Reacties voor: TomTom GO Mobile laat je nu tussenstops aan je route toevoegen

TomTom GO Mobile kan nu ook een tussenstop aan je huidige route toevoegen. Hierdoor hoef je je eigen route niet te onderbreken om bijvoorbeeld een tankstation te bezoeken of om langs een ander adres te gaan.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 39 reacties

  1. Heel leuk maar je kan nogsteeds niet vanuit nederland naar duitsland reizen met de nieuwe go app 😑

  2. Mis ook nog steeds de mogelijkheid om de iPhone speaker te gebruiken.. Met de Ford carkit geen geluid…

  3. Of het kunnen instellen van een beperkte snelheid..

  4. Origineel geplaatst door Sergio
    Heel leuk maar je kan nogsteeds niet vanuit nederland naar duitsland reizen met de nieuwe go app 😑

    Jawel hoor gisteren nog gedaan en terug. Maar je moet een kaart hebben van Noord-europa of westeuropa en je kunt helaas niet kiezen voor benelux + individuele landen zoals duitsland

  5. Origineel geplaatst door Sergio
    Heel leuk maar je kan nogsteeds niet vanuit nederland naar duitsland reizen met de nieuwe go app 😑

    Heb je dit zelf ervaren? Ik gebruik de app al vanaf het begin en ook regelmatig voor naar het buitenland.

  6. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  7. Reizen vanuit Nederland naar het buitenland gaat alleen maar op het moment dat je 1 kaart download waar alle landen in zitten waar je rijdt. Benelux aangevuld met losse kaarten van aansluitende landen werkt niet. Met een iPhone met 16GB geheugen is het onmogelijk Europa of delen van Europa te downloaden zonder dat je eerst alle andere apps moet verwijderen. Ik baal erg nog steeds van dat TomTom is gestopt met de ondersteuning van de oude West-Europa app, deze was gewoon goed en ongeveer 2GB groot en dat ging prima op mijn telefoon.

  8. Origineel geplaatst door Frank
    Ik baal erg nog steeds van dat TomTom is gestopt met de ondersteuning van de oude West-Europa app, deze was gewoon goed en ongeveer 2GB groot en dat ging prima op mijn telefoon.

    Tot nu toe werkt die oude app nog prima hoor.

  9. Nu ik wat meer ruimte op m’n iPhone heb toch maar weer geïnstalleerd om nog ‘s te proberen nu TomTom heeft aangekondigd de vorige app binnenkort echt te laten vallen, in weerwil van eerdere toezeggingen ‘m te blijven ondersteunen.

    Ondanks alle ‘nieuwe oude’ functies die tergend langzaam terugkomen (tussenstops is ook weer zo’n voorbeeld van iets dat de vorige app al héél lang had, maar dan beter) blijkt ‘t nog steeds een waardeloze app. Wat een rommelige, onoverzichtelijke schermindeling 🤢. De instructies blijken (op een bekend traject) ook al nergens op te slaan, en een denkbeeldige blokkade op de écht beste route is niet te vinden en niet te corrigeren ☹️

    Het zit ‘m niet alleen in missende functies uit de vorige app of iets dat met kleine updates recht te zetten valt. De hele opzet is waardeloos, juist voor in de auto véél te onoverzichtelijk. Allerlei info op plaatsen waar je het niet verwacht, in onduidelijke kleurstelling en relevante info afdekkend 😖
    Één km/u-tje ‘te hard’ en het wordt nog erger, dan wordt de routeaanduiding zowat helemaal afgedekt door de toch al zo knullig geplaatste snelheidsaanduiding😡

    Voorzover ik nog enige twijfel had weet ik nu nog zekerder dan ooit dat ik hier geen cent voor wil betalen, de riant superieure ‘oude’ app zo lang mogelijk blijf gebruiken, en daarna wel iets anders zoek.

    Als er nog ‘s een verkiezing van de slechtste app aller tijden wordt gehouden is dit imho een héél grote kanshebber voor de hoofdprijs 😢

    @Frank ea ontevredenen: Al een recensie geplaatst in de app-store?
    Dé manier om TomTom te laten weten wat je er van vindt, én anderen te waarschuwen vóór ze zo’n abo aangaan wat een waardeloze app dit is terwijl TomTom met de vorige heeft bewezen zóvéél beter te kunnen…

    Wie weet, wie weet, dringt ‘t als maar genoeg (voorheen tevreden) gebruikers van de oude app hun gal spuwen over dit nieuwe gedrocht misschien toch nog door dat ze beter ten halve kunnen keren dan ten hele dwalen.

