Reacties voor: Transparante iPhone 4 ombouwkit nu te koop voor 30 dollar

Bij iFixit hebben ze een transparante ombouwkit voor de iPhone 4 uitgebracht, waarmee je de achterkant van de originele iPhone 4 kunt vervangen door een doorzichtig plaatje.

Reacties: 26 reacties

  1. ER zijn wel goedkopere ! VEEL goedkoper !

  2. Ik hou het lekker bij m’n zwarte ondoorzichtige iPhone.

  3. Heb een transparante achterkant klaarliggen. Alleen is mijn zwarte iPhone bij de reparatiedienst. Hoop hem eind van de week weer te hebben en de achterkant erop te zetten! Had hem trouwens wel goedkoper dan dit.

  4. Een vraagje, als je deze mod uitvoert, vervalt dan je fabrieksgarantie etc?

  5. Wat mankeert er aan de originele Aaifoon? Wie wil er nu de ingewanden van zijn gsm laten zien?!

  6. (Red.) Verwijderd. Niet-onderbouwde reactie.

  7. @T. van der Wal: Waar vandaan? (A)

  8. Bij Cnn.Cn is hij maar $10,- inc shipping.

    Vond het idee wel gaaf maar ben er inmiddels wel klaar mee.

  9. Worden hiervan niet je foto’s van over belicht? Meen dat daar problemen mee ontstonden…

  10. Ik ben allang blij dattie belt!

  11. @Dammes: Ja en nee, zodra je voor reparatie je iPhone backplate terugzet niet, lever je hem in met een modified backplate zal deze ongerepareerd teruggestuurd worden

  12. Vind er niks aan, doet me denken aan de doorzichtige covertjes die er in de tijd van de Nokia 3310 op de markt waren…

  13. Lijkt mij plastic troep..
    En naar mijn mening is het nog lelijk ook

  14. Origineel geplaatst door Max@Dammes: Ja en nee, zodra je voor reparatie je iPhone backplate terugzet niet, lever je hem in met een modified backplate zal deze ongerepareerd teruggestuurd worden

    Onzin. Als je een deuk in je hardware hebt waar de achterkant van enig belang is dan wel, ja. Maar als jij een software gerelateerd reperatie hebt, mogen ze dit wettelijk (Consumentenwet, wet op de garantie) gezien niet weigeren.

  15. Ik vind dat jullie ook even in dit artikel de nadelen van de case hadden kunnen noemen.

    Door het transparante glas ‘lekt’ licht van de Flashlight. Dat licht word normaal tegengehouden door je donkere achterkant. Dat houd in dat foto’s die met de ‘flash’ worden gemaakt, veel minder scherp zijn.

    Van plan om deze case te kopen? Google dan even naar de bovenstaande nadelen voor foto’s.

  16. EBay 5 dollar en is er al 2 maanden ofzo

  17. Op de iFixit website staat inmiddels een correctie dat het doorzichtige achterkantje wel van glas is en niet van plastic zoals eerder vermeld.

  18. 1 nadeel Garantie vervalt 🙁

  19. Foto’s maken met flits? Nee dankje, ik maak liever mooie foto’s… de flits van de iPhone is nou niet echt om over naar huis te schrijven als je het mij vraagt. Ik neem liever foto’s in daglicht dus wat mij betreft is deze mod alleszins de moeite waard, zeker nu blijkt dat deze achterzijde wel van glas blijkt te zijn…

  20. Ik heb al een tijdje de voor en achterkant in het doorzichtig. Voor een achterkant zijn in het glas. Die van m’n vrouw heb ik in het rood gezet (voor en achter) en persoonlijk vindt ik die het mooist. Op beide toestellen heb Ik totaal geen probleem met onzuivere foto’s !!
    Garantie is ook geen probleem !!

    Als hij binnen moet voor herstelling dan zet je hem weer in zijn origineel staat en breng hem binnen in een Applestore .

  21. Idd geen problemen mee! Heb die van mij via M.I.C store (silver edition) al een tijdje geleden 🙂

  22. @ Glenn
    Waar heb jij dit gekocht ?

  23. Ik heb er ook 1 liggen. Ik moet hem er alleen nog even opschroeven.

    Onzin dat dit nu ineens van glas moet zijn. Alle iPhones voor de 4 waren van kunststof en daar zijn er ook miljoenen van verkocht.

  24. Vind het er niet uitzien. Heb nu zelfeen gouden-chrome backcover voor 6 euro van ebay dat ziet er echt bling bling uit! (heb dan wel een 3gs)

  25. @Pieter
    Transparant heb ik gekocht in Parijs (Aubervilliers). Daar zijn verschillende kleine winkels die alle iPhone onderdelen verkopen. De rode kit heb ik gekocht via eBay .

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.