Reacties voor: ‘Toekomstige iPhone ruilt Infineon-chip in voor Qualcomm’

Volgens de Chinese krant China Times ruilt Apple de chips van Infineon (Intel) in voor chips van Qualcomm, voor de toekomstige opvolger van de iPhone 4.
Michel Lusthof -

Reacties: 29 reacties

  1. laat maar komen die nieuwe iphone. kan eigenlijk niet meer wachten. wat een mooie telefoon is de iphone 4, maar wil m toch liever zonder antennagate 😉

  2. @nfsgamer

    Antennegate?
    Heb toch echt nergens last van, en meerdere mensen hebben het zelfde.

    Weetje wat mij opvalt?

    Met de komst van de iphone 4, werdt er een ontzettend grote ophef gemaakt over deze “genoemde” antennegate. Nu op dit moment, hoor en zie ik nergens meer wat over de antennegate?

  3. Maar ook de nieuwe iphone (5) zal zijn ongemakken hebben!

  4. Origineel geplaatst door nfsgamer: laat maar komen die nieuwe iphone. kan eigenlijk niet meer wachten. wat een mooie telefoon is de iphone 4, maar wil m toch liever zonder antennagate 😉

    Ooit wel eens een iPhone 4 in je handen gehad?
    Heb hem bijna sinds het begin, nog nooit last gehad van de antennagate. Zelfs wanneer ik de iPhone volledig rondom vasthoudt, heb ik geen last van signaalverlies.

    Come and check it if you want

  5. Ik in feite nu toch ook niet ze… *Soms* kan ik hem doen terugvallen van 3G naar GPRS als ik lang genoeg zit te duwen op die spleet linksonder, maar onder normale omstandigheden merk ik daar dus rien de knots van >_>
    Nog nooit een call gedropt ofzo… Allemaal een storm in een glas water lijkt me.
    Maat van mij zijn Nokia N-reeks heeft er véél meer last van, daar valt het netwerk soms echt weg als ge hem verkeerd vasthoudt :-p

  6. Heb sinds 13 augustus de iphone 4(kon niet eerder want was op vakantie xD) en heb er vrijwel nooit last van. Alleen als ik in de woonkamer zit heel af en toe maar ik zit voornamelijk op school of op mn eigen kamer xD

  7. Om het beestje een naam te geven hebben ze het antennagate genoemd, maar ik heb er bijzonder weinig last van. Als ik hem stevig vasthoudt, met 1 of 2 handen, heb ik alleen dat er 1 of 2 streepjes verdwijnen. Oproepen die afbreken heb ik nog nooit meegemaakt.

    Ik merk dan echter wel weer dat de sensor gek doet tijdens het bellen. Er worden knoppen ingedrukt waarvan ik dat niet wilde.

  8. Jahoor er is geen antenneprobleem dat liegen we allemaal over fanboys gesproken zeg puke. Omdat 2 mensen niet doorhebben dat hun verbinding stilstaat heeft niemand er last van , was het maar zo, die persconferentie heeft Apple zeker voor niks gehouden en die bumper krijg je zeker ook zomaar voor niks, en die topic op het forum daar liegen de mensen zeker ook over hun problemen. Mensen die denken er geen last van te hebben moeten maar eens een speedtestje doen met de speedtest app over 3g, tijdens downloaden je vinger op de zere plek en plop alles staat stil , als dat bij jou niet gebeurt ben je eerder uitzondering dan regel dusssssssssss.

  9. @softijs:
    Wat zanik je nou vent; ik heb de speedtest app op mn iPhone staan, hier heb je de resultaten op een Proximus 3G verbinding in Gent, binnenshuis:
    0.66 Mbps down 0.34 Mbps up (gewoon in de hand)
    0.58 Mbps down 0.31 Mbps up (duim op die spleet geklemd)

  10. @ softijs, goh zeker de verklaring van Apple gemist over het beëindigen van het case programma, waarin staat dat er maar heel weinig Iphone 4 bezitters echt last hebben gehad van een slecht werkende antenne die onderbroken gesprekken veroorzaakte. Er zijn wel degelijk Iphones met dit probleem maar statistisch gezien is dit aantal klein, uitgezet tegen gehele populatie van verkochte Iphone 4’s

    Heb zelf een Iphone 4 en zie dat de signaal sterkte vlgs de balkjes afneemt als ik hem vasthoudt, het effect varieert per locatie, maar houdt niet in dat een gesprek onderbroken wordt of dat het niet mogelijk is dat een gesprek gestart kan worden, en ik denk dat dat de ervaring beschrijft van de meeste Iphone 4 bezitters.
    Mensen hier leugenaars te noemen is niet zo netjes, en een speedtest zegt niks over de dekking van het netwerk op die locatie, terwijl dat wel grote invloed heeft op de resultaten.

