Reacties voor: ‘Greyhound’ van Tom Hanks vanaf nu te zien op Apple TV+

Bekijk ‘m in de TV-app
Eigenlijk zou Tom Hanks' nieuwe oorlogsfilm Greyhound in de bioscoop gaan draaien. Maar nu dat niet mogelijk is, zijn filmmakers aangewezen op streamingdiensten. Tom Hanks heeft op dat punt een mooie deal gesloten: zijn film komt voor 70 miljoen dollar naar Apple TV+.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Mooi ik zat op deze film te wachten 🙂

  2. (Red.) Off-topic voor dit artikel. Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  3. 70miljoen een goede deal? Voor Apple een goede deal, voor mr. Hanks niet. Wat die 🎬film zal gezien de grootsheid de nodige miljoenen hebben gekost.

  4. Het werd tijd. Apple TV+ kreeg ik kado bij de aanschaf van een Iphone. Maar tot nu toe vind ik de content erg schamel. For all mankind is een prima serie, maar de rest… overigens is de app erg verwarrend. Want koop/ huurfilms en content die i het abonnement zitten staan bij elkaar. Dus je zult wel weer moeten betalen om deze film te kunnen zien…..

  5. Kan het verkeerd hebben. Maar Tom Hanks speelt toch alleen maar mee in de film? Is geen investeerder. Dus waarom is het voor hem een goeie deal? Het is een film met Tom Hanks en niet van🤨

  6. Jammer op Apple TV dan maar iets minder legale manier kijken, ik wou hem graag zien.
    Maar ja Apple heeft nog steeds geen Apple TV app uitgebracht voor de lg tv uit 2018 reeks(welke wel zou komen), en voor dat Lagarde aanbod op Apple+ ga ik geen dure Apple TV aanschaffen(apps op tv doen meer dan prima).

  7. Origineel geplaatst door Ade
    70miljoen een goede deal? Voor Apple een goede deal, voor mr. Hanks niet. Wat die 🎬film zal gezien de grootsheid de nodige miljoenen hebben gekost.

    Met een budget van 50 miljoen USD….

  8. Origineel geplaatst door Robin
    Kan het verkeerd hebben. Maar Tom Hanks speelt toch alleen maar mee in de film? Is geen investeerder. Dus waarom is het voor hem een goeie deal? Het is een film met Tom Hanks en niet van🤨

    Toch wel een beetje van Tom Hanks. Hij heeft ook het geschreven (Screenplay)

  9. Nou heb me ingelogd op apple tv +, maar mooi GEEN Greyhound met Tom Hanks. Nergens te vinden op Apple TV+, en het is al 18 juni 2020.

  10. @Robin: je hebt het inderdaad verkeerd. Tom Hanks heeft ook script geschreven🤪

  11. @Dennis: moet je dan niet bij LG gaan klagen?

  12. @Arno1975: Nee hoezo Apple moet een app gaan maken, LG maakt die app niet.
    Ze hebben al wel een app gemaakt voor nieuwe tv’s, maar voor oudere tv’s nog niet(Welke wel zou komen).

  13. Geweldige film

  14. Ik heb mijn 7 dagen proef nog staan😇morgen maar eens even gaan kijken en gelijk hierna zeggen dat ik na de proef periode niet door ga……. rest is namelijk nog steeds te slecht voor woorden om een abonnement voor te nemen en zal het zeker nog niet een Netflix vervanger zijn voor ons.

  15. 70 miljoen maar geen gewone ondertiteling 🙁

  16. Origineel geplaatst door Diederik
    70 miljoen maar geen gewone ondertiteling 🙁

    Snap ik even niet? Als je nou zou zeggen 70 miljoen voor z’n film oké …… het was een “ aardige” film….. maar de ondertiteling was oké naar mijn mening.

  17. @Marcel: met Tom Hanks

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.