Reacties voor: Topo GPS op iPhone nu met topografische kaart van België

Topo GPS van Rdzl biedt voortaan een topografische kaart van België die je voor 11,99 euro per jaar offline kan gebruiken.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Ik ben zelf een grote fan van MotionX GPS, die laat je kiezen uit oa. de OpenCycle map, een prima topografische kaart met veel detail en je kan van tevoren via de map downloader kaarten downloaden met het door jou gewenste detail voor offline gebruik.

  2. Ik ben heel tevreden van Wandelpad. Ik stippel eerst mijn wandelingen uit op wandelknooppunt.be op mijn computer. (kan ook via de app). Dan kopieer ik deze naar de iphone. Je wandelt van het ene nummer naar het andere nummer. Je kan zien als je verkeerd zit. Een blauw bolletje geeft uw positie aan en mocht je verkeer zitten kan je dit zien. Geen dure kaarten of abonnementen of apparaten. Wel je iphone natuurlijk. Ik ben absoluut geen kaartlezer, maar met dot systeem is het heel eenvoudig en plezant wandelen, zonder verloren te lopen. Eventueel kan je bijkomend die wandeling op MotionX GPS zetten.

  3. Vergeet als uitstekend GPS niet ook om naar Maps 3D te kijken. dit is mijn favoriete ‘GPS handheld’ op de iPhone. Daarin kun je meerdere kaarttypes downloaden in elk gewenst formaat en omvang. Bovendien zit er een uitstekende 3D weergave van deze kaart in verwerkt.

  4. MotionX GPS, niet perfect, soms vreemde menustructuren, maar prijs/kwaliteit de beste app voor offline gebruik van kaarten, routes en waypoints.

  5. Gebruik Topo GPS regelmatig met veel plezier! Uitstekende app!!

  6. Na update crasht hij helaas bij opening op mijn iPad 1.

  7. @Kees Zuidema: Vervelend om te horen dat de nieuwe versie van de app bij u crasht. We willen dit probleem graag oplossen. Als het niet te veel moeite is, zou u een crash report naar ons kunnen sturen? Hiermee kunnen wij zien wat er precies fout is gegaan.

    Sync daarvoor uw iPad met uw computer, en ga na de volgende directory:

    Mac OS X: ~/Library/Logs/CrashReporter/MobileDevice/[DEVICE_NAME]
    Windows XP: C:\Documents and Settings\[USERNAME]\Application
    Data\Apple Computer\Logs\CrashReporter\MobileDevice\[DEVICE_NAME]
    Windows Vista or 7: C:\Users\[USERNAME]\AppData\Roaming\Apple
    Computer\Logs\CrashReporter\MobileDevice\[DEVICE_NAME]

    In deze directory staat als het goed is een file Topo GPS_2014-……..crash Dit is een crash report. U kunt deze file(s) mailen naar rdzl@rdzl.nl . Graag horen we ook welke versie van iOS u gebruikt.

    Met vriendelijke groeten,
    Harmen Warringa
    Topo GPS
    http://www.topo-gps.nl

  8. @Kees Zuidema: De oorzaak van de crash is gevonden. Het probleem doet zich alleen voor onder iOS 5.

    We hebben inmiddels een versie met bugfix naar Apple gestuurd. Over ongeveer een week kan deze versie worden gedownload.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.