt sterk op een marketing verhaal.

  16. Marketing-verhaal? Lijkt me gewoon een logische redenering, rekening houdende met het doelpubliek alvorens het product zomaar af te breken op de prijs en andere zaken…

  17. Origineel geplaatst door Rene
    @Peter, het lijkt er sterk op dat de door jou genoemde positieve argumenten betekent dat jij een binding hebt met dit bedrijf. Het lijkt sterk op een marketing verhaal.

    het is nou niet echt een koffer die de gemiddelde persoon mee neemt op vakantie. wel ideaal als je zakelijk veel met het vliegtuig moet gaan.

  18. Er zitten hier duidelijk geen echte frequent flyers bij… Ik was dat tot voor kort wel… Als je kijkt naar wat het een bedrijf kost om zijn mensen te laten vliegen en je regelmatig low budget maatschappijen boekt, dan kan je zien dat er op zo een vlucht gemiddeld 30% zakenmensen zit. Ze worden verplicht van via Ryanair of easyjet te boeken! Het is echt enkel aan de weinige CEO’s om met lijnvluchten te reizen…
    Ik zie voor deze knappe koffer dus ook enkel een gebruik op vluchten van Brussels Airlines, KLM, enz. Bij deze maatschappijen wordt er idd enkel naar het formaat gekeken. Trouwens bij ryanair hebben ze mijn handbagage ook nog nooit gewogen… Zolang hij maar binnen formaat was… En als je een beetje eerlijk bent is de “forse” prijs eigenlijk best ok… Een degelijke laptopcase van samsonite kost algauw – 350€

  19. Deed me denken aan een mop van 25 jaar geleden van die Japanner met een super horloge dat werkelijk alles kon (bellen, TV kijken, de krant lezen, etc.). Geweldig! Enig nadeel was de koffer met batterijen die je er altijd bij moest hebben.

    Zoveel is er dus eigenlijk niet eens veranderd 🙂

  20. @Jan: Niet helemaal waar. Ik vlieg gemiddeld 2x per maand voor mn werk en heb nog nooit (doe dit nu 5jaar) met ryanair oid gevlogen, maar over het algemeen klm, lufthansa, sing. airlines enz. Daar wordt idd nooit cabin-bagage gewogen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.