Reacties voor: Today at Apple-artiesten klagen over matige vergoeding

Het is leuk om een Today at Apple-sessie te volgen, maar de artiesten en kunstenaars die komen optreden krijgen er lang niet altijd voor betaald. Soms krijgen ze in natura uitbetaald met een product uit de winkel als bedankje.

Reacties: 5 reacties

  1. Sommige zaken snap ik niet echt. Als er op voorhand nergens in de voorwaarden staan dat Apple je geld verschuldigd is, of promotie en wat dan ook. Dan ga je het niet aan om daar te proberen optreden.

    Hetzelfde bij die foto wedstrijd. Apple had op voorhand niets gezegd over een vergoeding of dat er geen zou zijn. Dan ga je niet achteraf staan klagen dat je wel een vergoeding zou willen zodat je mee kan doen.

    Doe dan gewoon niet mee met zulke zaken. Sommige mensen verwachten veel te veel. Als er iets jou niet aanstaat dan doe je niet mee.

    Ik ga ook niet meedoen aan een plaatselijke dorpsquiz, zonder prijs, om na de inschrijving te gaan eisen dat de winnaars een geldbedrag of prijs zouden krijgen.

  2. De apparatuur van Apple werkt fijn, maar als bedrijf is t eigenlijk altijd al een rot bedrijf gwst , als je ook ziet wat Bill Gates doet voor goede doelen, deed de Apple evenknie bepaald niet.
    Dan zegt men dat de klant zelf t product is bij Google , maar of je van Apple blijer moet worden ik betwijfel het.
    Dure producten, zoveel mogelijk ook ten koste van andere bedrijven ( zie de spotify kwestie ook weer) handelen, schimmig gedragen niks zeggen ,nooit reageren .
    En de consument ook benadelen met proberen onder garantie verplichtingen uit te komen, het is dat wij van Europese wetgeving recht op twee jaar hebben, anders gaf Apple slechts 1. Dure accessoires met blokkades zodat goedkope accessoires niet of slechter werken en tevens bangmakerij dat ze slecht zouden zijn. Bah

  3. Alsof het bij andere bedrijven waar dan ook ter wereld anders is. Hoe vaak krijgt een ZZP’er niet te horen: we hebben geen budget, maar het staat goed op je CV? Zolang er mensen zijn die toehappen, verdwijnt dat ook niet. Je zou dan gewoon hier niet aan mee moeten werken.
    Evengoed een opmerkelijk artikel. Je kon nog de prijsverhoging van de iPhones vorig jaar goed praten met: ‘Ja, maar je krijgt er wel veel meer voor terug.’ Nu blijkt er ook al weinig in de prijs te zijn opgenomen voor ‘gratis sessies.’ En maar blijven roepen dat de kostprijs echt heel hoog is… vroeger waren ze nog trots op de term ‘premium mark-up’ nu hoor je die nooit meer…

  4. Ja zeg, ga er dan niet optreden hè.

  5. Voor de rijkste bedrijf van de wereld zijn ze wel echt gierig oh wacht dat zijn alle rijke

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.