    Tomtom, probeer (zelf) om te draaien!

  10. Origineel geplaatst door Max

    Origineel geplaatst door Frank
    Ik baal erg nog steeds van dat TomTom is gestopt met de ondersteuning van de oude West-Europa app, deze was gewoon goed en ongeveer 2GB groot en dat ging prima op mijn telefoon.

    Tot nu toe werkt die oude app nog prima hoor.

    De oorspronkelijke TomTom-app, die naar mijn mening veel beter is dan de nieuwe, werkt nu inderdaad nog prima. Maar vanaf september wordt deze echter niet meer ondersteund, wat inhoudt dat er vanaf dan geen kaart- èn software-updates meer worden uitgebracht. De kaartgegevens zullen daardoor geleidelijk verouderen en als straks in het najaar iOS 11 uitkomt, wordt de oorspronkelijke TomTom-app daar ook niet meer voor geoptimaliseerd. Met een beetje pech kan de oorspronkelijke TomTom-app dus al gauw minder bruikbaar zijn.

  11. App is omslachtig groot.
    Eigenlijk zouden ze light kaarten moeten maken zonder 3D gebouwen etc.
    Ik weet wel hoe mij huis er uit ziet..
    En ook mis ik een heleboel handige snufjes die in de oude app ook al zaten.
    Zoals direct vanuit je agenda de navi starten met goede adres erin.
    Gelukkig heb ik 3 jaar vrije abbo gekregen.
    Maar denk niet dat ik hem verleng voor geld.

  12. Hoop geld betaald voor de oude app en dat is ie ten volle waard! Vernieuwing blijkt maar al te vaak geen verbetering. Navi wordt maar al te vaak TomTom genoemd omdat dat destijds al de meest logische en makkelijke in gebruik was.
    Blijf de oude gebruiken zolang dat mogelijk is. Hoop dat Tomtom inziet dat ze op de verkeerde weg zijn.
    Als ze e.e.a toch doorzetten gooien ze gewoon hun goede naam te grabbel.

  13. Wat een reacties zeg. Ben laatst met de nieuwe app van België naar Oostenrijk gereden en tegen dat ik de hoek om was, was ik al gewoon aan het vernieuwde design. Het is (heel) even wennen, maar om nu zo te moeten klagen, dat is toch wel wat overdreven.

    Ik vond vooral de verkeersinformatie aan de rechterkant (nu wél gratis in tegenstelling tot vroeger) heel handig. Files en werkzaamheden kwamen voor 90% overeen tot op de meter. Over de duidelijkheid kan je nog discussiëren tot je een ons weegt, maar mij stoort het al lang niet meer. De enige terechte kritiek die ik tot nu toe gehoord heb ging over de grootte van de app. Als je een toestel hebt van 16 gigabyte ben je nu wel mooi de pineut als je 5,5 gig aan kaarten moet downloaden. Voor de rest kan ik nergens over klagen. Nog een voordeel: je hoeft met updaten niet meer iedere keer 2gig te downloaden als er een nieuwe versie is. [iPhone 6S, 64 gigabyte]

  14. Tjonge, wat een gemopper zeg… en allemaal alleen maar over bijzaken.
    TomTom geeft by far de beste routes, heeft (zeker in Nederland) de kaarten het beste op orde en werkt gewoon prima. En dan hebben we het nog niet eens over het werkelijk superieure HD-Traffic.

    Blijkbaar hebben ze wat moeite om alle features van de oude versie naar de nieuwe om te zetten, maar zo langzamerhand zijn er toch alweer heel wat functies beschikbaar.

    Als je niet tevreden bent over TomTom moet je voor één van de vele andere opties kiezen. Ben benieuwd wat dan wel bevalt…

  15. @Max: Werkt verkeersinformatie ook nog in de oude app? Ik vind dat altijd wel erg handig en heb de oude app verwijderd omdat het volgens mij niet meer te bestellen was.

    @Ferryman: Al meerdere malen een recensie geplaatst in de app store en ook via twitter contact gezocht met TomTom maar meestal volgt er geen reactie en lijkt het erop alsof TomTom klachten omtrent de nieuwe app gewoon negeert.

