Reacties voor: Tips van lezers: Outer Empires, Metal Detector en gewiste Pano-foto’s

Een greep uit onze mailbox van afgelopen week, omdat er vaak leuke, gekke en handige tips tussen zitten waar andere bezoekers ook iets aan hebben.

Reacties: 18 reacties

  1. Om tethering te activeren hoeft je iphone niet gejailbreakt te zijn toch?… Je moet gewoon ander tmobile profiel installeren…

  2. T-Mobile UK mag straks voor zover ik weet alleen de 3G verkopen en dus niet de 3GS. O2 was al een het klagen omdat ze bang zijn dat T-Mobile hem voor veel minder gaat verkopen dan de huidige prijs.

  3. Die metaaldetector werkt nog echt ook 🙂

    enig idee hoe dit werkt?

  4. Ja, hij checkt gewoon waar het standaard magnetische veld wordt verstoord dat normaal door het kompas wordt gebruikt. Metaal zorgt voor verstoringen.

  5. Die metaaldetector werkt nog echt ook 🙂

    enig idee hoe dit werkt?

    Ever heard ’bout the ‘magneto-meter’? omfg

  6. Filmpje is verwijderd 🙁

    voor degene die het filmpje wilen bekijken 😉

    http://www.youtube.com/watch?v=_VcdHtVyw3k

  7. De lage resolutie (korellige) fotoos van Pano had ik al vanaf het begin op mijn 3G. Pano is leuk maar de resolutie vind ik veel te laag.

    Skype doet bij mij ook raar sinds de laatste versie: de contactenlijst verschijnt exact hetzelfde in de on-line lijst, en dat klopt dus niet. Verwijderen en hersinstalleren van Skype hielp ook niet. Wie weet het?

  8. Ik heb ook zo iets als Niels gehad en gehoord. Ik had solid vision gebeld en gevraagd naar de garantie van de telefoon en de mederwerkster zei tegen mij dat ik 1 jaar garantie had door mijn aankoopbewijs. Maar als men bij T-Mobile een tweejarig contract heeft afgesloten voor de iphone, dan geeft T-Mobile het tweede jaar garantie. Dus ik nogal blij, leuk om te horen natuurlijk. Vandaag mijn iphone (3G) wezen ophalen, had ter reparatie aangeboden en omruiling gekregen, en vroeg naar garantie en of het verhaal van die medewerkster van solid vision klopte. Nups, T-Mobile zei van niet en dat je maar 1 jaar kreeg. Weet iemand dit geval 100% zeker? Want ik wil die medewerkster van solid vision geloven eigenlijk hehe.

    Ps mijn omgeruilde iphone heeft een met 5K beginnend serienummer, dus refurbished toch? Heb je recht op een nieuwe iphone i.p.v. refurbished? Ik weet dat refurb zo goed als nieuw is en nieuwe behuizing, maar toch, op een of andere manier wil ik toch liever een nieuwe dan refurb.

  9. Ik wil een Japans. Versie van die Engels-Chinees vertaler 😀

  10. outer empires klinkt goed, klinkt ook erg verslavend…
    enig idee wanneer die uit komt?

    las dat de beta in maart 2009 zou beginnen….

  11. Ik werk zelf bij de Phone House,
    De Phone House geeft inderdaad mits je Lifeline hebt genomen op je toestel een extra jaar erbij op je garantie.
    Dit is het extreme service beleid van de Phone House. :d
    Maar kan ook zo zijn dat je geluk hebt gehad met de Klantenservice.
    Ik weet het niet 😀

  12. Belstatus werkt hier in ieder geval prima….

  13. Op wat heb je grantie dan? Alleen diefstal of ook waterschade?

  14. @Nick:
    oke nick omdat je aan geeft bij een telefoon winkel te werken stel ik deze vraag maar aan jou en ook aan de rest als die mij ermee kan helpen.

    ik heb een in Januari 2008 gekochte Ipohne 3G 16GB met verzekering erbij
    Nu heb ik problemen dat de PC & Laptop de Iphone soms helemaal niet zien en dat hij er soms helemaal mee op houd.
    Is de mogelijkheid er dat als ik deze wil laten repareren dat ik ook kan kiezen om een 3GS (ook 16Gb) terug te krijgen??
    lijkt me namelijk wel erg chill als dat kan.
    extra betalen is oke als het maar niet meer als 200 eurotjus kost

    alvast bedankt gekko90

  15. Je kunt geen geld terug vragen d.m.v. de schuld bij belstatus te leggen dat je over je abbo heen zit.
    Of apple erin zal trappen is de vraag…zal maandag ff proberen (6)
    Gegroet

  16. Het Europees recht stelt gebruiksgarantie voor duurzame gebruiksgoederen standaard op 2 jaar. Wat Apple, T-Mob e.d. daarvan maken doet verder niet terzake. Iedereen wil wel een snelle cent verdienen maar Neelie steekt een stokje voor corporate opportunisme/wangedrag.

  17. Monkey Island! Ik roep er al tijden om! De perfecte game voor dit platform, absoluut droge humor, en erg aantrekkelijke visuals. Die App wordt goud, zeker weten!

    @REDACTIE, kunnen jullie de claim over de 2-jarige garantie bevestigen? Is er vanuit T-mobile al een officiële reactie gekomen? Het lijkt me zeer plausibel aangezien alle contracten twee jaar lopen.

  18. Even betreft dat resolutie probleem in pano het heeft mij toen ook enig uitzoekwerk gekost, maar waar het nou mee te maken heeft is dat de iphone een maximale breedte in pixels kan weergeven, en omdat pano bredere foto’s maakt dan die maximale breedte die weergegeven kan worden in iPhone os worden ze gecropped binnen iPhone OS.

    LET OP: maar als je je iPhone aansluit op je pc en naar je iPhone navigeert in je favoriete verkenner en het Panorama op jou pc kopieert kun je die in de originele resolutie bekijken!!!

    Success!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.