Reacties voor: TomTom Places stopt op 1 juli, dit zijn de alternatieven

TomTom Places stopt op 1 juli. Welke alternatieven zijn er om locaties en verkeersinformatie op te vragen?

Reacties: 8 reacties

  1. Google map en kaarten van ios, gebruiken die niet een berg data bij lange afstanden?

  2. Jup maar hopelijk kan je ze later downloaden op je iPhone

  3. Gisteren lekker de here app gedownload en gratis levenslang kaarten en updates nu ook volledig in het Nederlands op iOS . Je kan zelfs vanuit de app super gemakkelijk wereldwijd navigeren met het openbaar vervoer. Kortom geen enkel betaalde app lijkt mij beter te kunnen.

  4. In de app van DTG kun je ook al relevante places terugvinden. Deze wordt elke dag bijgewerkt vanuit de Telefoongids en Goudengids.

  5. De kaarten app van Apple als alternatief?? Ben groot fan van Apple maar deze app bied naast voordelen ook echt nadelen!
    Zo is de routeaanwijzing (vooral in het buitenland) zeer onhandig doordat er straatnamen in plaats van wegnummers en “richting plaats…” wordt aangegeven. Alsof ik weet wat de straatnaam is van de afslag op de autobaan?? En als er toch een straatnaambordje zou staan dan is die met 70km per uur slecht te lezen hoor.
    Bovendien is de blauwe lijn (de route) niet duidelijk te onderscheiden van de overige wegen.
    En, meer vrij kunnen scrollen over de kaart tijdens een route.
    Ik zou de app graag meer gebruiken mede doordat bv het scherm uit kan en deze automatisch oplicht als er een routeaanwijzing is.

    Hopelijk pakt Apple deze punten ook op in iOS 9…

  6. Gebruik al tijden Google maps als alternatief op TomTom. Kleinere app die minder ruimte inneemt. En met offline kaarten ook in het buitenland te gebruiken. En daarbij, volgens mij geeft hij ook redelijk juist de drukte op de weg weer en biedt zelfs alternatieve routes die sneller zijn. Blij mee dus 🙂

  7. Het opdoeken van de Tomtom places app lijkt me de opmaat naar het vernieuwen van alle huidige tomtom apps naar het TomTom Go betaalmodel die al bij android is.

    Hier en daar al een duitse iphone versie gezien. Mij lijkt dat ze deze voor de zomervakanties willen gaan uitrollen.

    Maar misschien hoop ik wel teveel en ben ik de antieke look van tomtom op de iphone wel gewoon zat.
    Ik ben overigens supertevreden over tomtom: kaarten zijn nauwkeurig, tomtom mapshare welke kaartenboer heeft dat? IQ-routes en Tomtom traffic ongeevenaard. Nu nog die oude look veranderen en update voor iphone 6 en plus dan is het helemaal goed

  8. Ik bezoek apotheken. Daarvoor was de Tomtom placets app perfect. Bij de dtg krijg ik niet van een hele stad apotheken te zien alleen in mijn omgeving en ik kan ook niet zien bij bovengenoemde app waar ik me bevindt. Daarna geef ik adresgegevens in in mijn navi van de auto. Wie helpt me?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.