Reacties voor: Tips voor nieuwe iPad-bezitters

Beginnende iPad-kopers kunnen in een apart artikel meer informatie vinden over het gebruik van hun iPad en apps die je kunt installeren.
Lees het complete artikel → Tips voor nieuwe iPad-bezitters

Reacties: 48 reacties

  1. De link van NU zit onder de mediamarkt link =)

  2. Sensation HD is ook een mooie app, zeker als je de foto’s en video’s wil zien van Sensation in Amsterdam.

    3voor12 is natuurlijk ook heel mooi, en zeker handig.

    De andere apps ga ik ook even proberen.

  3. Belgische FWD magazine ziet er ook goed uit hoor.

  4. Bedankt!
    Verstuurd vanaf mijn splinternieuwe iPad. 😀

  5. AppStream is ook handig.

    toont je een stream van, al dan niet gratis, apps. Elke app toont snel de belangrijkste kenmerken, waarna je kunt doorklikken naar de AppStore. De Appstream verwijst naar de USA AppStore, dus soms is een app niet beschikbaar in de NL AppStore.

  6. mediamarkt links naar nu.nl, thnx voor de links 🙂

  7. Bug gevonden? Als ik op Media Markt klik, dan ga ik naar de NU HD applicatie.

  8. De nu HD app als eerste op mijn iPad gezet! Ziet er goed uit!

  9. En vergeet het verslavende multiplayer spelletje ‘Achtung’ niet.. Tijdelijk gratis om de lancering in NL te vieren. Downloaden kan hier Nog een paar internationale apptips: Flipboard, Pulse, Twitteriffic, Audi magazine, iFish pond HD, Weather pro & Magic piano

  10. en de belangrijkste: SPIRIT

  11. E-books kun je via iTunes op de iPad plaatsen.
    Ik gebruik zelf iBooks en Stanza voor e-books.
    Verder gebruik ik ArcReader, ComicBook, Bookman en CloudReaders voor het lezen van stripboeken.

    Werk gerelateerde apps: Box.net, DropBox, QuickOffice, DocsToGo, Evernote, Office2HD, GoodReader

  12. osfoora for twitter vind ik geweldig

  13. wie gaat de ipad jailbreaken

  14. Origineel geplaatst door tony
    wie gaat de ipad jailbreaken

    Al 3 maanden geleden gedaan. Topper!

    Multitasken werkt als een trein, niet die van de NS, maar een goede trein 😀

  15. Mocht u op zoek zijn naar Business Intelligence toepassingen voor uw iPad neem dan eens een kijkje op http://www.microstrategy.nl/mobile

    Ook te downloaden in de iTunes store:
    MicroStrategy BI Library
    MicroStrategy Mobile

  16. Wie heeft er spijt van de aankoop

  17. @tony: jij toch niet hè? 🙂

  18. Nee echt niet, helemaal toppie hoor

  19. Hoe registreer ik mijn iPad als ik in eerste instantie “registreer later” heb aangeklikt? Kan het niet zo snel vinden en wil nu m’n Zwitserse iPad wel eens registreren bij Apple.

  20. Absoluut geen spijt. Vanmiddag de 16GB WiFi gekocht.
    Overigens vind ik het aantal iPad Apps weltegen vallen.

    Origineel geplaatst door tony
    Nee echt niet, helemaal toppie hoor

  21. Thanks Gonny, erg fijn dit… had ook al een mail gestuurd, met deze vraag. Heb de iPad eergisteren al binnen en was even flabergasted door alle mogelijkheden, en nog totaal niet op de hoogte van hoesjes en apps…. geweldig, dank!!

    ps: vreselijk cool de iPad… krijg veel aandacht nu van mensen om me heen 🙂

  22. @tony: Ik heb er spijt van dat ik niet naar een 32GB iPad gevraagd bij mijn vriendin, nu zit ik opgescheept met een 16GB. (sinds April)

  23. Ben eigenlijk nog steeds op zoek naar apps voor mijn kleine meid. Nederlands apps voor kinderen in de leeftijd 4-7 jaar mis ik wel eigenlijk. Eenvoudige programma’s om te leren tellen, kleuren, lezen, schrijven etc etc.

