Reacties voor: Bekijk de totale zonsverduistering met Total Solar Eclipse

De app Total Solar Eclipse houdt je met vijf livestreams op de hoogte van de totale zonsverduistering in de Verenigde Staten. Je kunt dus gerust thuisblijven en toch alles meemaken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Wat ik me nog herinner van de zonsverduistering van 1999 hier in Nederland is dat het nog verrassend licht was tijdens de zonsverduistering. Het was absoluut niet zo donker als ‘s nachts. Nou zaten wij ook net niet in een gebied wat een echt volledige verduistering had. Iets van 90+% of zo maar het was hooguit schemerig.

  2. Het verschil tussen 99% verduistering en 100% is echt de wereld. Een totale eclips is iets wat ik iedereen aanraad om nog eens te gaan bekijken, dat vergeet je nooit meer.

  3. Daar zal vanavond wel weer heel wat OMG voorbij gaan komen……😩

  4. ABC app is de beste!

  5. Origineel geplaatst door Ivo
    Het verschil tussen 99% verduistering en 100% is echt de wereld. Een totale eclips is iets wat ik iedereen aanraad om nog eens te gaan bekijken, dat vergeet je nooit meer.

    Inderdaad, hier in Montana de totale eclips meegemaakt en echt een onvergetelijke ervaring! Twee minuten duisternis en ook de temperatuur was een stuk lager, heel anders dan in Nl de laatste keer.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.