Reacties voor: Toetsenbordvertraging in iOS 7: zo los je het op

In iOS 7 kun je last van vertraging van het toetsenbord krijgen. Met deze tip los je het op.
Lees het complete artikel → Toetsenbordvertraging in iOS 7: zo los je het op
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 52 reacties

  1. Geen last van bij iPhone 5 gelukkig

  2. Hier kwam ik vanmiddag gelukkig ook achter 🙂 hoop dat ze het snel oplossen

  3. Ik krijg steeds een punt ipv vraagteken bij een snelle ‘shift +vraagteken’

  4. Ik heb het gelijk geprobeerd wat er gedaan moest worden.
    Het werkt nu prima mijn toetsenbord en heb het ook weer terug gezet en……… Hij bleef werken.
    Bedankt voor de tip. Jack

  5. Normaal gesproken verschijnt er altijd een afspeel pijltje als je muziek op de achtergrond draait. Maar op een of andere manier zijn ze dit vergeten toe te voegen.
    Dit betekent dat als je per ongeluk je muziek aan hebt staan op zacht, je straks een nog legere iphone hebt, aangezien je niet kunt zien dat je muziek afspeeld.
    En de levensduur van de batterij is al ingekort door de update, dus wel handig als dit gefixed word.

  6. Ik had ook het probleem en heb samen met Apple support via iTuneseerst een back up reserve kopie gemaakt, toen mijn iPhone hertelt via iTunes, back-up weer teruggezet en toen opnieuw iOS 7 erop gezet. Probleem opgelost. Mogelijk is er tijdens de installatie iets misgegaan

  7. Ik heb hier gelukkig geen last van op m’n 4s!

  8. Ik had hier erg last van op m’n ipad 2, het herstellen van de instellingen had maar een tijdelijk effect. Ik heb de ipad helemaal gereset (‘wis inhoud en instellingen’) en nu werkt ie weer prima!

  9. Vraag me af hoe iedereen bij slechte accuduur komt. Ik heb zelfs een veel betere accuduur. Op Iphone 5 en iPad 2 wifi

  10. Onzin van die korte battery duur. iPhone 5 van 1 jaar oud. Draai nu ruim 24 uur met ios7. battery op dit moment 73%. Was met ios6 wel anders. Toetsenboord vertraging heeft mijn iPhone5 gelukkig ook geen last van.

  11. Op iPhone 5 draait ios7 perfect. Veel sneller en veel betere batterij duur. Waar ik eerst gemiddeld 10 procent batterij had als ik thuis kwam van me werk, is dit nu 30/40 procent.

  12. Batterijduur is zeker wel slechter. Dit is zeker het geval bij Iphone 4. 4s weet ik niet.
    Bij iphone 5 is de batterijduur verbeterd!!!

  13. Batterijduur is bij mijn iphone 4 iets korter dan ik gewend ben, maar dit is waarschijnlijk te wijten aan het feit dat updates automatisch worden binnengetrokken.

    Mijn collega’s met een iphone 4s geven aan dat de batterijduur duidelijk korter is geworden. Bij iphone 5 hoor ik inderdaad dat de batterijduur evenlang of zelfs langer is dan voorheen.

  14. Spotlight uitschakelen zorgt blijkbaar ook voor betere performance op iphone 4 heb ik zojuist ontdekt.
    Aangezien ik het toch niet veel gebruik laat ik het maar uit staan want iphone 4 ging best wel trager na update IOS7.
    Momenteel enkel documents in cloud en spotlight uitgeschakeld en draait weer als bij IOS 6! Helaas moeten we hiervoor wel functionaliteiten voor laten vallen. 🙁

  15. op de 4 de automatische updates uitstaan, maar toch iets slechter dan voorheen met de ios 6.

  16. Batterijduur lijkt bij m’n 4s beter te zijn. En toetsenbord ‘probleem’ heb ik ook niet.

  17. Mijn batterijduur is ook sterk verbeterd. Haalde ik eerst het einde van de werkdag nauwelijk, nu had ik nog 67% over en tot einde, inclusief kijken uitzending gemist nog 20%

    Ik ben zeer tervreden over iOS7. Vooral de camera is veel sneller zoals bleek uit vergelijk met een andere iP5 iOS6

  18. Origineel geplaatst door Jovana
    Onzin van die korte battery duur. iPhone 5 van 1 jaar oud. Draai nu ruim 24 uur met ios7. battery op dit moment 73%. Was met ios6 wel anders. Toetsenboord vertraging heeft mijn iPhone5 gelukkig ook geen last van.

    iPhones zijn geen klonen van elkaar. Dat jouw iPhone geen korte batterijduur heeft betekent niet dat dit ook een feit is voor de tientallen miljoenen andere iPhones in de wereld die al op iOS 7 zitten.

