Reacties voor: Touchscreen-test: iPhone heeft nog steeds beste touchscreen

MOTO Development heeft wederom een onderzoek gedaan naar de accuratie van de touchscreens van 6 veelgebruikte telefoons. Hier was ook de iPhone 3GS bij. De iPhone blijkt nog steeds met vlag en wimpel te winnen.
Mike van Hoenselaar -

Reacties: 22 reacties

  1. Mooi zo…

  2. Met vlag en wimpel winnen? Die is wel ludiek. 🙂 Mogelijk kun je ook met kop en schouders boven de rest uit winnen! 🙂 Nevermind. Mooie stats. Dat dan weer wel.

  3. Scherm Droid valt enorm tegen, had ik niet verwacht!!

  4. Ik vind het toch vreemd de iphone is redelijk oud maar verslaat nog steeds de meest nieuwe up to date telefoons…. doen ze bij apple wel iets goed

  5. Hun zouden de htc legend erbij moeten doen. Persoonlijk komt die voor mij het beste na de iPhone

  6. Ik heb zo’n vermoeden dat het ook iets te maken heeft dat het scherm van de iPhone van glas is. Ik weet niet zeker hoe dat zit met de andere telefoons. Zijn die ook allemaal over op glazen schermen of is dat nog een soort van hard plastic? Bevestigd wel het gevoel dat velen al hebben dat het touch scherm van de iPhone nog steeds top is. Hopelijk kunnen ze die nóg beter maken bij de update naar de 4G.

  7. Zou het scherm van apple ook niet gewoon van hard plastic zijn maar dan misschien gemixt met glas en dan net genoeg glas om het glas te mogen noemen?

    En het is idd wel grapig om te zien dat een scherm van een redelijk oude telefoon het toch wint van de nieuwste modellen :).

    Maar goed zo zie je ook bij laptop’s weinig tot geen met een multitouchpad

  8. Wel grappig trouwens dat het onderzoeksbedrijf “MOTO” heet en de Motorola Droid / Milestone het slechts uit de test komt

  9. Glas mixen met plastic??

    Tis in ieder geval knap dat de iPhone nog steeds het beste scherm heeft, ben benieuwd of Apple het nu ook voor elkaar krijgt om de responsie bij de randen van het scherm beter te krijgen, heb je een nog beter scherm!

  10. heb het altijd al gezegd, het multitouchscreen van de iphone maakt het verschil en dat is alles bepalend.
    Hoe vet de app’s of besturingssystemen ook zijn als de bediening niet accuraat is werkt het niet.

  11. Moto droid is oude dan de iphone 3gs en het palm pre is ook rond hetzelfde tijd als de iphone 3gs in productie , maar wel leuk om te zien

  12. Maar de originele iPhone heeft het zelfde scherm als de 3gs dacht ik. Dus het touchscreen komt al uit 2007. Toen was het helemaal revolutionair

  13. jammer dat de HTC HD2 er niet bij zit, dat scherm is ook super!

  14. @kerel:
    vind je echt.. Ik vond dat scherm niks, ik weet niet of het aan de software kan liggen dat de touchmogelijkheden niet goed waren, maar ik vond het geen fijne telefoon om mee te werken, de touchscreen dan.

  15. Het iPhone scherm is ook gewoon heeeeel naiwkeurig vind ik

  16. Uitschieters zijn de Apple iPhone en de Motorola Droid. Het resultaat van de Motorola Droid was diep treurig???
    klopt niet helemaal volgens mij

  17. @wouter: Je kunt ook naar beneden uitschieten 😉

  18. De Motorola Droid deed het in deze test wel stukken beter, maar was ook in die test de slechtste.

  19. iPhone is the best!

  20. @wouter: waarom niet?

    @Thom: Helaas wel.

  21. Ik heb verschillende touchscreen toestellen gehad, maar op èèn of andere manier ben ik toch weer terug bij de iPhone. (Ik heb er al 4 versleten zeg maar).

  22. @danny

    Het touchscreen van de HD2 is wel goed, maar door de software die je erop hebt staan heb je er niks aan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.