Reacties voor: Touch Bar werkt ook als je Windows via Bootcamp draait

De Touch Bar werkt ook als je Windows via Boot Camp gebruikt op de nieuwste MacBook Pro-modellen. Dat heeft Apple-topman Craig Federighi bevestigd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Wat raden jullie aan als je windows apps nodig hebt welke echt alleen maar op windows draaien?(visual studio + mssql)

    Virtualbox of toch bootcamp?

  2. Windows F toetsen op de Touch Bar van je MacBook terwijl Windows gebruikt? Wat aardig van Apple.. het moet toch niet gekker worden..! Ik zeg: control -alt -delete 😜

  3. @Macaanzee: Ik zeg mond houden

  4. Iets bekend over paralles?

  5. Windows op je Mac…. Zot!
    Apple terug naar de puristen.

  6. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  7. @Dennis: Bootcamp, ik gebruik hier ook altijd Windows op Mac, die OSx start ik nooit op. Elk zn zin. Je moet wel maken dat je een opstartschijf of usbstick hebt (want een cd lezer zit er tegenwoordig niet meer op). Maar voorts is het een fluitje van een cent. Je hoeft tegenwoordig zelfs geen Windows10 licentie te kopen. Deze werkt perfect zonder registratie. Dus gewoon Bootcamp opstarten en de partitie voor Windows zo groot mogelijk maken. Doen! (prachtige toestellen trouwens die iMacs)

  8. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  9. Goed van Apple dat ze ook denken aan de Windows gebruikers op een Mac. Het zou behoorlijk vervelend zijn als je geen F-toetsen hebt in een Windows omgeving. Netjes opgelost zo.

  10. Origineel geplaatst door DamyS4
    Windows op je Mac…. Zot!
    Apple terug naar de puristen.

    Nee hoor, dat er alle reden voor is heb je hier eerder al kunnen lezen: Windows draait gewoon beter op een Mac dan (mac)OS (X) 😝
    _

    @R. Hellema: Netjes opgelost? Welnee, niets meer dan normaal. Anders kunnen ze BootCamp beter opdoeken, een fatsoenlijke interface (drivers) tussen Mac hardware en Windows software bieden is het enige bestaansrecht daarvan…

  11. @Dennis: Ik zou voor bootcamp gaan dan. Je bent vrij veel ram nodig om dat te draaien.

    🙂 Mooi dat Apple dit toevoegd, ik ga volgende week eentje bestellen!

  12. @Johannes: Hey, ja maar dan moet je wel heel de dag switchen tog 😉 ZIt je nooit op MacOS meer. Dat is dan weer het nadeel.

    Heb die duurste variant gepakt 😉 Ben benieuwd hoe het draaid.

  13. @jean-philip: Grappig! Dat doe ik ook. Ik werk het prettigst in Windows maar vinden Apple hardware het mooist.
    Mooi om zo je eigen combinatie te kunnen kiezen.

    Interessant om het verschil in design filosofie te zien tussen Microsoft en Apple. Gaat hopelijk de competitie tussen elkaar stimuleren zodat we nog meer mooie technologie van beide bedrijven gaan zien.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.