  19. Batterij duur is echt verminderd, ook bij de 5, zie gewoon alle objectieve testen. (5s weet ik niet)

    Dat die van jou beter is, is wat je wilt geloven, oftewel zit tussen de oren. Iedereen gebruikt zijn “telefoon” anders. Zie ook maar bovenstaande reacties.

    Als je denkt dat meer functies, auto updates, clouds, etc,etc minder stroom kosten ben je wel erg naief. Aantal gb is ook groter bij ios7, dus ook meer code. Hopelijk (en waarschijnlijk) loopt de 64 bits 5s wel beter ermee.

    Overigens heb ik alles uit, behalve wifi, gebruik de iphone echt weinig (niet voor werk, en ipad voor thuis) dus bijna alleen als ouderwetse telefoon, en moet toch elke dag opladen. 24 u haal ik niet.

  20. Geen batterij of toetsenbord problemen op iPhone 5. Wel schiet soms het scherm terug naar het beginscherm als ik bijvoorbeeld instelling indruk. Wie herkent dit?

  21. Bedankt voor de tip. Toetsenbord vertraging op iphone4 is nu weg.

  22. Origineel geplaatst door Jovana: Onzin van die korte battery duur. iPhone 5 van 1 jaar oud. Draai nu ruim 24 uur met ios7. battery op dit moment 73%. Was met ios6 wel anders. Toetsenboord vertraging heeft mijn iPhone5 gelukkig ook geen last van.

    Voor jou misschien onzin, maar velen hebben er toch echt kast van! Tweakers ondervond hetzelfde na uitgebreide tests!

    Niks geen onzin, de wereld is groter dan alleen jouw toestelletje!!

  23. Kan niet zeggen of mijn batterijduur beter of slechter is alleen verspringt wel bij mij. Van 25% ineens naar 19%. En had gisteren 15% en ineens viel hij uit door lege batterij.

  24. Enige vertraging die ik heb op mijn 5 is vanuit lockscreen met passcode unlocken -> homescreen animatie met opbouwen.
    Dan duurt het even na die animatie voor je kan swipen naar een volgend scherm.

    Iemand oplossing daarvoor?

    In iOS 6 kon je direct bladeren door je apps zonder te wachten.

  25. Wat ik heb geleerd na jaren iPhone, is nooit de eerste major release installeren zodra die uit is. Eerst de bugs eruit laten halen. Ik kan me geen telefoon met kuren permitteren voor mijn werk. 😛

  26. @Jovana: Jovana, het is niet omdat jij geen last hebt, dat het onzin is. “Works on my machine” wil niet zeggen dat er geen probleem is. Gisteren Ios7 geïnstalleerd en gisteren 2x moeten laden (tot 100%). Wat me wel opviel als hij de 2de x was uitgevallen dat na 2 min aan de stroom het toestel terug opstarte, maar direct al op 35% stond. Ps. ook iPhone 5 van 1 jaar oud. Met ios6 kwam ik de dag door.

  27. In de mail app krijg ik bij swipe niet de optie prullenmand, maar archiveer. Mijn man wel. Ik heb iphone5 mijn man 4s, gebruiken beide gmail. Weet iemand hoe ik dit kan oplossen?
    (Red.)In ons artikel over iOS 7 instellingen en opties helpen lezers elkaar met problemen, probeer het daar eens!

  28. Origineel geplaatst door Philippe: Geen last van bij iPhone 5 gelukkig

    Ik ook niet. 🙂

  29. Heel erg bedankt voor deze tip, want mijn toetsenbord was onwijs traag!

  30. Ook last van op iPad 2. Idd eventjes documenten uitgezet en geprobeerd. Werkt perfect , ook alweer terug aangezet en probleem opgelost.

  31. Had ik ook. Maar deze truc niet nodig, na terugzetten van de gemaakte backup vlak voor de update werkt alles weer geheel naar behoren.

    Geen data kwijt, geen pleister om te plakken waarbij je functionaliteit mist en probleem opgelost!

  32. Batterijduur lijkt bij mij op mijn 4S juist licht verbeterd te zijn. Het trage toetsenbord trof mij echter ook, wat me wel verbaasde omdat dit in Beta 2 en 3 ook al zo was, heb daarom deze zomer nadat Beta 1 verlopen was ook een downgrade naar 6.1.3 uitgevoerd. Gelukkig werkte de documenten/gegevens ‘fix’ wel. Verder erg tevreden met iOS7.

  33. Ik vind het toetsenbord van IOS 7 veel slechter leesbaar. Ben er niet blij mee. Wel fijn dat jullie dit probleem hebben getackeld iig!

  34. gaat ook hoofdzakelijk over de 4S en niet de 5@Jovana:

  35. http://harrijmensinga.wordpress.com/2013/09/13/apple-ios-7-gm/

    mijn bevindingen voor IOS 7 en oplossingen om terug te gaan naar 6.1.3 als je dat zou willen.