    Op het moment dat ik moet gaan betalen voor de nieuwe app en het is nog steeds zo slecht dan ga ik wel op zoek naar wat anders. Bijkomend voordeel na deze zomer is dat dataroaming wordt afgeschaft en offline navigatie in Europa minder noodzakelijk is.

  16. Origineel geplaatst door Wilbie
    TomTom geeft by far de beste routes […]

    Ehm, daarover kun je twisten. Zojuist me nog verbaasd over een zgn. snelste route die ipv de weg gewoon volgen, me even dwars door een woonwijk wilde sturen. Het was dat ik ook nog m’n ogen open had en een bordje zag…

    Zo nu en dan probeer ik de alternatieven weer eens een paar dagen; kijken of ze al wat verbeterd zijn, of er nieuwe slimme of handige dingen aan toegevoegd zijn. Tot ca. een half jaar geleden steeds teruggekomen bij Navigon, maar gebruik nu eigenlijk steeds Waze. Ik vind Navigon nog steeds de mooiste en meest praktische app, maar de verkeersinfo is dramatisch slecht. TomTom heeft betere info, maar het gebruiksgemak is weer een crisis. Dan toch maar bij Waze blijven…

  17. Heb toen de oude gekocht van Europa, kan ik nu gratis overstappen?

  18. @Robert Janssen: Naar mijn menig is de nieuwe app veel beter moderne,alleen was het toevoegen van tussen punten nog niet mogelijk en dat is nu ook opgelost.
    Dus voor mij is de nieuwe app perfect.

  19. @Wilbie: Helemaal mee eens ik rij 90000 km per jaar en ik gebruik altijd de nieuwe tomtom app. De route is altijd erg goed de kaarten zijn heel erg up to date en de HD traffic is perfect. Ik heb een navigatie in mijn auto van 2000 euro maar die kan niet tippen aan de nieuwe tomtom app

  20. @Mike: Ja als je de oude hebt aangeschaft kon je upgraden en kreeg je 3 jaar gratis updates en hd traffic. Ik weet niet of dat nu nog gaat, maar je moet gewoon inloggen met je oude account en zo kreeg ik drie jaar gratis.

  21. Origineel geplaatst door Eddy
    @Robert Janssen: Naar mijn menig is de nieuwe app veel beter moderne,alleen was het toevoegen van tussen punten nog niet mogelijk en dat is nu ook opgelost.

    Dus voor mij is de nieuwe app perfect.

    De nieuwe TomTom-app ziet er inderdaad best mooi uit en de 3D-weergave van gebouwen is op zichzelf een leuk extraatje (al voegt dit werkelijk niets toe aan het navigeren). Toch blijft de oorspronkelijke TomTom-app mijn voorkeur houden. Zo wordt daar alle relevante rij-informatie in één routebalk onderin het scherm weergegeven, wat de overzichtelijkheid ten goede komt. Bij de nieuwe TomTom-app wordt die informatie niet zo gegroepeerd weergegeven en zijn de getallen en cijfers ook nog eens kleiner (en dus minder goed leesbaar). Het oogt gewoon allemaal wat chaotischer en minder doordacht. Het móést gewoon anders en anders dan goed mondt in dit geval uit in minder goed. Daarnaast is het kleurcontrast tussen de aangegeven rijrichting en de omgeving bij de nieuwe app niet zo groot als bij de oorspronkelijke app.

  22. Origineel geplaatst door Ferryman
    Nu ik wat meer ruimte op m’n iPhone heb toch maar weer geïnstalleerd om nog ’s te proberen nu TomTom heeft aangekondigd de vorige app binnenkort echt te laten vallen, in weerwil van eerdere toezeggingen ‘m te blijven ondersteunen.

    Ondanks alle ‘nieuwe oude’ functies die tergend langzaam terugkomen (tussenstops is ook weer zo’n voorbeeld van iets dat de vorige app al héél lang had, maar dan beter) blijkt ’t nog steeds een waardeloze app. Wat een rommelige, onoverzichtelijke schermindeling 🤢. De instructies blijken (op een bekend traject) ook al nergens op te slaan, en een denkbeeldige blokkade op de écht beste route is niet te vinden en niet te corrigeren ☹️

    Het zit ‘m niet alleen in missende functies uit de vorige app of iets dat met kleine updates recht te zetten valt. De hele opzet is waardeloos, juist voor in de auto véél te onoverzichtelijk. Allerlei info op plaatsen waar je het niet verwacht, in onduidelijke kleurstelling en relevante info afdekkend 😖

    Één km/u-tje ‘te hard’ en het wordt nog erger, dan wordt de routeaanduiding zowat helemaal afgedekt door de toch al zo knullig geplaatste snelheidsaanduiding😡

    Voorzover ik nog enige twijfel had weet ik nu nog zekerder dan ooit dat ik hier geen cent voor wil betalen, de riant superieure ‘oude’ app zo lang mogelijk blijf gebruiken, en daarna wel iets anders zoek.

