Reacties voor: TomTom brengt High Speed Multi Charger op de markt

TomTom heeft de High Speed Multi-Charger op de markt gebracht. Hiermee kun je een iPhone, maar ook zwaardere apparaten zoals een iPad of dvd-systeem onderweg laden.

Reacties: 19 reacties

  1. Dat heeft niets met de wetten van de natuurkunde te maken. Dat is een kwestie van een goed ontwerp en een paar diodes.

  2. Helaas is het (nog) niet mogelijk deze via de tomtom-shop te kopen. Ik las dit artikel en wilde gelijk bestellen…maar helaas…

  3. Leuk, maar zie liever een nieuwe iPhone houder voor de iPhone 4. De oude houder ben ik intussen al kwijt aan mijn vrouw voor haar 3GS. 🙂

  4. Inderdaa, wou ook bestellen maar is blijkbaar nog niet beschikbaar 🙁

  5. Of je haalt een 12v splitter? + iPod autocharger met genoeg vermogen. Zal je waarschijnlijk nog steeds goedkoper uit zijn.

  6. Dit is inderdaad een heel mooi apparaatje, gaat er zeker komen voor de vakantie!

  7. Is dat niet slecht voor je bat??

  8. Ik heb net een nieuwe Renault auto met ingebouwde nav TOMTOM, deze heeft daarnaast een Iphone/Ipod Link (USB aansluiting) in de middenarmsteun voor het opladen van mijn telefoon en afspelen via radiosysteem. Als mijn Iphone batterij vol is dan is de Bluetooth link voldoende voor het afspelen van muziek / bellen / films enz. Echt prachtig geluid en gebruik ik het meest,

    Daarnaast heeft de Renault 3x 12V aansluitingen (1 voor, 1 midden, 1 achter in de auto) voor eventuele laders voor Ipads enz. Kortom, heb ik nu echt zo’n snellader nodig…….
    Renault weet precies wat de Apple gebruiker nodig heeft 🙂

  9. Als jij in die Renault instapt en rond gaat rijden zie je ook alleen maar andere Renaults die ook als die extra’s hebben en dus dit ding niet nodig hebben.

    Als dit bovenstaande waar was geweest was het inderdaad overbodig, maar ja als ik rondrij zie ik nog steeds andere auto’s;)

  10. Goed bedacht. Zal zeker verkopen. Maar heb liever een iPhone Carkitt met een betere speaker en microfoon

  11. leuk zo’n snellader maar volgens mij gaat dit wel ten koste van de levensduur van je batterij!

  12. Is het erg als je u iPhone oplaad op de USB poort van de iPad(2,1 ampere)?

  13. Interessant, ga ik me zeker nog aanschaffen. Zelfs de ipad mee kunnen opladen, super.

  14. Op zich wel een handig ding alleen………

    De grootte van het ladertje, bij mij zit de 12 volt voor mijn schakelpook. Als er dan nog een 12v stekker in zit wordt het schakelen nogal lastig….

  15. Origineel geplaatst door Ben
    Is het erg als je u iPhone oplaad op de USB poort van de iPad(2,1 ampere)?

    Nee dat is niet erg. Het gaat niet om het aanbod (in ampere) maar om hetgeen dat wordt afgenomen (de ipod/phone/pad). De bottleneck ontstaat als er meer wordt gevraagd dan wordt aangeboden (Ipad op een normale lader in de auto)

  16. Hij is alleen nog nergens te verkrijgen.. Vandaag naar 3 Halfords geweest, ben er niet voor aan het rond rijden geweest hor maar kwam er toevallig allemaal langs, en ze kende bij alle 3 het product nog niet eens..

    Maar ik ga hem wel halen want nu heb ik nog geen 1 lader gevonden die werkt op mijn iPhone.. En al helemaal geen 1 waarbij ik ook tegelijk mijn zwaailamp kan gebruiken dus lijkt mij super!!

  17. Leuk bedacht of beter genoemd goed gestolen idee. Kingston leverd dit al sedert lange tijd. Voor zowel in de auto als thuis. Ook Zagg leverd dit dus het is weer een idee om de terug lopende verkopen van tommie tommies op te lossen met accessoires.

    Zal wel weer net zo aflopen als de Iphone houder, werkt ook zo lekker ……… Betere oplossing, koop een kingston set voor Iphone / Ipad laden (9,95) werk het snoer zo weg dat het gemakkelijk te pakken is om te laden. Een uni houder van halfords (6,95) en een uni steun á 3,95. (afhankelijjk hoe je montage wordt, plakken, boren, of op de ventilatieroosters).

    Ik was in totaal 20,85 kwijt, en het werkt als een zonnetje. Prima GPS ontvangst terwijl hij op een afstand van ca een 80cm van de ruit zit. Dus het verhaaltje van de tommie tommies dat hij dichtbij geplaatst moet worden is bull.!

    Ook het idee om een multi 12V te nemen is vele malen goedkoper, 3weg heb je al voor ca 15,- Kabeltje trekken vanaf je zekering en klaar.

  18. Nog iets, ik twijfel ten zeerste of het hogere amperage wel goed doet voor je batterij en met name de levensduur.

    Mijn ervaring met snelladers bv voor camera batterijen (HP leverd zo iets) resulteerde in een nieuwe set batterijen binnen een half jaar.

  19. Is een leuk ding, vooral vanwege de extra 12-volts aansluiting: kun je nog steeds je koelkast aansluiten tijdens je rit naar Zuid-Frankrijk.

    Heb zelf een Belkin duo-usb-lader: een voor iPad en een voor iPhone. Voordeel: compact. Nadeel: houdt 12 volts aansluiting bezet.

    Dus, na de Reneault is dit een leuk ding.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.