  36. hoe kan ik de gebruikte App`s, die ik te zien krijg door dubbel te klikken op de activerings- knop onder, te verwijderen. Wie kan en wil mij informeren.

    Bvd
    (Red.)Lees daarover alles in ons artikel Multitasking en apps afsluiten in iOS 7: zo werkt het

  37. Ik heb gelukkig eerst een reservekopie gemaakt. Na ios7 te hebben geinstalleerd was het toetsenbord erg traag. Niet vooruit te branden. Vervolgens de reservekopie teruggezet met behulp van iTunes. Probleem opgelost.

  38. Niet elke vernieuwing is per definitie een verbetering. Na een tijdje zou er een eerlijke recensie moeten komen over IOS 7 en een vergelijking met de vorige versie. En daarbij ook bekijken of er functies zijn bijgekomen waar we echt wat aan hebben.
    Ik wacht op een grotere iphone en hoop dat Apple daarop weer een echte Apple interface maakt met een ontwerp waarmee Apple zich onderscheidt van de rest. Het moet de prijs wel waard zijn.

  39. @Peter Bodelier: Ik ook. Ruim een dag doe ik met m’n iPhone.

  40. http://youtu.be/t3KNUedmye8
    dit werkte voor mij goed

  41. Je kan ook alles resetten. En dan ios 7 er terug opzetten alles gaat dan veel sneller.

  42. Hartelijk dank voor jullie oplossing voor de toetsenbordvertraging!! Zat met mijn handen in ‘t haar, maar nu doe alles ‘t weer – zelfs na het weer inschakelen van de documenten!

  43. @Jovana: op de een of andere manier geloof ik mensen die zeggen dat ze een betere en langere batterijduur hebben voor geen meter.
    het is tog een zwaardere sofware dat vereist toch meer van je telefoon.

    mijn 5 gaat nog geen halve dag mee. ik heb een ouwe nokia erbij gepakt omdat ik anders na 4 uur niet meer te bereiken ben.
    ik heb alle dingen geprobeerd. als er in korte tijd niks aan die batterijduur gedaan wordt dan denk ik dat ik toch maar terug stap op ouwe software of iets anders overweeg.

  44. Thanks for the advice! Ik had gister me iphone 5 geupdate naar IOS 7 en vanmorgen deed het toetsenbord weinig tot niks meer. kwam met moeite nog in het toegangsscherm. Het herstellen van alle instellingen did the trick! Werkt weer perfect! Awsome!

  45. Sinds iOS 7 heb ik constant problemen met mijn Wifi. Mijn PC en mijn MAC werken normaal met de Wifi, maar de iPad 2 doet er soms zo lang over dat ik een time-out krijg. Sowieso snap ik niet waarom Apple een goed systeem zo kan verprutsen. Ik was zeer tevreden, maar denk er nu over om maar weer terug naar Windows te gaan.

  46. Misschien is het iemand ook al opgevallen maar ook sinds de update van iOS 7 is uitgekomen, geïnstalleerd en wel, is het geluid van de iPhone 5 ook een stuk minder geworden.
    Beltoon van inkomende gesprekken is een heel stuk zachter en als ik muziek afspeel klinkt het ook nergens naar.

  47. hey sinds de ios 7 op mijn iphone 4 is het om te wenen. zo traag dat hij is !!!! veel aperen. app inneens uitvallen. verschrikkelijk. kan vergelijken met die van mijn vrouw. heeft geen updat gedaan. draait lekker. de mijne om tegen de muur te smijten. appel heeft hier wel gefaald hoor
    de 4 kan dit alles niet aan. ze haden de updat nooit mogen maken voor de 4. nog iemand die zijn phone tegen de muur wil gooien ?

  48. Mijn dochter heeft de ipad 2 een toetsenbord is zo balen en is back up gemaakt en hij is terug gezet naar fabrieksinstellingen maar het heeft niet geholpen….. iemand nog een idee…… ze is zo verdrietig ze is 10 jaar en heeft er zelf voor gespaard.

  49. Gelukkig, ik had er zeker last van en de oplossing heeft geholpen.

  50. Gelukkig dat het bekend is. Ik had moeite met vooral Bluetooth toetsenbord. iCloud instellingen documenten gebruikt en het werkt echt beter.

  51. Lijkt wel of Apple dat bewust doet om je over te halen om iPhone 5 te kopen. Voor iOS 7 werkte het veel beter. Ze zijn zo gehaaid bij Apple

  52. @CJ: Apple’s slogan is ‘It just works’ dus misschien moet je de netwerkinstellingen op de iPad eens goed resetten en je Wi-Fi-router herstarten. Dat kan helpen, die spullen zijn niet ontworpen om níet te werken 🙂
    Succes!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.