    Als er nog ’s een verkiezing van de slechtste app aller tijden wordt gehouden is dit imho een héél grote kanshebber voor de hoofdprijs 😢

    @Frank ea ontevredenen: Al een recensie geplaatst in de app-store?

    Dé manier om TomTom te laten weten wat je er van vindt, én anderen te waarschuwen vóór ze zo’n abo aangaan wat een waardeloze app dit is terwijl TomTom met de vorige heeft bewezen zóvéél beter te kunnen…

    Wie weet, wie weet, dringt ’t als maar genoeg (voorheen tevreden) gebruikers van de oude app hun gal spuwen over dit nieuwe gedrocht misschien toch nog door dat ze beter ten halve kunnen keren dan ten hele dwalen.

    Tomtom, probeer (zelf) om te draaien!

    Ik ben het helemaal met je eens. Vooral de overzichtelijkheid van de oorspronkelijke app (één routebalk met alle relevante informatie onderin het scherm, in plaats van verspreid over het scherm verschillende brokjes informatie) maakt dat ik de oorspronkelijke TomTom-app verkies boven de nieuwe TomTom-app. Sommigen mogen mij een zeurpiet vinden, maar ik vind dat ik zinnige argumenten heb om m’n mening te onderbouwen.

  23. Heb idee dat iedereen die km’s maakt positief is over TomTom.

    TomTom is echt superieur waar het bij een navigatie echt om draaid, namelijk een feilloze route berekening en HD traffic.

    Alleen nog even blokkade optie toevoegen en ik ben helemaal blij te samen met deze laatste update!

  24. Je zou denken dat het eenvoudig invoeren van een adres eerste vereiste is.

    Zoek voor de gein eens naar de Van Den Berghlaan in Hoofddorp:
    In de oude app tik ‘hoo’. Select. Tik ‘van d’. Select. Tik huisnummer: go.

    In de nieuwe app: tik ‘hoo’. Select. Tik dan ‘van d’. En kijk dan eens goed wat Mobile Go voorstelt: adressen in amsterdam, badhoevedorp, halfweg, mijdrecht, noordwijk en zaandam!

  25. Origineel geplaatst door Wilbie
    Tjonge, wat een gemopper zeg… en allemaal alleen maar over bijzaken.
    TomTom geeft by far de beste routes, heeft (zeker in Nederland) de kaarten het beste op orde en werkt gewoon prima. En dan hebben we het nog niet eens over het werkelijk superieure HD-Traffic.
    Blijkbaar hebben ze wat moeite om alle features van de oude versie naar de nieuwe om te zetten, maar zo langzamerhand zijn er toch alweer heel wat functies beschikbaar.
    Als je niet tevreden bent over TomTom moet je voor één van de vele andere opties kiezen. Ben benieuwd wat dan wel bevalt…

    “alleen maar over bijzaken” 😂😂😂
    Moeilijk hè, lezen. De juiste route wijzen lijkt mij toch niet echt bijzaak, zoals je had kunnen lezen gaan ook daar veel klachten over. Net als de onduidelijkheid, ook niet echt een bijzaak als je eigenlijk je aandacht bij het verkeer zou moeten en willen houden maar op dat onduidelijke k.. schermpje moet turen om te zien wat bedoeld wordt (en dan vaak nog niet veel wijzer wordt).
    En in de oude app kon je nog correcties aanbrengen als de app een grote omweg voorstelde wegens een niet bestaande blokkade, die dan (via mapsharing) zelfs werd gedeeld zodat anderen niet tegen dezelfde stommiteiten hoefden aan te lopen. Nu kun je niet eens meer lokaal op je eigen apparaat corrigeren, en pas sinds deze versie (na meer dan 14 maanden dus!) via tussenpunten nog enige invloed proberen uit te oefenen op een lullige omweg – iets wat je, voor zover het al werkt, iedere keer opnieuw zult moeten doen waar kaartcorrecties een éénmalige actie waren!

