Reacties voor: ‘Toekomstige versie van de HomePod werkt met Face ID’

Eind dit jaar komt Apple met de HomePod, maar een toekomstige versie van deze slimme speaker zou nog veel slimmer kunnen worden. Dankzij camera's kan een nieuwe versie gebruikers herkennen zoals Face ID.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Face id kan natuurlijk een uitkomst bieden met inderdaad wat al in het artikel vermeld wordt namelijk de juiste afspeel lijsten.. als hier over nagedacht wordt… zou de ipad met gezichtsherkenning dan eindelijk ook meerdere accounts mogelijk kunnen maken?

  2. @JustinK: In theorie moet dat niks uitmaken lijkt me, een vingerafdruk is ook gebonden aan 1 persoon natuurlijk. Denk dat Apple gewoon de stap moet nemen en daar ligt regelmatig het “probleem” 😁

  3. Nuttig ?, Apple zal wel een leuke manier vinden om het te implementeren,
    en als Apple de beveiliging van Face iD kan blijven garanderen ben ik blij.

    Ik zou heel graag meer domotica in huis willen, maar kost nu te veel van mijn privacy :/
    voor elk merk apparaat een verplicht apart account die veelal gelieerd zijn aan Google, Microsoft, of een Facebook variant.
    voor jouw gemak, …yeah right !

  4. Moet je dan de hele tijd naar die speaker keijken om muziek te horen?

  5. Voor mij geen HomePod voor mij, en de hele dag jou afluisteren en dus ook nog eens de hele dag alles filmen(aangezien hij zoekt na het juiste gezicht).

    Nee neemt mij te veel privacy weg en vind het al onzin, niet perse die van Apple maar al die soort van slimme Home speakers.
    En kan je reageren maar doet Siri nu toch ook al luisteren, nee dit staat uit en mijn front camera is afgeplakt :).

  6. Ik moet zeggen dat ik ook wel wat problemen heb met een apparaat in huis dat mij 24-7 kan horen en zien. Misschien is dit dé toekomst en moeten we er nog even aan wennen. Maar mocht ik overstag gaan dan kies ik sowieso voor een Apple product. Want dan hoef ik in ieder geval niet bang te zijn dat ik straks reclame krijg die afgesteld is op mijn woninginrichting of iets dergelijks 😄

  7. Domotica is spijtig genoeg (voor mij) nog steeds veel te omslachtig voor wat het is. De technologie is lomp, beperkt en het gebrek aan compatibiliteit en het teveel aan aparte apps, & tientallen accounts is allesbehalve consumer-friendly. Komt er nog bij dat deze apparaten enorm DUUR zijn voor wat ze doen. Sorry, maar het is het (nog) niet waard.

  8. @Froyo:

    Hier niet hoor. Hue lampen, elgato eve pluggen, thermostaat…allemaal op Homekit. Niks omslachtig, accounts hoef je maar 1x in te stellen en als je dat hebt gedaan, hoef je daar niet meer naar om te kijken. En niks van Google, uiteraard. Ik heb geen google account of facebook.

  9. @Flieps:

    Precies! Ik heb dezelfde domotica en alles via homekit. Google komt hier de deur niet in! (Zover als ik dat zelf kan inperken)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.