Reacties voor: TomTom voegt stroombesparende modus toe aan navigatie-apps

TomTom heeft een stroombesparende modus ingevoerd in de navigatie-app. Daarmee voorkom je dat de batterij tijdens het autorijden leegraakt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Ben heel blij met de Tomtom app al jaren, maar wanneer komt nou eens de nieuwe look van de huidige moderne PNA’s ?

  2. Helaas nog een 6 en 6 plus support

  3. Geen nieuwe look en geen iphone 6 support wellicht bij IOS 12

  4. Wat een laomiddel
    Laat TomTom hun app liever herschrijven en iets doen tegen het absurde energiegebruik van hun Commodore64 interface.
    Sygic, Navigon, Waze hebben veel meer nuttige info

  5. An, vandaar dat m’n iPhone niet opgeladen werd in m’n auto toen we naar Duitsland gingen.
    Dacht eerst dat m’n lader kaduuk was.

  6. @Peter: Fijn al die ‘nuttige’ info bij de concurrenten, maar dat leidt alleen maar af. Onder het rijden kun je toch echt beter je ogen op de weg houden ipv op allerlei irrelevante info op een overvol navigatieschermpje.

    De gesproken instructies zouden duidelijk genoeg moeten zijn. Vroegâh, toen je nog menselijke kaartlezers had, hielden die onder het rijden ook de wegenkaart of hun aantekeningen niet hinderlijk voor je ogen om je te laten zien hoe je moest rijden 😉

    Tomtom blinkt er juist in uit om de enige informatie die er naast de routeaanwijzingen toe doet, de snelheid, duidelijker in beeld te zetten dan veel concurrenten. Daar heb je wel wat aan (nu anno 2015 nog steeds de enige eis aan de standaard snelheidsmeter is dat die niet te weinig mag aangeven en die dan ook vaak 10% of meer teveel aangeeft).

  7. De besparende optie was bij de vorige versie standaard. Navigeren ging alsof je navigeerde op een ouderwetse TomTom. Batterij besparend was ie zeker, maar ik miste mijn soepele TomTom. Gelukkig hebben ze het opgelost en navigeert ie weer als vanouds, mooi snel en soepel. Ik vind de iOS 7/8 look erg mooi. Op de iphone 6 prima, maar rijbaan begeleiding is niet schermvullend. TomTom is de beste qua betrouwbaarheid, zeker ook bij files en snelle berekening van nieuwe routes bij file. Straatnamen worden volledig voorgelezen en levenslange kaart updates. Echt top!

  8. Dat is niet dom van Tom Tom

  9. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  10. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.