Reacties voor: Maakt jouw Touch ID-sensor ook een klikgeluid?

De Touch ID-sensor van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus blijkt een geluidje te maken, die je alleen na oefening en meermaals proberen kan horen.
Lees het complete artikel → Maakt jouw Touch ID-sensor ook een klikgeluid?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 40 reacties

  1. Mijne doet het ook.

  2. Op mijn 5s, als ik mijn telefoon vanaf het lockscreen unlock, hoor ik inderdaad het geruis / snel geklik als ik de telefoon tegen mijn oor houd!

  3. Ik hoor het soms door mijn audioinstallatie.

  4. Ik hoor het ook ja, op de 6

  5. ….. uh ja, en ??

  6. Mijn doet het ook, een soort gekraak. Maar ja, maakt het eigenlijk wat uit. Je hoort het toch niet in het dagelijks leven.

  7. @Jelle Zwiers: Tenzij je dan iedere dag he telefoon tegen de homeknop houdt en toevallig je vinger scant :P.

  8. Het is dat ik het heb uitgeprobeerd, en er achter kwam dat het bij mij ook zo is. Maar of dat ik er nou echt op ga letten… nee, denkt het niet…

  9. mijne doet het ook.

  10. Lekker belangrijk! Laten we ons met belangrijkere dingen bezig houden.

  11. Mijn behuizing van de iPhone klikt. Die Touch ID hoor je niet, maar als je behuizing klikt kan ik je vertellen dat dat heel irritant is. Nieuwe iPhone gevraagd en gekregen, maar de nieuwe klikt ook

  12. Origineel geplaatst door Daan
    Mijn behuizing van de iPhone klikt. Die Touch ID hoor je niet, maar als je behuizing klikt kan ik je vertellen dat dat heel irritant is. Nieuwe iPhone gevraagd en gekregen, maar de nieuwe klikt ook

    Had hetzelfde probleem, verholpen bij de Apple store door het plaatsen van nieuw scherm

  13. Het is niet één klikgeluid, maar een snel repeterende klik van misschien 8-10 per seconde. Heb een Iphone 6.

  14. Heeeeel interessant om dit te weten!!!!!

  15. Wat een openbaring !

  16. Ik hoor een dikke klik. Hoeft niet eens mijn oor erbij te leggen. Wou er al mee terug gaan. Is het een defect of juist niet? Want die klik is echt gewoon hard.

  17. Ik vind jullie artikelen altijd erg leuk en informatief, maar het nut van dit artikel? Wie interesseert het nou of zijn Touch ID een bijna onhoorbaar geluidje maakt? Nutteloos.

  18. Als ik mijn iPhone heel hard tegen mijn oorschelp druk en mijn andere oor dicht houd, hoor ik mijn hard kloppen. Hebben jullie dat ook? Ik zal een filmpje posten op Youtube….

  19. Ik heb het ook gehad bij m’n i6. Heel irritant duidelijk hoorbaar ‘knik-knak’ geluid. Het probleem/de oplossing is belachelijk simpel: er zit vuil rond de knop. Neem een wattenstaafje, dip dit even in pure alcohol, en ‘poets’ hiermee in een ronddraaiende beweging rond de rand van de (ingedrukte) homebutton. Je iPhone wel van tevoren even uitzetten en uit laten tot de alcohol verdampt is natuurlijk. Geloof het of niet, maar het geluid (en dubbelklik gevoel) was meteen weg en is na 2 maanden nog steeds weg.

    hier een filmpje (via)

  20. Lekker boeiend en nieuwswaardig Pff .. Kom op man .. Wat een Bs ! Hahah

  21. Wat een zinloos artikel…

  22. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  23. Kan aan mijn gehoor liggen maar ik hoor helemaal niks ook niet op het filmpje

  24. Uitgeprobeerd, maar het is voor mij echt onhoorbaar. Komt ook wel doordat ik slechthorend ben. Ach ja, nutteloos om te weten ook. Want zoals al gezegd is, in het dagelijks leven merk je er sowieso toch niets van. Of je nou wel of niet goed hoort. 😛

  25. @Flieps: hoor ik mijn…. hard kloppen, of hoor ik mijn hart kloppen? Klein verschil

  26. Ik hoor bij de mijne niks. Maar toen ik hem hard op de grond smeet hoorde ik wel een duidelijke hoorbare klik. Hmmm vind het maar raar.

  27. Ik hoor geen geklik maar wel een ruis… Alsof de radio aan staat maar geen zender ontvangt

  28. Veel “haat” reacties hierboven, maar ik vind het toch wel grappig. Had er zelf nooit achter gekomen 🙂

  29. Ligt het aan mijn telefoon (iPhone 6) of ruist het speakertje altijd?? Ik hoor constant geruis. Normaal hoor je het niet alleen als je hem bij het oor houdt.

  30. Origineel geplaatst door Joël
    Ligt het aan mijn telefoon (iPhone 6) of ruist het speakertje altijd?? Ik hoor constant geruis. Normaal hoor je het niet alleen als je hem bij het oor houdt.

    Dat is net als je je oor tegen een schelp legt, dan hoor je dus de zee.

  31. Degene die dit ontdekt heeft, heeft echt echt niks te doen.

  32. Mijn iPhone 5s doet het ook

  33. @Ed: Oeps…

  34. Is dit soms een vervroegde 1 april grap? Haha

  35. Ik heb goed gehoor maar hoor dit toch niet. Het geluid op het filmpje wel. Kan ook komen door de mensen die in mijn hoofd praten die hun mond niet willen houden 😛

  36. Nee het is echt zo. Mijn iPhone 6 maakt ook altijd een static white noise; een continu zacht geruis uit de speaker. Net alsof de speaker nooit helemaal uitgaat. Dat heeft niets te maken met het schelp-tegen-oor-fenomeen.

  37. Ik hoor het ook vraag me wel af wat het nou precies is wat het geluid maakt in de touch id! Verder niet ergerlijk ofzo!

  38. Ik hoor het geluid ook, inderdaad heel snel en zachtjes maar het is er wel.

  39. als je je iPhone (iPhone 6 in mijn geval) tegen je wang aan houd dus dat je wang de touch id aanraakt hoor je het een stuk harder geluid in vergelijking met als je je vinger op de touch id legt, ook klinkt het heel anders. heel raar.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.