Reacties voor: Top 2000 volgen: drie apps waarmee je op de hoogte blijft

De Top 2000 volg je met deze drie apps van NPO, Instituut voor Beeld en Geluid en meer. Welke is het beste? Dat lees je in deze applijst.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. Sorry hoor, maar je had dit bericht beter op 1 Jan kunnen plaatsen, dan was je tenminste nog op tijd voor 2015,
    nu heb je nog 1 dag om de top 2000 te luisteren.

    misschien een agenda puntje voor volgend jaar ?:)

  2. Ook erg leuk is dat je in de npo 2 in het top 2000 gedeelte ( via de streepjes) op de naam van de artiest kan klikken dan kun je ook een YouTube filmpje opstarten met het hele nummer.

  3. @iCulture: Grappig, bij de NPO radio2 app screenshot staat de lijst van vorig jaar, met de datum van dit jaar. 31-12 valt in 2014 op woensdag, maar deed dat in 2013 dus niet ???

    Aanvullend tipje: als je de lijst ook offline wilt kunnen raadplegen, als je je databundel hebt opgebruikt met streaming video van het top2000 café bv 😉 , kun je op de top2000 site de lijst ook als pdf downloaden: top2000 PDF. Als je ‘m dan in bv iBooks laadt kun je ook zoeken op artiest, titel etc. Gaat op iPad trouwens makjelijker dan op iPhone, daar krijg he de mobiele site, zonder downloads 🙁

    Voor de echte fanatici: je kunt ‘m ook als excelsheet downloaden en je eigen sorteringen en statistische trucjes erop loslaten 🙂 (word formaat kan ook, zie ik nut niet helemaal van in)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.