Reacties voor: Apple verkoopt nu transparant iPhone XR hoesje

Apple is begonnen met de verkoop van een transparant iPhone XR-hoesje, waarmee je toestel goed kunt beschermen en de kleur zichtbaar blijft. De hoes kost 45 euro.
Lees het complete artikel → Apple verkoopt nu transparant iPhone XR hoesje
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. Vind het wel duur voor een simpele hoes. Had dan wel de knoppen aluminium gemaakt in kleurtjes.. gewoon om anders te zijn als de rest.. en daarnaast mag dat best voor die prijs. Ik geloof dat apple de distributie van verschillende kleuren knoppen ook wel aankan..

    Buiten dat alles zou ik er ook wel zo 1 willen hebben voor mn XS max eigenlijk.

  2. Als je dat koopt dan betaal je €40 te veel! Zouden mensen dat echt willen betalen??

  3. Ik weet dat mensen zeggen dat wanneer je een iPhone kan kopen van € 1000 dat je dan moeilijk doet over een hoesje van € 40, maar kom op…€ 40!!!! voor een stukje plastic. Ik heb al jaren hoesjes van alieexpres die niet verkleuren (goed op letten in de beschrijving. Je hebt merken die het er expliciet bijzetten, want sommige eorden na verloop van tijd geel), maar dan nog…boeien. Koop je een nieuwe (maatschappelijk niet echt verantwoord – dus even zoeken naar een die niet verkleurt 🙂).

  4. Eahm.. Hoesje die je normaal koopt voor € 5,95.
    Zoek maar op Google: iPhone Xr Soft TPU Hoesje Transparant

    Dit vind ik wel ranzig van Apple.

  5. Waarom geen hoesje ook het scherm aan de voorkant beschermt?
    Het scherm is best aan de maat, en dus net als de glazen achterkant, gevoelig om iets op te lopen…

  6. Zou graag een leren case van Apple voor de Xr zien. Toch de fijnste case die ik tot nu toe voor mijn andere iPhones heb gehad.

  7. €40:00 !!!!! Apple is nu echt doorgeslagen 🤪 sorry hoor maar er zijn zat Nederlandse website’s waar je transparante hoesjes kan kopen voor ongeveer €10:00-€15:00 Google maar op silicone hoesjes 😉

  8. Het probleem met TPU is dat het na een paar maanden gaat verkleuren. Er komt dan een geel-bruine waas op.

  9. Origineel geplaatst door jw
    Het probleem met TPU is dat het na een paar maanden gaat verkleuren. Er komt dan een geel-bruine waas op.

    Klopt. Zie mijn eerdere post. Je hebt ook varianten die niet verkleuren. Ik heb er een om mijn iPhone 7 zitten en die is na 2 jaar alleen gewoon bekrast van gebruikssporen maar verder helemaal transparant en niet verkleurd. Ook alie.

  10. Origineel geplaatst door jw
    Het probleem met TPU is dat het na een paar maanden gaat verkleuren. Er komt dan een geel-bruine waas op.

    Door redenen als deze ben ik dus benieuwd naar die van apple. Ben benieuwd naar de reviews!

  11. @Justin K: ja ik ook. Want ik slijt nu gemiddeld 7 goedkope hoesjes per jaar. Dus als deze van Apple een jaar goed blijft en niet verkleurd dan kan dat voor mij wel uit

  12. Deze bevalt mij uitstekend. Voor €13,50

  13. Origineel geplaatst door Bob
    Zou graag een leren case van Apple voor de Xr zien. Toch de fijnste case die ik tot nu toe voor mijn andere iPhones heb gehad.

    Kijk eens naar de cases van Mujjo. 😉

  14. Werd tijd dat Apple eindelijk ‘s transparante hoesjes ging verkopen. Als toch iemand moet begrijpen dat je wilt genieten van het design van je iPhone, zou dat Apple moeten zijn. Toch was je voor transparante hoesjes áltijd aangewezen op andere merken. En..hoe duur of goedkoop ook: ze verkleuren áltijd na verloop van tijd. Bij mijn nieuwe iPhone Xs Max heb ik een prima soSKILD hoesje: transparant, stevige grip en goeie stootrand voor evt vallen. NL product en 35 euro, maar is het zeker waard. Nu nog Apple hoesjes voor de ándere modellen!

  15. In geen 45 jaar. Voor nog geen 3 euro een prima transparante case van aliexpress (baseus tpu) met extra valprotectie. Nog 3€ een goede glazen 5D screenprotector en voila 39 “bespaard”

  16. Voor mijn iPhone X had ik laatst transparant hoesje bij de Action voor 1,50 euro gekocht. 😎

  17. Origineel geplaatst door L8
    Voor mijn iPhone X had ik laatst transparant hoesje bij de Action voor 1,50 euro gekocht. 😎

    Ik gebruik ze al jaren van de Action met al m’n eerdere en huidige iPhone. Die van de Kruidvat in zo’n valuepack per 2 zijn ook top. Na verloop van tijd worden die transparante hoezen wat gelig door je handen icm warmte en dan is het simpelweg cheap een nieuwe erom klappen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.