Reacties voor: Toshiba presenteert slim horloge met iPhone-connectiviteit

Toshiba heeft op technologiebeurs een eigen horloge gepresenteerd, die informatie via je iPhone kan laten zien.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 13 reacties

  1. Wat een mooi design en display!

    Mocht dit horloge een beetje nette prijs en accuduur hebben dan gaat de Pebble (die nog steeds niet geleverd is!!) naar een andere eigenaar!!

  2. Ik gok erop dat deze horloge voor niet minder dan 300€ zal gaan, zeker als je vergelijkt dat andere spelers die al meer naam hebben in deze markt tussen de 130 en 200€/$ gaan.
    Persoonlijk vind ik deze horloge niet zo mooi, ik verkies een traditioneel horloge van uitzicht en zal dus eerder opteren voor de Cookoo en deze zelf voorzien van een stijlvol lederen polsband indien mogelijk. Voorlopig kan ik wel ff verder met mijn MetaWatch Strata, hoewel deze niet te combineren valt met een maatpak of geschikt is voor een poepsjieke bedoening zoals deze Toshiba dat wel kan zijn (of de MetaWatch Frame).

  3. Van mij mag Apple nu wel eens komen met een eigen horloge, dat lijkt me een stuk beter. Deze is ook wel mooi hoor, maar heb toch liever iets van Apple zelf.

    Mij benieuwen of die daar zelf ook mee gaan komen.

  4. Vind m niet mooi.

  5. Pebble gaat vandaag waarschijnlijk aankondigen dat de levering zal starten. Er is een pers conferentie aangekondigd op de CES vandaag.

  6. eerlijk gezegt vind ik um een beetje aan de kleine kant qua display en qua design vind ik best lelijk.
    als er iemand een soort gelijke ipod nano(de mini dan) uit brengt die wel goed werkt en niet te klein is wil ik best overwegen een te kopen

  7. vind deze helemaal niet mooi
    de i’m Watch is wel een mooi horloge

  8. Gaaf klokje

  9. kijk dat is nou eens een mooi klokske

    Origineel geplaatst door Peter
    vind deze helemaal niet mooi de i’m Watch is wel een mooi horloge http://www.imsmart.com/en/i-m-watch/overview

  10. Mooi horloge! Maar 799,- wel een beetje te duur..

  11. Sorry 349 was 799 voor titanium

  12. (Red.) Niet toegestaan.

  13. Whoa, inderdaad een fraaier design dan de Pebble, waar ik in blijde afwachting van ben… Met name kast en (draai)knoppen. Als ie zelfde als Pebble kan, ben ik om. Hoe kan je er aan komen? En vooral: prijs?
    FYI: zag op marktplaats verleden week de eerste Pebble verschijnen ad EUR150. De “backer prijs” was USD100, das aardige marge. Op eBay natuurlijk ook al te koop, PLUS: via getpebble site voor USD150 te pre-orderen…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.