Reacties voor: TomTom Online Route Planner op de iPhone: werkt dat?

TomTom heeft een Online Route Planner gelanceerd, die ook op de iPhone te gebruiken zou moeten zijn. Het lukt ook best aardig. Tenminste, als je de route wilt laten uitrekenen, maar voor het navigeren is Google Maps toch nog steeds het beste.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 24 reacties

  1. Hm… ik was niet van plan met een kloterig klein telefoontje te gaan navigeren. Daarnaast is mn built in car navigatie vele malen beter (inc. touch screen). Oh en de HTC heeft al jaren tomtom navigatie (die k ook nie gebruik)…

  2. Conclusie: waardeloos!!

  3. Nee, niet waardeloos, ‘niet niet uit ontwikkeld’.

    😛

  4. Serieus, stop nou eens met maps-like software en laat ons “echte” gps navigatie zien.

  5. Word hier niet opgewonden van; next!

  6. Apple heeft het zelf fundamenteel lopen verpesten. TomTom’s markt is hooguit 5 Eu per gebr. en je denkt toch niet dat TT daarvoor alle gezanik rond goedkeuring, techn. support op leeglopende batterijen etc. gaat getroosten?
    Ze denken “koop maar lekker een Go, daar verdienen we meer aan”.
    Gelukkig kan je met Maps een flink eind komen, zonder invulformuliertjes turn-by-turn en voice overs.

  7. Dames en heren, dit is voor desktop ontwikkeld en niet voor de iPhone. De opmerkingen met ‘waardeloos’ zijn dus een beetje te vroeg geroepen!

  8. ik was niet van plan met een kloterig klein telefoontje te gaan navigeren

    Wat doe je op iphoneclub als je de iphone een kloterig klein telefoontje vindt? Waarom heb je er zelfs een?

  9. @Dennis – omdat ik in eerste instantie ook ‘overtuigd’ was door de Apple Marketing Machine. In de praktijk heeft deze telefoon 0,0 meerwaarde ten opzichte van iedere andere telefoon. Functioneel gezien zijn de recente HTC modellen vele malen beter. Wellicht voor pubers met puistjes dat dit een kekkie toestel is, maar veel serieuze gebruikers zal je hier niet mee aantreffen. Dan toch maar een blackberry / HTC of Nokia achtig ding. Functioneel & Degelijk.

  10. @Mark Boxman – gefrustreerde sufferd..

  11. Origineel geplaatst door Mark Boxman
    @Dennis – omdat ik in eerste instantie ook ‘overtuigd’ was door de Apple Marketing Machine. In de praktijk heeft deze telefoon 0,0 meerwaarde ten opzichte van iedere andere telefoon. Functioneel gezien zijn de recente HTC modellen vele malen beter. Wellicht voor pubers met puistjes dat dit een kekkie toestel is, maar veel serieuze gebruikers zal je hier niet mee aantreffen. Dan toch maar een blackberry / HTC of Nokia achtig ding. Functioneel & Degelijk.

    Poep, doe eens wat meer onderzoek aub? De iPhone wordt het hoogst gewaardeerd in de zakelijke markt (US). Daarbij is geen enkele andere telefoon met de eenvoudigheden zoals iTunes/App Store/Safari en het unieke touch screen. Als je de iPhone wilt bashen dan ben je hier niet op het juiste domein. Probeer het nog eens op webwereld.nl

  12. @ Mark Boxman

    Htc functioneel???
    Echt niet, de meest onhandige telefoon ooit

  13. HTC, degelijk? Echt no way. Je mag blij zijn wanneer je HTC geen kuren vertoond.

  14. Origineel geplaatst door Mark Boxman
    Daarnaast is mn built in car navigatie vele malen beter (inc. touch screen).

    Wow, wist niet dat een Opel Kadet uit 1989 ook al built in car navigatie had…. Cool man! Dat jij dat hebt!

  15. Hé Boxman, hou je even in. Ik ben een gebruiker van 55 jaar en wil niet uitgemaakt worden voor een puber en zeker niet dat wij gebruikers niet serieus zouden zijn. Als je hem niet goed vind verkoop je hem toch? serieuze kopers genoeg!

  16. Kritische noten aan het adres van dit device mag hier niet? en is dat gelijk bashen?

    V.w.b. de zakelijke markt, ik ken geen Fortune 500 bedrijven die massaal iphone’s uitrollen. Wel blackberry’s en HTC’s overigens. Een product waarderen (incl. appstore / itunes) is iets anders als het gebruik ervan.

    Grappig ik heb ooit een opel kadet gehad – was een van de eerste auto’s. Nu toch blij met de 159 (in de lease overigens). Hoe rijdt je nieuwe scooter MichMich?

  17. @ mark boxman
    Snap eigelijk niet wat je dan op de iPhoneclub site doet, Duhhh………

  18. @Wout – Hey Wout! Alles goed? Je bent zo oud als je je voelt Wout. Trouwens, waar maak ik je uit voor puber? Voor pubers met puistjes zal dit een kekkie toestel zijn, ik zei niet “alleen voor pubers met puistjes”, ofzo. Wellicht dat de emotie bij je de overhand nam. Excuses op voorhand aanvaard!

  19. Origineel geplaatst door Mark Boxman
    Kritische noten aan het adres van dit device mag hier niet? en is dat gelijk bashen?

    Origineel geplaatst door Mark Boxman
    .. “een kloterig klein telefoontje”..

    .. “Wellicht voor pubers met puistjes dat dit een kekkie toestel is”..

    Dit is inderdaad bashen, oftuwel je gelijk proberen te halen dmv opzettelijk iets of iemand in een kwaad dag licht te zetten zonder enige vorm van een feitelijk argument. Maarehm Mark, volgens mij heb jij helemaal geen iPhone. Of had je geen onderzoek gedaan voordat je de iPhone aanschafte? Klein beetje dom van je he?

  20. Mark, misschien moet je eens een cursus begrijpend lezen volgen. Je maakt Wout (en iedereen die wat ouder is en zijn toestel ‘kekkie’ vindt) dus wel uit voor puber.
    En noem je eigen infantiele reacties kritische noten? Je komt niet verder dan wat domme uitspraken die niet gestaafd zijn met enig argument of bewijs. En ja, dat noemen we ordinair bashen.

  21. Als ik Locations bekijk van de iPhone, dan vind ik het formaat van het beeldscherm VS de weergaven van de plattegrond best te doen. In de huidige fase van de Tom Tom Online route zie ik ook niet zo heel veel verschil qua vernieuwing, sterker nog ik mis de allebelangrijkste functie in de TomTom namelijk de street view en ‘spraakvrouwtje’ dat aangeeft dat je bij de volgende rotonde de 2e rechts moet nemen. Ik denk dat Routenet.nl dit beter kunnen aangezien zij een breeder vervoer assortiment (te voet/fiets/auto/truck) hebbben.

    Echter lijkt me deze desktop versie toepasbaar voor een laptop als je geen TomTom hebt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.