Reacties voor: Tips van lezers: het RiP Dev-imperium, synchroniseren met CalTodo, Chess With Friends en alles updaten in de App Store

Vier tips van iPhoneclub-lezers: RiP Dev zou wel eens bezig kunnen zijn om een eigen App Store-concurrent op te bouwen, CalTodo is een handig programma voor synchroniseren van taken en met Chess With Friends kun je schaken met vrienden. Tip 4 heeft betrekking op de App Store.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Mijn aller eerste tip die ik naar iPhoneclub heb gestuurd :-). Bedankt voor de vermelding mensen, ben zelf een dagelijks bezoeker hier dus ;-).

  2. your 1 minute of fame alex!

    Dat alles in 1x updaten is wel handig..
    opmerking: herstellen van een reservekopie gaat ook enorm snel, heb ongeveer 40 apps + 2GB muziek en die zetten die allemaal in paar minuten terug..

  3. No offense, maar dat van “werk alles bij” was ook al op het forum vermeld:
    https://www.iculture.nl/forum/f1/algemeen/f6/geruchten/24058-fw2-2-nieuw-8.html#post219940

  4. je kan ook terug een screenshot van je lockscreen maken,dat ging voorheen ook niet

  5. @Bomans – Tuurlijk, maar niet iedereen komt op het forum. Als iemand ijverig het forum volgt en alle wetenswaardigheden die daar tevoorschijn komen als tip instuurt, is het de tipgever die z’n 1 minute of fame krijgt. Wel zo netjes als die tipgever even vermeldt dat hij het ook maar van het forum heeft geplukt, maar ik ga dat niet grondig controleren. Dan ben ik meer bezig met politieagentje spelen wie wat nou als eerste heeft ontdekt, dan dat ik aan schrijven toe kom.
    Om dezelfde reden zijn we gestopt met het op de voet volgen van allerlei Nederlandse mobility/iPhone/telefoon-sites, omdat het te vaak achter de schermen tot discussies leidde waarom we niet naar hobbysite XYZ hadden gelinkt. Het is niet te doen om bij elk nieuwtje de Nederlandse blogosfeer af te struinen of er misschien sites zijn die er 10 minuten eerder ook over hebben geschreven. We doen zoveel mogelijk aan (originele) bronvermelding; als een onbekende website iets leuks te melden heeft krijgen we dat vanzelf als tip binnen en zullen we er ook zeker naar linken.
    Tot zover deze dienstmededeling 😉

  6. Ook nog nieuw volgens mij in 2.2 bij de iPod is dat waarneer je een film niet afkijkt bij je video’s het aantal resterende minuten staan

  7. Oeh gevoelige snaar bij Gonny geraakt 😉

    Zitten toch wel wat handige dingen in die 2.2 …Ik zou mijn iphone bijna gaan updaten…

  8. Ik had het forum trouwens nog niet gelezen, omdat ik overdag werk maar ehh ik kwam het vannochtend tegen toen ik mijn applicaties weer eens moest bijwerken. Wist wel dat het al langer in Installer en Cydia zat ;-).

  9. @iefow – Neuh, geen gevoelige snaar, gewoon even uitgelegd hoe we werken. Iets met openheid en zo…

  10. @ Bomans: thnx…

    @ Allen: Uiteindelijk gaat het er om dat ‘we’ zoveel mogelijk lezers bereiken met zoveel mogelijk nieuwtjes. En dan maakt het (mij) niet uit wie de credits krijgt.

    Enneuh…. er staan hierboven ook nog andere leuke tips.

  11. Read My Lips, de installer wordr weer helemaal “de shit” over een paar maanden 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.