Reacties voor: Toekomst: iPad blijft marktleider in versnipperde tabletmarkt

De iPad blijft in de nabije toekomst de marktleider denkt ABI Research. De rest van de markt zal onder een steeds grotere groep spelers verdeeld moeten worden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. dat Apple in het derde kwartaal van 2012 een marktaandeel van 55 procent heeft weten te behouden. Dit is meer dan elke andere speler.

    Beetje overbodige zin, iemand die een klein beetje kan rekenen, weet dat er niemand anders kàn zijn die meer aandeel heeft…

    Ontopic… ik snap nog steeds niet, en niemand heeft ook maar 1 goed argument gegeven, waarom de iPad niet 100% marktaandeel heeft.

  2. @Eddy: géén 100% ?

    Zou er zoiets bestaan als ‘concurrentie’ ? En die probeert heel hard te voorkomen dat zij zometeen helemaal geen brood meer verdienen, als alles en iedereen op een iPad zou spelen of werken, dan kunnen de andere IT reuzen wel ophouden.

  3. @Theo: Eddy doelt op het feit dat de iPad de enige is op het iOS-platform. Het is het Android-platform dat volledig is versnipperd met talloze spelers 🙂

  4. Niet de eerste, maar wel de beste.

  5. @eddy als je dat niet snap denk je zeker dat iedereen de wereld precies hetzelfde is en wil?

    De concurent maakt al lang geen troep meer, ook troep dat wel, maar niet alleen troep. Ik heb een ipad, maar ben nog steeds blij dat er nog iets te kiezen valt.

    Zelf vind ik de ipad mini niet zo’n geslaagd formaat, bij iphone 5 heeft Apple er juist verstandig aan gedaan om het scherm niet nog groter dan de concurent te maken. Het is een handige en handzame mobiel gebleven. Bij de ipad mini is dat net andersom. Een 7 inch tablet kies je juist vanwege het kleinere format in combinatie met een nog voldoende groot scherm. De ipad mini had dus kleiner en handzamer kunnen zijn. Op dit moment loopt de concurentie nog voor op 7 inch gebied, maar hebben ze dus geen ios. Maar wie weet heeft de ipad mini 2 retina, en betere specs, hoewel ik niet denk dat ze hem handzamer zullen maken…

    Momenteel kun je eigenlijk beter een ipad2 kopen dan een ipad mini, meer waar voor je geld, en nauwelijks minder handzaam.

  6. Heb een Galaxy S3 en ben een fanatieke Android-fan. Sinds een week een iPad 4 van mijn werk. Moet eerlijk zeggen, een prima toestel. Snel, helder beeld, lange levensduur accu. Aangenaam verrast. Nu nog wachten op een jailbreak voor iO6 en ik ben helemaal gelukkig.

  7. @Alex:
    Nee hoor je kunt veel beter een iPad mini kopen dan de iPad 2. Voor minder geld krijg je een iets minder groot scherm, maar met zijn 7.9-inch biedt hij nog precies een goede iPad-functionaliteit met een goede kleurechte resolutie. Veel beter dan de 7-inch concurrentie! Verder biedt hij alles wat de iPad 2 biedt en meer (bijv. betere camera’s). Veel smaller, veel lichter.

  8. Origineel geplaatst door Alex
    @eddy als je dat niet snap denk je zeker dat iedereen de wereld precies hetzelfde is en wil?De concurent maakt al lang geen troep meer, ook troep dat wel, maar niet alleen troep. Ik heb een ipad, maar ben nog steeds blij dat er nog iets te kiezen valt.Zelf vind ik de ipad mini niet zo’n geslaagd formaat, bij iphone 5 heeft Apple er juist verstandig aan gedaan om het scherm niet nog groter dan de concurent te maken. Het is een handige en handzame mobiel gebleven. Bij de ipad mini is dat net andersom. Een 7 inch tablet kies je juist vanwege het kleinere format in combinatie met een nog voldoende groot scherm. De ipad mini had dus kleiner en handzamer kunnen zijn. Op dit moment loopt de concurentie nog voor op 7 inch gebied, maar hebben ze dus geen ios. Maar wie weet heeft de ipad mini 2 retina, en betere specs, hoewel ik niet denk dat ze hem handzamer zullen maken…Momenteel kun je eigenlijk beter een ipad2 kopen dan een ipad mini, meer waar voor je geld, en nauwelijks minder handzaam.

    Kleine handen zeker?
    De mini is mede dankzij t extreem lage gewicht een ideaal en handzaam apparaat..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.