  24. @hkl: ja, mee eens… heb wel iets op de iPhone, ook dat is engels. Multilingual is zoooo 2010…

  25. Paar berichten terug werd ook al gelinkt naar de media markt app, daar deed ie het ook niet.
    Heb gezocht in de usa-store kan niks vinden.
    Vind ik em wel in de nederlandse of kan iemand em ff goed linken?

  26. Ik wil m’n nieuwe 32GB WiFi nu aansluiten op m’n iTunes (PC). De bibliotheek is echter gekoppeld aan m’n iPod Touch. Wat nu? Moet ik een aparte bibliotheek aanmaken (Shift ingedrukt houden op m’n pc)? Of kan ik gewoon dezelfde bibliotheek gebruiken en de instellingen voor het synchroniseren aanpasssen? En daaraast dus de iPod touch ook blijven gebruiken voor m’n muziek.

    ps als dit hier niet hoort, maar wel op het forum. Let me know 😉

  27. Hoi Beste iPad vrienden !
    Clock Pro HD en Compass HD ook From Holland :0)

    Liefs, Patrick

  28. Kom net bij mijn tmobile shop en krijg daar te horen dat ze de micro-sim kaartjes niet hebben. Heeft iemand dezelfde ervaringen? Ben een beetje pissig om eerlijk te zijn…

  29. @Jay: iPad als nieuw apparaat toevoegen aan iTunes, en je kan alles zonder problemen synchroniseren.

  30. @bobbax1:

    Toen ik vanmorgen mijn nummertje had gehaald bij HTR Utrecht en ik toch moest wachten, ben ik even naar de T Mobileshop om de hoek gelopen. Ik kreeg gewoon een setje mee. Bij mijn volgende telefoonrekening wordt 15 euro in rekening gebracht.

  31. Hee, ik snap de app store van de iPad niet helemaal. Ik heb hem nu 5 dagen en ben er nog steeds niet achter waarom ik niet gewoon zoals bij mn iPhone onder games categorieën heb… ? Iemand een antwoord?

  32. Origineel geplaatst door Angelo
    Absoluut geen spijt. Vanmiddag de 16GB WiFi gekocht. Overigens vind ik het aantal iPad Apps weltegen vallen.

    Heb je al wel op de juiste manier gekeken ? Er zijn er duizenden ! Kijk anders eens via itunes dan heb je meer mogelijkheden om te zoeken en iets overzichtelijker. Op de ipad kun je alleen zoeken op hitlijsten, uitgelicht en nog een paar rubrieken of je moet de naam van de app weten dan kun je deze zoeken met de zoek functie. Bijkomend voordeel via itunes is dat je ze eerst allemaal kunt downloaden en dan pas synchen..

  33. Origineel geplaatst door Dustin
    Hee, ik snap de app store van de iPad niet helemaal. Ik heb hem nu 5 dagen en ben er nog steeds niet achter waarom ik niet gewoon zoals bij mn iPhone onder games categorieën heb… ? Iemand een antwoord?

    Heej Dustin ik heb even voor je gekeken (gebruik de ipad al 2 maanden) maar begrijp niet wat je met categorieën verschil bedoelt ? Hier zijn er zowel voor de ipad en iphone rubrieken.