    “als je niet tevreden bent over TomTom”
    Nee-hee, ik herhaal: le-zen! De meeste mensen die nu klagen waren juist wel degelijk zeer tevreden over TomTom – hun vorige app wel te verstaan – en helemaal niet op zoek naar iets anders. TomTom heeft bovendien (zelfs tot na de gevreesde aankondiging van beëindigde support voor de vorige app) in de appstore/update omschrijving volgehouden wél te blijven ondersteunen en krabbelt daar met een lullig smoesje over ‘voorschrijdende techniek’ onderuit.

    Superieure ‘hd’ traffic? Je klinkt als zo’n marketing type van TomTom. En hoe ‘goed’ dat echt werkt kun je in de ‘ouderwetse’ verkeersinfo regelmatig horen, als de alternatieve routes weer ‘s nog sneller vollopen dan die met de oorspronkelijke file omdat iedereen hetzelfde ‘alternatief’ opgestuurd wordt… 🤔

  26. Wat een negativiteit. Nieuwe app is prima ben er erg tevreden mee. Net weer nieuw abonnement afgesloten. HD traffic heeft mijn vakantie vorig jaar gered door mij mooi om de files in Hamburg heen te lozen en zodoende net op tijd de boot naar Zweden gehaald. Windows 10 was wennen, een nieuw huis is wennen kom op jongens! Lekker TomTom go gebruiken en een Nederlands product supporten

  27. Top dat deze functie is toegevoegd 🙂
    Was er wel één die je niet vaak gebruikt, maar wanneer je hem nodig hebt, verdomd handig is.

    Heb er even mee zitten spelen.. lijkt prima te werken maar het is nodig om even goed naar de details te kijken. Zo kan je bijvoorbeeld niet voor een ‘Recent destination’ kiezen nadat je in het menu eerst hebt gekozen voor 1.Current Route 2.Add stop to Route.

    Wanneer je een Recent destination wil toevoegen als ‘Stop in de route’ dien je vanuit het hoofdmenu meteen naar ‘Recent destinations’ te gaan.

    Nu denk ik: “Ja prima, is misschien Júist wel handiger ?!” maar je zou denken dat je bij ‘Add stop to Route’ ook je recente bestemmingen of je ‘My Places’ moet kunnen kiezen.
    Of ben ik de enige die zo denkt?

    Het ‘Reorder Stops’ gedeelte vind ik vreemd ontworpen..
    Als ik het goed begrijp, moet je daar van begin tot eind je startpunt, stop1, stop2, stop3 etc en eindpunt opnieuw aantikken op de kaart.. wat was er mis met hoe dit werkte met de oude TT apps?
    (Een lijst met bestemmingen gesorteerd op volgorde die je kon husselen totdat hij naar wens was) @TomTom, hier nog even naar kijken svp 🙂

  28. @Wim: Gewoon ‘van den berghl’ intoetsen en je kan gaan hoor. Zoeken werkt juist beter, als je niet op de oude manier zoekt. Vernieuwing is soms lastig!

  29. Heb nog de oude versie van west Europa. Ik gebruik deze vaak op de motor icm kronkelwegen. Kan iemand aangeven of deze inmiddels op de Go-app is toegevoegd?

  30. Ik ben redelijk tevreden over de app. Nu had ik ook geen ervaring met de oude app. Het kan stukken beter, maar een beter alternatief icm traffic is er volgens mij op dit moment niet. Wel mis ik een aantal zaken heel erg, met name omdat ik de app ook op de motor gebruik:

    – Synchronisatie van routes met MyDrive. Android heeft dit wel.
    – Het locken van de landscape mode. Het locken gaat automatisch in portrait, maar volgens mij is dit een iOS ding. Of is die mogelijkheid er wel?
    – De oude app kon samenwerken met de Archiescampings app (POI), met de nieuwe lukt dit niet meer.

    @Eric Ronckers: Kronkelroutes kan inmiddels. Je kan dit overigens zelf gratis proberen. De app is – met alle opties – gratis zolang je er niet meer dan 75 km per maand mee rijdt.

  31. Eén vraagje voor alle ‘oude TomTom-adepten’: is de oude app geschikt voor 64 bit? Zo nee, dan is het niet TomTom die de oude app opdoekt, maar Apple. Of wil iedereen op iOS 10 blijven hangen straks?