  11. Jammer dat er steeds weer met die antenne geschermd moet worden. Voor mij wellicht makkelijk praten omdat ik er geen last van heb, evenals alle anderen die ik ken met een iPhone4.

    Maar even een tip: verkoop hem nu hij nog schaars is, van de verkoopprijs kun je twee hele leuke Androids kopen.

  12. Origineel geplaatst door Wouter2190
    @nfsgamerAntennegate?
    Heb toch echt nergens last van, en meerdere mensen hebben het zelfde.Weetje wat mij opvalt?Met de komst van de iphone 4, werdt er een ontzettend grote ophef gemaakt over deze “genoemde” antennegate. Nu op dit moment, hoor en zie ik nergens meer wat over de antennegate?

    Doe allemaal maar lekker dommetje spelen… De problemen zijn door verschillende partijen (waaronder Apple implicitiet) erkend, ook in Europa.
    Dat het in EU vanwege de betrekkelijk hoge dekkingsgraad van de telco’s niet zo’n vaart zal lopen zegt niet dat er niets aan de hand is. De kans op ernstige problemen is gewoon minder dan in de US.
    Voor mij dus geen enkele reden om in België nog steeds aan een i4 zien te komen… (sinds 30 juli op wachtlijst)

  13. Ehhh… Het is heel simpel; er zijn mensen die er geen last van hebben en er zijn mensen die er wel last van hebben. Zo, probleem opgelost.

  14. Origineel geplaatst door Nikon70
    Maar ook de nieuwe iphone (5) zal zijn ongemakken hebben!

    3Gs heeft zo geen gebreken. Al had de 3G die ook niet volgens mij. Hoop dat de iPhone 5 een verbeterde versie is van de 4.

    Heb zelf geen idee of er een probleem met de 4 is, maar de opvolger zal vast beter zijn 🙂

  15. Ik heb inderdaad een iphone 4 in mijn handem gehad (bij t-mobile). Als ik de iphone met mijn linkerhand stevig beethoud, heb ik nog 2 streepjes over. Van wegvallend bereik dus geen last inderdaad. Ik ga alleen wel in rotterdam naar school, en daar is het 3G-bereik extreem slecht (2 klasgenoten van mij hebben een iPhone 3GS).ook zij hebben dus al last van wegvallende 3G verbinding. Met de iPhone 4 zal de situatie dus vergeleikbaar of slechter zijn. Ikzelf ga eerder uit van de laatste optie, en ik ben niet van plan €30 per maand te betalen als mn gprs en 3g toch niet naar behoren werken ;). Ik denk dat er veel mensen zijn die het met mijn standpunt eens zijn.

    Origineel geplaatst door iMarvin
    Origineel geplaatst door nfsgamer: laat maar komen die nieuwe iphone. kan eigenlijk niet meer wachten. wat een mooie telefoon is de iphone 4, maar wil m toch liever zonder antennagate Ooit wel eens een iPhone 4 in je handen gehad?
    Heb hem bijna sinds het begin, nog nooit last gehad van de antennagate. Zelfs wanneer ik de iPhone volledig rondom vasthoudt, heb ik geen last van signaalverlies. Come and check it if you want

  16. In de Iphone 5 komt een 12 megapixel camera met xenon flitser.
    Front camera wordt 3.0.
    En ik kan jullie verzekeren dat er GEEN antenne of andere problemen komen.
    Het scherm wordt groter,blijft touch multi capacitief.
    Retinascherm wordt verbeterd en laat alle andere schermen van andere mobiles ver achter zich.
    Zo,dit gaat er gebeuren.

  17. Origineel geplaatst door Raymond
    In de Iphone 5 komt een 12 megapixel camera met xenon flitser.
    Front camera wordt 3.0.
    En ik kan jullie verzekeren dat er GEEN antenne of andere problemen komen.

    Avondje wezen stappen met Jobs ofzo?
    Het scherm wordt groter,blijft touch multi capacitief.
    Retinascherm wordt verbeterd en laat alle andere schermen van andere mobiles ver achter zich.
    Zo,dit gaat er gebeuren.

