Reacties voor: TomTom wil ook een eigen App Store

TomTom wil een eigen App Store bouwen op basis van WebKit. De navigatiefabrikant wil op die manier iets extra's bieden in vergelijking met de vele aanbieders van gratis navigatie.
Lees het complete artikel → TomTom wil ook een eigen App Store
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Klinkt zeer interesant. Hopelijk komt ook soort iets op de iPhone. Scheelt veel werk namelijk.

  2. Maar wat heeft dit wat betreft App van TomTom met de iPhone te maken? Het is een alternatief van een iPhone met TomTom app, dat je dan in je TomTom apparaat nieuwe versies kan binnen hengelen, maar dan? Ik zie geen concurrentie, gezien een losse navigatie een totaal andere markt is dan een smartphone met navigatie.

  3. Dat ze maar een iPad versie maken 🙂

  4. Straks kan je ook bellen met je tomtom en concurreert tomtom de iphone deruit, WACHT MAAR!

  5. Via de TomTom iPhone app zouden ook in-app verkopen/ downloads geregeld kunnen worden. De nieuwe aanpak van TomTom lijkt behoorlijk vernieuwend te zijn. Denk dat ze hiermee een antwoord hebben op gratis navigatie.
    Dataroaming bij de GO live 1000 in heel europa is ook uniek. Ik zou er bijna mijn iPhone app weer voor inruilen.

  6. Eindelijk weer wat ontwikkeling vanuit TOMTOM’s kant, want ze begonnen behoorlijk te stagneren met hun navigaties.

  7. Het is al heel lang niet meer interressant wat tt van plan lijkt te gaan doen misschien in de toekomst als het gerealiseert kan gaan worden wellicht . . . . pfff

  8. TomTom kan beter z’n boeletje bij elkaar rapen. Gratis navigatie via Google of Nokia zal binnen enkele jaren gemeengoed zijn. Slechts een enkeling zal nog een apart PND kopen.
    Vooral als je ziet hoeveel informatie Google zonder al te veel inspanningen kan presenteren binnen navigatie dan kan TomTom wel inpakken.

  9. Precies..denk dat TomTom zijn beste tijd ook heeft gehad.

  10. Over en uit voor TomTom…

  11. Tomtom is ook op andere vlakken bezig. Zo sluiten ze contracten af met autofabrikanten. Onlangs een ingebouwde vanaf fabriek tomtom in een renault senic gezien en dat werkt subliem. Voordeel van het bekende tt2 in combinatie met de voordelen van een ingebouwde Navi, zoals radio van zelf uit etc.
    Steeds meer auto’s hebben vanaf fabriek navigatie onboard en dit heeft toch wel de toekomst. Groot nadeel voor tt2 is dat een auto veel langer meegaat en ze dus een goed verdienmodel moeten hebben voor upgrades en extra applicaties. Ik denk dat zo’n appstore dan wel eens de sleutel naar succes kan worden.

  12. Origineel…

  13. Wauw, dus als autofabrikant kan ik straks of een dure TT of gratis GoogNav inbouwen.
    Toch eens nadenken wat ik dan doe…

  14. TT is een zinkend schip, en probeert van alles om het te voorkomen.
    Logisch, maar te laat, zeker als ze met dit soort nonsens komen.

  15. Laat ze eerst eens de bestaande goed regelen. Straks gaan we over op goedkopere of gratis oplossingen. De mensen die een TomTom hebben staan met alle nieuwe oplossingen in de kou. Die overwegen een andere oplossing. En daar is keuze genoeg en betere oplossingen voldoende voor handen.

  16. Dit gaat beter worden voor ze in 4.0 OS.

  17. TT is helemaal geen zinkend schip! Als je kwaliteit wilt dat betaal je ervoor! Dat is zo bij TT. Wil je dat niet dan neem je lekker zo’n goedkope set(of gratis) die je zo nu en dan lekker om laat rijden en je nog wel eens een straat in stuurt die je helemaal niet in mag.

    Nee TT staat bij mij op 1! werkt altijd zoals het moet. Is zeer duidelijk en ziet er altijd goed uit.

  18. Dom idee. Maarja ze moeten iets doen, vermits ze wss binnen een tiental jaar van de kaart geveegd worden door gratis navigatie-oplossingen, met betere kaarten dan die van hun.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.