Reacties voor: YouTube-filmpjes opslaan met MxTube

MxTube is een applicatie waarmee je YouTube-filmpjes naar de iPhone kunt downloaden. De applicatie is nog wat onstabiel, maar kan een uitkomst zijn voor mensen die de filmpjes ook offline willen bekijken, buiten allerlei videotools voor de desktop om.
Lees het complete artikel → YouTube-filmpjes opslaan met MxTube
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. ja had um al getest ,, maar de app bleef al 2x crashen tijdens downloaden 🙁 ….

  2. bij mij werkt hij perfect, draai 1.1.4

  3. 1.1.4 hier en draait als een zonnetje. van sommige filmpjes stopt het beeld na een paar seconden maar dit aantal is te verwaarlozen. Echt een must have app

  4. Idem hier. Versie 1.1.4. Alleen jammer dat er inderdaad soms wel niet afspeelbare downloads tussenzitten. Verder heb ik geen idee, waar MxTube de video’s opslaat? (in welke map bedoel ik dan)
    Ik gebruik WINSCP, maar welke mappen ik allemaal open, ik vind die video’s nergens terug op de iPhone?? Nochtans zijn ze via Finder (in iPhone) wel makkelijk te vinden. Iemand een tip? Thanks.

  5. ja ik heb uhm ook al even ( ook 1.1.4 ) heb inderdaad ook een paar filmpjes gehad die na een paar minuten er ineens mee kapte.. maar goed soms ligt dat ook aan het filmpje.. verder vind ik het erg makkelijk. zeker omdat als je iets wilt streamen met gprs dit niet echt de beste performance opleverd! ( en natuurlijk dat wanneer je Orange hebt je maximaal 100 Mb download limiet hebt en een high filmpje zo’n 40 mb is )

  6. wellicht dat de filmpjes in een sqllite database worden opgeslagen??

  7. Met het programma Tooble kun je via de computer ook filmpjes van YouTube downloaden en die syncen via iTunes, werkt prima!

  8. Kost het eigenlijk geld om die filmpjes te downloaden??

    Verder werkt het bij mij perfect, heb 1.1.2.

  9. maar je hebt er niks aan je kan de bestanden wel vinden maar zijn waarschijnelijk .flv en dus alleen maar aftespelen met die programma of een flv player

  10. Je kunt de .flv files van je iPhone halen en deze op je Mac zetten en converteren met de software “TubeTV” naar mov of mp4.. enz. Voor de PC zal soortgelijke software er ook wel zijn.

    Erg handige software!

  11. correctie >> Na het downloaden via mxtube staat er in de folder op de iPhone (/var/mobile/Media/MxTube/) een .mp4 file! dus geen .flv file. Dus mxtube download de files van de “iPhone” mp4 youtube site.

  12. Na lang zoeken heb ik nog steeds de juiste source niet gevonden. Kan iemand me misschien een tip geven? Of misschien zelfs de volledige source? 😉 Thnx!

  13. Supervet! Maar ik krijg rare kleurvlakken door de filmpjes heen, zowel op hoge als op lage kwaliteit download. Ik draai 1.1.2, maar zou het daamee te maken kunnen hebben?

  14. ik heb 1.1.3 en het werkt perfect dikke vete thanx

  15. Ik heb 1.1.3 en mxtube geinstalleerd. Ik krijg hem erniet op.
    Kan iemand mij vertellen of ik nog iets anders moet installeren, een source of zo.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.