  18. Nee,ik ben niet wezen stappen.
    Ik heb zelf al een job,ha,haha

  19. Origineel geplaatst door nfsgamer
    Ik heb inderdaad een iphone 4 in mijn handem gehad (bij t-mobile). Als ik de iphone met mijn linkerhand stevig beethoud, heb ik nog 2 streepjes over. Van wegvallend bereik dus geen last inderdaad. Ik ga alleen wel in rotterdam naar school, en daar is het 3G-bereik extreem slecht (2 klasgenoten van mij hebben een iPhone 3GS).ook zij hebben dus al last van wegvallende 3G verbinding. Met de iPhone 4 zal de situatie dus vergeleikbaar of slechter zijn. Ikzelf ga eerder uit van de laatste optie, en ik ben niet van plan €30 per maand te betalen als mn gprs en 3g toch niet naar behoren werken . Ik denk dat er veel mensen zijn die het met mijn standpunt eens zijn.

    Ik merk uit ervaring dat de ontvangst op de Iphone 4 zelfs beter is dan die van de 3gs 🙂

    Ik zelf ook geen last van die zogenaamde “antennegate”
    ik geloof best dat een aantal mensen er last van hebben. Ik zou zeggen stop met zeuren en ruil hem om.

    Ik word er gek van als ik constant mensen hoor.. “ooh is dat de iphone 4? mooi ding zeg, alleen jammer van het ontvangst probleem” en dat laat ik hun het zien dat ik totaal geen probleem heb en zijn ze ineens super verbaasd (en dan houd ik hem echt heel stevig vast, zo stevig als dat je hem nooit vast gaat of hoort te houden, en dan valt er misschien 1 hooguit 2 streepjes weg)

    Met normaal gebruik last van? No Way!

    ook is het leuk om dan ff hun toestel vast te houden op dezelfde manier als dat ik mijn iphone 4 vast pak en dan het enorme signaal verlies zien;)
    zoals ook mijn oude Samsung Omnia had… die viel gewoon helemaal weg, geen last van met met Iphone 4..

    Dus storm in een glas water

  20. Origineel geplaatst door Rene Nieuwenhuis
    Ehhh… Het is heel simpel; er zijn mensen die er geen last van hebben en er zijn mensen die er wel last van hebben. Zo, probleem opgelost.

    Exactly my thoughts.

    Wat zanik je nou vent; ik heb de speedtest app op mn iPhone staan, hier heb je de resultaten op een Proximus 3G verbinding in Gent, binnenshuis:
    0.66 Mbps down 0.34 Mbps up (gewoon in de hand)
    0.58 Mbps down 0.31 Mbps up (duim op die spleet geklemd)

    [sarcasme]Wow, een gigantisch verschil van 0.08mbps down en 0.03mbps up.[/sarcasme]
    Als ik 0.08mbps omreken naar KB/s (0.08 * 1024 / 8) kom ik uit op 10.24KB/s. Ik zou daar echt niet wakker van liggen. :-S

  21. Kon mijn post hierboven niet aanpassen:
    Die 8) hierboven moet 8 ) zijn

  22. @Edit hierboven, die smily hierboven moet natuurlijk 8 ) zijn.

  23. @Leon90:
    Ik heb hier thuis nog eens de test gedaan met wifi:
    12,58Mbps down 1,10 Mbps up (gewoon in de hand)
    4,38 Mbps down en 1,09 Mbps up (omsloten door mijn 2 handen in cup vorm, alsof ik water uit mn handen wil drinken)
    Dus er is potentieel idd, maar niet in normale gebruiksscenario’s 🙂

  24. @Wouter2190:

    ik heb er ook last van hoor! dus tis geen hoax, gelukkig ben k rechts en heb ik er weinig last van maar als je linkshandig bent kan het heel irritant zijn

  25. @j3nt3:
    Kun je definiëren wat “last” is? Wegvallende gesprekken?

  26. PRIMEUR: Ik heb de nieuwe iPhone5 hier al voor me liggen; ik heb ‘m gevonden in een café en zat verstopt in een iPhone4 behuizing. Echt een topper!! 😉

  27. Lol ik denk dat er voorlopig echt geen 12mp camera komt in een apple toestel. Misschien dat ie naar 8 gaat ofzo, maar dat lijkt me ook sterk eerlijk gezegd. En Retina verbeteren? Kan haast niet; in ieder geval met kosten.
    Het zou alleen nog beter kunnen zijn als ze Super AMOLED zouden gebruiken en/of een groter scherm (denk aan ~4″ ipv 3.5)

    Idd Antennagate is hocus pocus. Alle telefoons hebben er last van. Als je gesprekken erdoor verliest ligt het toch echt aan T-Mobile.

  28. Antenne antenne antenne. Volgens mij gaat dit hele artikel hier niet over dus waarom zoveel reacties over de antenne??

  29. Origineel geplaatst door Rens
    Antenne antenne antenne. Volgens mij gaat dit hele artikel hier niet over dus waarom zoveel reacties over de antenne??

    Omdat ik het daar in mijn post ook over had. 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.