Reacties voor: Eerste trailer van ‘Steve Jobs: The Man in the Machine’ toont duister portret

De eerste trailer van 'Steve Jobs: The Man in the Machine' is verschenen. Apple is niet blij met de documentaire, die een duister portret van Steve Jobs schetst.

Reacties: 5 reacties

  1. Het is net door Steve zijn “harde” aanpak dat Apple nu zo groot is en dat hij heen is gegaan is valt ook de laatste jaren op bij Apple. Tim Cook gaat bij het personeel handjes vasthouden als zij zeggen dat het onmogelijk is om de cameralens niet laten uit te steken bij de iPhone 6(+) terwijl Steve erop aangedrongen zou hebben (met harde woorden weliswaar) om maar met een oplossing te komen (wat uiteindelijk ook gebeurde). Als deze man nog geleefd had zag de huidige iPhone er toch iets gelikter uit.

  2. Geniaal visionair en een ongelofelijke harde klootzak. Dat klopt toch gewoon?

  3. Het lijkt me interessant om een genuanceerdere film te zien over Steve Jobs. Die vorige biografische film vond ik goed, maar wel een hoog halleluja gehalte hebben.

  4. @Dekon7: Helemaal waar. Het kritische oog is duidelijk weg…

  5. Origineel geplaatst door MoBieler
    Geniaal visionair en een ongelofelijke harde klootzak. Dat klopt toch gewoon?

    Nee dat is dus niet zo. Hij was gepassioneerd, en als je passie ergens voor hebt dan ben je wel eens hard tegen mensen. Maar dat is niet de hele tijd geweest, alleen soms als mensen niet maakten hoe hij dingen voor ogen had. Een paar mensen konden dat niet aan en gingen weg, en die zal je vooral horen janken in deze documentaire. De meesten bleven gewoon. Deze mensen inspireerde hij, zorgde dat ze zich goed over zichzelf voelden omdat ze dingen bouwden wat ze zelf niet eens voor mogelijk hadden gezien.

    Je moet het boek “becoming Steve Jobs” maar eens lezen, dan snap je wat ik bedoel.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.