Reacties voor: Bloomberg: ‘Apple werkt aan iPhone met Touch ID in scherm’

Op z’n vroegst in 2020
Volgens betrouwbare bronnen komt Apple terug met de Touch ID-sensor. De Touch ID-sensor in het scherm staat gepland voor de 2020 iPhones, maar wordt mogelijk nog uitgesteld.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Het wordt gewoon een verbeterde iPhone 8.

    De se was op basis vd 5(s) . Is het een alternatief voor de huidige se gebruiker ( en ook gebruikers van oudere toestellen en ook wel voor 7/8 gebruikers)

    Ja dat is het zeker!

    Is het ook de ideale vervanger van een 4 inch scherm? Nee!

    Ook voorzie ik een hogere prijs dan de 419€ ofzo vd SE, reken maar op de prijs vd huidige 8, mogelijk eerst nog wat duurder , zakt later welweer.

    Ook niet alle 4.7 inch gebruikers willen groter, dat men denkt bij dit toestel steeds aan de SE gebruikers, maar voor de iPhone 6 tm 8 is het ook een mooie mogelijkheid, beter nog dan voor de gebruikers van de 5 serie .

    Las al 1 welke zijn iPhone XR een dienblad noemde, zo kun je bij 4.7 inch blijven!
    En ook niet onbelangrijk een lager prijs niveau, ook voor velen een belangrijk aspect.

  2. Touch id en face id??? Dan blijf je dus een notch houden 😒. Ik kan het nu al voorspellen:

    2019 iPhones nieuwe snellere faceid. Nog steeds een grote notch.

    2020 iPhones met snellere face id en touch id zodat je niet omhoog hoeft te swipen. Nog steeds een notch, maar kleiner.

    2021 iPhones met een snellere face id en snellere touch id en kleine notch. HEEL MISSCHIEN een CEG in de touch ID, maar denk dat ze dat niet doen want dan worden er geen watches meer gekocht ofzo…

    Dat is de innovatie voor de komende paar jaar mensen!

    2022….universal translator, siri die ons wel begrijpt en slimme antwoorden geeft…

    Alle plannen over wat over 3 jaar in een iPhone zit liggen allang klaar op tafel en is ook allang allemaal mogelijk maar wordt gewoon achter gehouden.

    Idem voor iOS…hele waslijst aan features maar komt maar beetje bij beetje.

  3. Het nieuwe “voordelige “ toestel ( indien t verschijnt ) wordt meer de SE voor de iPhone 6/6s/7/8 gebruikers dan de SE vd iPhone 5/5c/5s/SE gebruikers.

  4. TouchID is mijn motivatie om de 8 te kopen. De fysieke interactie om mn telefoon te ontgrendelen en nu ook dmv Apple Pay te betalen geeft mij meer vertrouwen dat IK ZELF een actie bevestig. Bij FaceID is het software die dat beslist.
    Ik ben dus blij dat Apple TouchID blijft ondersteunen en doorontwikkeld.

  5. Dubbele beveiliging… en dus goed lijkt me. Ik mis het niet bij mijn X
    Iets anders kan ik even niet verzinnen, waarom beide… behalve een spiegelbril.

    Misschien een jaartje wachten op de volgende…
    X bevalt nog prima! Abonnementje omlaag. Jaartje doorlopen.. opties…

  6. @Mike: inderdaad, vooral ook darkmode vele jaren eerder gekund . Bij die stekkers ook, ik denk dat 30 pins er geweest is om later met lightning te kunnen komen.
    30 pins was vanaf dag 1 hopeloos ouderwets, zulke grote stekkers had ik bij gsm’s nog nooit gehad.

  7. Ben benieuwd of dir gerucht waar is. Ik vind FaceID geweldig en zou niet meer terug willen. Heerlijk om ingelogd te zijn zonder interactie van mijn kant. Hoe sneller hoe beter.

    Pas heb ik een iPad voor een dame van 95 gekocht en ingericht. Wegens de hoge kosten niet de iPad Pro (met FaceID) maar de iPad 2019 (met TouchID). Hoeveel moeite het haar kostte om het concept van TouchID door te krijgen! Dan drukte ze weer te hard, dan zat ze er weer net naast.
    Toen realiseerde ik me voor het eerst hoe intuïtief FaceID werkelijk is: dat zou voor haar zóveel makkelijker geweest zijn!

    FaceID is een geniale manier van unlocken (terwijl ik, toen ik de iPhone 7 nog had, me niet kon vóórstellen dat FaceID een verbetering zou kunnen zijn ten opzichte van TouchID). Je merkt het gemak van FaceID pas echt als je het hebt. (Nog even los van het feit dat je af bent van het gedoe met natte vingers, handschoenen, sneetjes in je vinger, gerimpelde vingers na in bad te hebben gelegen, etc.)

  8. @Marc: Kan me niet in je verhaal herkennen….. Heb een jaar een Iphone XR maar minstens een paar keer per dag was de touch ID makkelijker geweest. In de auto aan een raam houder. Iphone unlocken om tomtom aan te zetten, te veraf, shit kinderen in auto dus geen pincode intypen, dus iphone eruit halen of onhandig naar Iphone hangen en unlocken. Iphone ligt op tafel effe agenda checken, nee je zit te ver van de camera, dus weer iphone oppaken om mijn mugshot te laten zien. Dan nog gewoon af en toe weigeren. Deze issues had ik allemaal niet toen ik een touch id had.
    Ik herken me dan ook niet in de gerimpelde vingers en zwembad vingers. Je hebt 10 vingers en ik registreerde er altijd tussen de 4 en 6, maar daar was zelden noodzaak toe.
    En als laatste, waarom willen mensen als het steenkoud buiten is elke keer op hun telefoon zitten. Als het buiten zo koud is dat je handschoenen aan hebt dan ga je niet elke keer op je telefoon zitten. Leuk dat je faceid dan werkt, maar vervolgens moet die handschoen alsnog uit om het scherm te bedienen. Kortom, touch id is functioneler, maar in combinatie met face id is het perfect.

  9. Grappig hoe de meningen over touch/face Id zo verschillend zijn. Heb nog geen face id gebruikt maar touch ID op mn 7 werkt te vaak niet om te gebruiken. Denk dat apple sowieso geen face en touch id doet. Aangezien ze laat zijn met touch id onder het scherm hoop ik dat je je vinger overal kan leggen. Touch to wake en gaan. Zoals we apple kennen als laatst maar dan wel het best

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.