Reacties voor: Torrents beheren vanaf je iPhone met iZureus

Apple heeft deze week weer voor oproer gezorgd toen ze wederom een BitTorrent-applicatie weigerden. Volgens Apple zou het afgewezen zijn, omdat dit soort applicaties normaliter rechten van derden schaden. Toch zou de echte reden anders liggen, namelijk dat Apple liever downloads via de iTunes Store zou willen stimuleren. Ik kan me dat heel goed voorstellen. […]
Lees het complete artikel → Torrents beheren vanaf je iPhone met iZureus
Mike van Hoenselaar -

Reacties: 16 reacties

  1. Dit is wel een superhandige applicatie, vooral als je veel gebruik maakt van torrent, wat ik ook doe.

  2. Zelf gebruik ik uTorrent WebUI en dan een iPhone versie 🙂

  3. Torrents duren me te lang. Ik prefereer usenet. Maar het beheren van torrents is wel handig als je er veel gebruik van maakt.

  4. @Xynetor: uTorrent komt in het vervolgartikel.

  5. Ok, stap 6 en 7, waar je ‘uitlegt’ hoe je de remote moet benaderen zonder op het lokale netwerk te zitten, leg dat eens écht uit.. 😉

    Wat precies moet je met het eigen IP-adres doen, om het werkend te krijgen over 3G? Ik heb die vraag meerdere malen op het forum gevraagd, maar niemand schijnt te kunnen helpen.

  6. Leuk, maar beetje onnodig voor mij.
    Vuze is wel echt handig, dat ze hun eigen HD Network films ook converteren en automatsch importeren in iTunes.
    Loose Change bijv. Converteren duurt dan wel lang (1 min : 1 min)

  7. Origineel geplaatst door j00st
    Ok, stap 6 en 7, waar je ‘uitlegt’ hoe je de remote moet benaderen zonder op het lokale netwerk te zitten, leg dat eens écht uit.. Wat precies moet je met het eigen IP-adres doen, om het werkend te krijgen over 3G? Ik heb die vraag meerdere malen op het forum gevraagd, maar niemand schijnt te kunnen helpen.

    Je moet de poort 6886 (?) forwarden naar jouw lokale IP.
    Op portforward.com vind je hoe je dit moet doen. Je moet het merk en type nummer van je Router weten en je moet er in kunnen komen.

  8. Ik ga even verwijzen naar het forum, als jullie het niet erg vinden. Daar is er de ruimte voor:
    https://www.iculture.nl/forum/f8/applicaties/f63/app-store-programmas/18942-local-network-apps-2.html#post271103

  9. hopelijk komt die µTorrent guide er vlug want ik denk dat de betere torrentgebruikers niet met Vuze downloaden.

  10. ‘t haalt alleen weinig uit, zie ik.. jammerrr.. misschien dat Mike de moeite wilt nemen, om bij het vervolgartikel die stappen te specificeren.. anders hebben we weinig aan die ‘remote’, behalve wanneer je thuis zit te kakken :S

  11. Of je jailbreaked je ipod/iphone…
    En dan download je torrentula

  12. Hebben “we” weinig aan die remote? Spreek even voor jezelf. Heb gewoon de stappen gevolgd (ok, stap 3 heb ik maar overgeslagen) en het werkt zowel op mijn eigen netwerk als er buiten (“via 3G”)
    En Vuze (oude Azureus) werkt perfect, ook voor de “betere” torrentgebruikers.
    Neemt iemand als Mike eens de moeite om dit uit te werken krijgt hij van dit lamme commentaar.

  13. Origineel geplaatst door j00st
    ‘t haalt alleen weinig uit, zie ik.. jammerrr.. misschien dat Mike de moeite wilt nemen, om bij het vervolgartikel die stappen te specificeren.. anders hebben we weinig aan die ‘remote’, behalve wanneer je thuis zit te kakken :S

    De truck is dat je je poorten in je router moet openzetten.
    Als er eventueel behoefte aan is wil ik wel een artikeltje voor iphoneclub schrijven hoe het een en ander in zijn werk gaat (jullie hebben mijn email adres…)

    Het is niet zo heel moeilijk als je even dit volgt en wat gaat googlen. http://www.portforward.com/

  14. Origineel geplaatst door Casper
    Hebben “we” weinig aan die remote? Spreek even voor jezelf.

    Excuses voor de generalisatie. Alleen het verliest belangrijke functionaliteit als het gebruik door je eigen huis beperkt wordt. Vandaar dat ik stel dat ik, ok herstel: ‘minder’ heb aan de applicatie.

    Heb gewoon de stappen gevolgd (ok, stap 3 heb ik maar overgeslagen) en het werkt zowel op mijn eigen netwerk als er buiten (”via 3G”)

    Zou jij dan stap 6 willen toelichten?

    Neemt iemand als Mike eens de moeite om dit uit te werken krijgt hij van dit lamme commentaar.

    Zo bedoelde ik het dan ook niet. Excuses aan Mike evenwel (als je je aangesproken voelt tenminste). Zoals ik eerder zei is ‘stap 6’ een van de sterkste punten van de app, maar zodra dat niet helder genoeg (voor mij) wordt uitgelegd, dan constateer ik dat. (De optie om te reageren, is dat enkel om de auteur op te hemelen soms?) En nogmaals, ik hoop dat Mike ‘bereid is om’ deze stappen dus uitgebreider te beschrijven.

  15. @iPhonefreak:
    Dank voor je reactie. Op het forum waar ik eerder naar verwezen heb alhier, daar staat hoever ik (gebruiker ‘lnn.art’) gekomen ben.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.