Reacties voor: TomTom GO Mobile laat je aankomsttijd delen en wegen vermijden

De TomTom Go Mobile-app is bijgewerkt met een aantal handige nieuwe functies. Zo kun je je aankomsttijd delen met anderen en bepaalde wegen vermijden. Ook is de app aangepast voor de iPhone X, zodat je extra overzichtelijk de weg op kan.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Jammer dat de ETA niet live bijgehouden word.. zo kan ik zelf nog een berichtje sturen met Hoelaat ik er ongeveer ben..
    maar verder ben ik heel enthousiast ✌🏻

  2. Goede nieuwe functies. Wel erg jammer dat de ‘lag’ er nog steeds inzit. Hij is heel traag bij kruispunten, afslagen en rotondes. Je bent ze al voorbij en hij geeft aan dat je er nog niet voorbij bent. Erg gevaarlijk.

    Tomtom forum staat er vol mee. Maar ze doen er gewoon niets aan en dat is erg jammer.

  3. Het zijn mooie verbeteringen. En ik ben blij met de TomTom GO app. Voor in de auto dan. Maar verder baal ik ook wel een beetje van TomTom. Steeds meer mensen – waaronder ik – gebruiken hun smartphone als navigatie op de motor. Op de motor wil je niet saai van A naar B, maar mooie routes rijden. De Android bezitters kunnen al heel lang GPX tracks importeren via MyDrive. Voor de iPhone schijnt dit nogal ingewikkeld te zijn. Zo ingewikkeld dat TomTom ook geen mededelingen doet over óf en wanneer dit komt.

    Voor de motor ben ik inmiddels uitgeweken naar MyRoute-app voor het maken en delen van routes en de bijbehorende My-Route-app navigatie. De laatste is net uit. Spiksplinternieuw. Niet gratis, maar wat mij betreft wereldwijd het eerste goed werkende alternatief voor een dedicated motornavigatiesysteem. Overigens ook voor fietsers en wandelaars. Tip: maak hier eens een review over, of interview een keer de Nederlandse iniatiefnemers.

  4. En nog steeds het switchen tussen tijd en afstand. Er is toch ruimte zat? Waarom niet beide tegelijk in beeld.
    En ook nog steeds geen planning vooraf, wat zo handig was in de oude app

  5. En waarom nou niet meteen beeldvullend voor de iPad…. Beetje zwak dit, terwijl de oude dit wel had.

  6. @Coen: dank voor dit bericht Coen, ga het zeker bestuderen. Gebruik nu m’n Garmin en Basecamp. Hoe gaat het met data verbruik deze app?

  7. Ik gebruikte TomTom Go Mobile een tijdje na de release. Vond het een fijne en overzichtelijke navigatie app met erg nauwkeurige file informatie. Destijds had ik volgens mij nog een jaarabonnement van € 15 (dit zou dus duurder zijn geworden).
    Toen ik de app intensiever wilde gaan gebruiken door routes te gaan voorbereiden voor vakantie in Mydrive kwam ik er achter dat dit niet te syncen valt met iOS. Ik kwam op het forum terecht en zag dat daar al erg veel werd geklaagd over dit gebrek. TomTom belooft inmiddels volgens mij al meer dan 2 jaar dat deze functie er aan komt, maar ondertussen neem ik nog maar iedere keer mijn 6 jaar oude HTC mee om de app te gebruiken op vakantie middels een maandabonnement die ik daarvoor aanschafte…
    Voor normaal gebruik ben ik namelijk al lang overgestapt op een andere app.

  8. Heb zelf een negatieve ervaring met de app. Geef mij maar de oude versie. Heb er nog twee (USA /Canada en Zuid – Afrika en die durf ik nog niet om te wisselen met de Go App.
    Heb hem een week in Spanje gebruikt maar de app is waardeloos.
    Zoeken naar een POI is problematisch. Traag. en niet gebruiksvriendelijk.

    Heb in mijn auto ook tomtom deze is perfect en is wel gebruiksvriendelijk zoals de oude app.

    Dus Tomtom ga weer naar het oude menu met verbeterde functies en ik ben om.

  9. Dit artikel lijkt een beetje achter te lopen want deze opties zitten al heel lang in de app.

  10. Heb Tomtom Go al jaren op m’n iPhone staan. Ik gebruik het al lang niet meer. Waarom zou je nog belachelijk veel geld uitgeven als je een gratis alternatief hebt zoals Waze (die trouwens al lang ETA heeft)?

    Om maar te zwijgen van de vertraging die erop zit (kruispunten!!).

    Ik heb lang Apple maps , Tomtom, Waze en Google map tegelijk gebruikt. Qua nauwkeurigheid spant Google de kroon, Waze wint voor gebruiksgemak, Apple en Tomtom hinken achterop

    En dan ook typisch Tomtom: update iPhone X komt nu pas, 4 maanden na release iPhone X.

  11. Origineel geplaatst door @rno
    @Coen: dank voor dit bericht Coen, ga het zeker bestuderen. Gebruik nu m’n Garmin en Basecamp. Hoe gaat het met data verbruik deze app?

    Dat weet ik (nog) niet. App is ook net uit, maar je kunt de kaarten in ieder geval offline gebruiken.

    Origineel geplaatst door Sander
    Dit artikel lijkt een beetje achter te lopen want deze opties zitten al heel lang in de app.

    Huh? Dan loop ik ook achter. Ik heb deze versie (1.10) met deze optie pas sinds gisteren n.a.v. een melding op de support pagina van TomTom.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.