  32. Kun je nu een route met tussenstops opslaan of niet? Lijkt me wel een urgente mogelijkheid.
    Mis ook nog dat je verschillende geluiden kunt instellen voor vaste en mobiele flitsers.
    Maar het gaat langzaam de goede kant op met de app, maar wel heel langzaam….

  33. Origineel geplaatst door Wilbie
    Eén vraagje voor alle ‘oude TomTom-adepten’: is de oude app geschikt voor 64 bit? Zo nee, dan is het niet TomTom die de oude app opdoekt, maar Apple. Of wil iedereen op iOS 10 blijven hangen straks?

    Beste Wilbie, de oorspronkelijke TomTom-app is geschikt voor 64-bit. Maar ook In het geval dit niet zo zou zijn, zou het een hoop argumenten die pleiten tégen de nieuwe TomTom-app niet wegnemen.

  34. Origineel geplaatst door Jos
    Kun je nu een route met tussenstops opslaan of niet? Lijkt me wel een urgente mogelijkheid.
    ….

    Nope. Dat ontbreekt dus nog. De mogelijkheid om routes op te slaan of in te laden via MyDrive. Schijnt aan gewerkt te worden.

  35. Origineel geplaatst door Gert-Jan
    Wat een negativiteit. Nieuwe app is prima ben er erg tevreden mee. Net weer nieuw abonnement afgesloten. HD traffic heeft mijn vakantie vorig jaar gered door mij mooi om de files in Hamburg heen te lozen en zodoende net op tijd de boot naar Zweden gehaald. Windows 10 was wennen, een nieuw huis is wennen kom op jongens! Lekker TomTom go gebruiken en een Nederlands product supporten

    Gewaagd hoor, hier een vergelijking met W10 maken 😝
    Overigens niet alleen omdat het om MS gaat, maar ook omdat de vergelijking kant noch wal raakt, net als je andere ‘punten’.

    ‘Nieuwe app is prima’??? Als je helemaal niets gewend bent kun je dat nog denken misschien. Als je al wat langer navigatiehulpjes gebruikt zie je dat de nieuwe app, op de volledig overbodige 3D flauwekulletjes na dan, nog het meest doet denken aan de rommelige losse navigatiekastjes van begin deze eeuw. Precies om de even rommelige gebruikersinterface van Go die @Robert Janssen perfect weet te karakteriseren.

    Zelf meer dan 10 jaar geleden een Mio gehad met precies zo’n chaotische gebruikersinterface – behalve dat daarin nog een béétje over de lettergrootte, kleurkeuze en voldoende contrast daarin was nagedacht. Echt onbegrijpelijk dat TomTom met al z’n ervaring weer dezelfde fouten maakt als (anderen) in het oertijdperk van draagbare navigatiesystemen, maar dan erger ☹️

    Nederlands product steunen?? Rotzooi is rotzooi, waar het ook vandaan komt 🤢
    Bezitters van de oude app hébben ze bovendien al gesteund, door één van de duurdere apps in de store van ze te kopen. Ééntje die z’n geld echter wél waard was 😠

  36. @Coen: thx Coen!

  37. … Precies om de even rommelige gebruikersinterface van Go die @Robert Janssen perfect weet te karakteriseren. …

    Rommelig of niet, de interface is exact gelijk aan die van de losse navigatie van TomTom. Het idee om dit hetzelfde te houden is wel goed. Overigens vind ik de interface niet erg rommelig, meer het beeld wat je standaard hebt. Voor op de motor vind ik andere apps vaak wat priegelig. TomTom doet dit beter. Laat onverlet dat de app nog een hoop steken laat vallen en dat het irritant lang duurt voordat Go dezelfde mogelijkheden heeft als de oude app.

  38. @Gert-Jan: Jazeker, niets is zo moeilijk als de verandering.
    Ik rijd heel België af alsook heel Nederland. Kom af en toe op verschillende plaatsen in Duitsland. Maak dus elke dag opnieuw heeel veeel km’s. De vorige app heeft heel hard moeten werken en deed het heel goed.
    De nieuwe app werkt op mijn 6+ ook prima. Toegeven.. Heb wel wat aanpassing problemen gehad, ben ondertussen meer dan een tevreden gebruiker.

  39. Heb West-Europa gedownload. Als ik nu de Benelux kaart verwijder, ben ik dan ook alle adressen in “Mijn Plaatsen” kwijt?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.