Reacties voor: Toshiba TransferJet kan supersnel data tussen iOS-apparaten versturen

Toshiba heeft de TransferJet aangekondigd, een apparaatje voor de Lightning-poort waarmee je supersnel bestanden uitwisselt tussen iPhone, iPad en iPod touch.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Neem toch aan dat hier nauwelijks tot geen markt voor is..?!
    Hoe vaak komt het voor dat je iets tussen 2 iDevices wilt overzetten dat te groot (lees: langzaam) is voor AirDrop?
    En daar dan ook nog een (duur?) apparaatje voor kopen, of eigenlijk 2…

  2. Leuk idee, maar ze moeten het haast gratis gaan aanbieden wil het kunnen concurreren met Airdrop. Het wordt pas leuk als er ook een 30-pins variant van komt, dan kun je het ook gebruiken op de oudere iDevices die je niet meer kunt updaten naar een iOS versie met Airdrop ondersteuning.

    Overigens lijdt dit product aan een manco wat al dit soort producten kent, nl. het wordt niet “native” door iOS ondersteund. Daardoor blijven uitgewisselde bestanden binnen de app en kun je bv. een overgestuurde film niet met een andere app afspelen.

  3. Waar ik eigenlijk meer op zit te wachten is een ‘kastje’ (externe SSD) dat je op je iPhone aan kunt sluiten en dan BEDRAAD bestanden/foto’s/video’s laat opslaan op dit apparaat. De huidige draadloze alternatieven werken wel, maar in de praktijk toch veel te langzaam voor grote hoeveelheden bestanden. Weet iemand of iets dergelijks verkrijgbaar is?

  4. @Knarf:

    Denk dat dat iets is wat Apple niet mogelijk maakt, bedraad.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.