Reacties voor: Toetsenborden Fleksy en Swype lossen hun fouten op

De iOS 8-toetsenborden Fleksy en Swype verhelpen hun fouten. Fleksy Keyboard moet zo Nederlandstalig blijven en de juiste kleur en grootte houden.
Bart Breij -

Reacties: 19 reacties

  1. Fleksy heeft nog altijd geen AZERTY en is voor Belgen dus nog altijd echte miskoop!! Jammer!

  2. Of het nu echt alle problemen oplost? Momenteel kan ik geen enkele taal meer downloaden en de app crasht ook nog regelmatig… :-/

  3. Ik heb het probleem dat wanneer ik quick reply vanuit het lockscreen wil doen op een sms, er geen enkel toetsenbord getoond wordt (tenzij ik het standaard iphone toetsenbord instel.)

    Niet onoverkomelijk (ik slide to unlock wel) maar toch vervelend.

  4. is er ook een fix ivm het feit dat ik bijna in elke app het flesky toetsenbord eerst moet instellen voor ik het kan gebruiken? En dat het zich het soms niet alleen taalgewijs reset ( zodat ik het nederlands elke keer moet installeren) maar dat het soms gewoon verdwijnt en zich reset naar het standaard toetsenbord.?

  5. Ik krijg ‘download error’ als ik Dutch probeer te downloaden in Fleksy..

  6. @Patrick: Oei, daar heb ik geen problemen mee gehad bij het updaten.

    @Filip: In het artikel vind je een link bij ‘toetsenbord niet in beeld kwam’. Die verwijst naar een uitlegartikel hoe je het verdwijnende toetsenbord misschien kan voorkomen.

    @Geraaar: Heb je überhaupt het artikel geprobeerd te lezen?

  7. Crasht bij mij als ik op settings druk. Daarna ontbreekt het toetsenbord bij elk tekstinvoerveld….

  8. hebben jullie geen last in Fleksy dat je minder accuraat typt dan op het standaard toetsenbord? Ik maak ontzettend veel fouten binnen fleksy, die wel automatisch worden aangepast, maar het standaard toetsenbord werkt beter.

  9. Ik mak nie zoveel vouten, werkt goet 😉

  10. Heel Leuk wat jullie schrijven, maar ik krijg er geen andere taal ik. Heb hem een uur geleden gekocht. Fleksy doet niet wat ze zeggen. Ik krijg alleen maar een Engels toetsenbord.

  11. @Patrick: Bij mij werkt het installeren op snelle (~30 Mbps) WiFi.

  12. @Jack Sturkop: Volgens mij moet je het toetsenbord eerst volledige toegang geven en kun je dan in de app van Fleksy zelf de instellingen wijzigen!

  13. Wel flauw dat Fleksy compleet onbruikbaar is in het Nederlands zonder volledige toegang te geven. En dat zou niet nodig moeten zijn, want Engels werk wel gewoon zonder volledige toegang.

  14. Op dit moment heb ik nog geen toetsenbord geïnstalleerd. Ik wacht rustig af tot dat alles goed is gefixed. Wat ik op dit moment het meeste doet is al mijn teksten inspreken. Waardoor ik eigenlijk geheel niets hoeft te typen. Met duidelijk uitspreken is het mogelijk alle teksten gewoon in te spreken. Dit gaat heel snel en handig. Ik weet niet hoe ik deze functie heb kunnen oproepen. Maar zag ineens een microfoon naast me spatie balk. Ik ben helemaal blij.

  15. Ook bij mij werkt Nederlands toetsenbord niet. Heb wel volledige toegang aanstaan. Krijg download error. Please attent again. Waardeloos dit zo. Jammer. Het idee is leuk.

  16. @Ron: Zelfde probleem hiero.. Weggegooid geld (ook al is het niet veel)

    @Marcooo dat komt doordat het stanaardtoetsenbord ook correctie toepast tijdens het typen: als je bijv. tussen twee toetsen in zit of niet precies in het midden drukt, probeert die te raden welke letter je bedoelt en licht ook direct die letter op, ook al drukte je op een andere letter. Daarna voert het standaard toetsenbord nog op dezelfde soort manier correctie uit als Fleksy, maar Fleksy doet dit blijkbaar beter (wat ik zelf dus helaas niet kan checken..)

  17. Weer van die Android meuk op de Iphone “andere toetsen borden” en ook “widgets”.

    Eerst was dat streng verboden door de Apple fans en nu iedereen volop aan het downloaden.

    Hoezo wil je de toetsenbord veranderen?

    Het zijn allemaal slecht verwerkte toetsenborden hoor alleen maar geklaag erover.

  18. Zut, ik was beter eerst hierlangs gekomen… Rotzooi.

  19. Ook ik kan geen Nederlands downloaden. Behalve Nederlands kun je trouwens geen enkele andere taal downloaden. Heb ook al een mailtje naar Fleksy gestuurd. Zeggen dat het probleem bekend is en dat ze spoedig met een update komen om het op te lossen. Moet zeggen dat het toetsenbord wel fijn en snel typt en goede autocorrectie heeft. Ben benieuwd hoe het werkt zodra we de Nederlandse taal kunnen downloaden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.