  34. Origineel geplaatst door Jay
    Ik wil m’n nieuwe 32GB WiFi nu aansluiten op m’n iTunes (PC). De bibliotheek is echter gekoppeld aan m’n iPod Touch. Wat nu? Moet ik een aparte bibliotheek aanmaken (Shift ingedrukt houden op m’n pc)? Of kan ik gewoon dezelfde bibliotheek gebruiken en de instellingen voor het synchroniseren aanpasssen? En daaraast dus de iPod touch ook blijven gebruiken voor m’n muziek.ps als dit hier niet hoort, maar wel op het forum. Let me know

    Itunes herkent je ipad als een nieuw apparaat. Zou wel even eerst instellen dat je geen auto sync wilt. Dan koppelen en handmatig aangeven wat je wilt syncen, handig om bv bij muziek de zelfde lijst te gebruiken voor je ipad als je iphone 🙂 succes

  35. Kan iemad de iPad via Bluetooth koppelen aan een iPhone?

    Mij lukt het niet. Thethering dus ook niet…..

  36. @Netniet en @T

    Thanks voor jullie reactie.
    Eerst ff eten en dan aan de gang 😉

  37. Jaaa ik heb hem ook sinds vanochtend 8 uur en type nu een berichtje 🙂

    Gratis radio luisteren op de achtergrond via http://www.iPad-webradio.com !!

  38. Origineel geplaatst door DikkeWim
    Kan iemad de iPad via Bluetooth koppelen aan een iPhone?Mij lukt het niet. Thethering dus ook niet…..

    Tetheren doe je dmv een jailbroken iPhone met MyWi erop. Of gewoon met een Android apparaat.

  39. Origineel geplaatst door Peter
    @bobbax1:Toen ik vanmorgen mijn nummertje had gehaald bij HTR Utrecht en ik toch moest wachten, ben ik even naar de T Mobileshop om de hoek gelopen. Ik kreeg gewoon een setje mee. Bij mijn volgende telefoonrekening wordt 15 euro in rekening gebracht.

    Moeten jullie in nederland betalen voor een simkaart ?
    Gewoon schandalig. Bij mobistar kreeg ik die zo mee.

  40. Origineel geplaatst door T
    Origineel geplaatst door DustinHee, ik snap de app store van de iPad niet helemaal. Ik heb hem nu 5 dagen en ben er nog steeds niet achter waarom ik niet gewoon zoals bij mn iPhone onder games categorieën heb… ? Iemand een antwoord?Heej Dustin ik heb even voor je gekeken (gebruik de ipad al 2 maanden) maar begrijp niet wat je met categorieën verschil bedoelt ? Hier zijn er zowel voor de ipad en iphone rubrieken.

    nou, als je in de iPhone app store op games drukt, kun je daarna op categoriëen als actie, avontuur, simulatie, racen etc. Maar waarom heeft de iPad dat niet? Alvast bedankt!

  41. Origineel geplaatst door Dustin
    Origineel geplaatst door TOrigineel geplaatst door DustinHee, ik snap de app store van de iPad niet helemaal. Ik heb hem nu 5 dagen en ben er nog steeds niet achter waarom ik niet gewoon zoals bij mn iPhone onder games categorieën heb… ? Iemand een antwoord?Heej Dustin ik heb even voor je gekeken (gebruik de ipad al 2 maanden) maar begrijp niet wat je met categorieën verschil bedoelt ? Hier zijn er zowel voor de ipad en iphone rubrieken. nou, als je in de iPhone app store op games drukt, kun je daarna op categoriëen als actie, avontuur, simulatie, racen etc. Maar waarom heeft de iPad dat niet? Alvast bedankt!

    Klik eens linksboven in de App Store op je iPad op ‘Categorie’ 😉

  42. Wat ook een gewelidge app is: PressReader. Je kunt er kranten van over de hele wereld mee lezen. Voor Nederland zijn de Volkskrant en NRC beschikbaar. Je krijgt een aantal gratis proefkranten, daarna is het tien dollar per maand voor 31 kranten.

  43. Sinds gister de ipad. Wat ik jammer vind is dat je niet kan inloggen met verschillende accounts zoals dat op een pc of macbook wel kan. Heb gehoord dat het wel via jailbreak kan maar dat wil ik niet. Weet iemand of apple dit tzt wel gaat maken in volgende update?

  44. @Floris Mokveld
    Thnx, het is soms zo voor de hand liggend dat je er gewoon niet aan denkt!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.