Reacties voor: Tip: verkoop nu je huidige iPhone

Ben je van plan om de nieuwe iPhone later dit jaar te kopen, dan is nu wellicht een goed moment om je iPhone te verkopen. Volgens reseller Gazelle zijn de verkoopprijzen namelijk nog niet gedaald.
Lees het complete artikel → Tip: verkoop nu je huidige iPhone
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 51 reacties

  1. ( Red.) Verkoopadvertenties alleen via ons forum.

  2. Mijn 4S’je doet het nog prima. Eerst maar eens zien wat die 5 eigenlijk beter doet in daily use. Met alleen een breder scherm en de koptelefoon onderop ga ik niet switchen. Siri? Niet buiten op straat. Er zou iets revolutionairs op de 5 moeten gebeuren, bijvoorbeeld dat ie kan ruiken ofzo 😉

    Maar ja, veel functionaliteit van mijn 4S gebruik ik nu niet eens. Waar ik echt op wacht is een beter netwerk met hogere datasnelheden en dat gaat binnenkort gebeuren, dan mag ik eindelijk weg bij de T-Mob..

  3. @Jonas : Meer dan een jaar garantie ? heb je Apple Care ?

  4. ( Red.)Verkoopadvertenties alleen via ons forum.

  5. Ik verkoop niks. Ben nog meer dan tevreden met mn 4S. Ga niet elk jaar een nieuwe telefoon kopen.

  6. @Benny: ik denk dat hij de 4S bedoelde ipv de 4. Je hebt namelijk 2 jaar garantie. Of hij heeft de iphone 4 gewoon later gekocht, of idd apple care.

  7. ( Red.)Verkoopadvertenties alleen via ons forum.

  8. ik had de mijne vorig jaar al verkocht en toen kwam jammer genoeg de 4s +_+

  9. Origineel geplaatst door Nigel
    @Benny: ik denk dat hij de 4S bedoelde ipv de 4. Je hebt namelijk 2 jaar garantie. Of hij heeft de iphone 4 gewoon later gekocht, of idd apple care.

    Oh ja 2 jaar garantie, zat nog met 1 jaar in mijn hoofd. 🙂

    Weet iemand trouwens of je met een garantie kwestie gewoon terecht kan bij Apple Store A’dam ? Mijn iPhone 4S sleep/wake knop doet het niet meer. Kan ik hem om laten ruilen voor een nieuwe bij de Apple Store of moet ik hem wegbrengen/opsturen naar een Apple Authorised Service provider?

  10. @Benny: Als je hem gehaald hebt van een official apple store dan moet je daar langs. anders gewoon naar je provider. dat geld alleen voor als je nog garantie hebt anders kan je overal langs voor reparatie. en dat zal zeker niet weinig kosten.

  11. Origineel geplaatst door elvin
    @Benny:Als je hem gehaald hebt van een official apple store dan moet je daar langs. anders gewoon naar je provider. dat geld alleen voor als je nog garantie hebt anders kan je overal langs voor reparatie. en dat zal zeker niet weinig kosten.

    Gekocht 14 oktober 2011 Apple Store Oberhausen. Ik kan dus gewoon terecht bij de Apple Store in Amsterdam ? Denk je dat ze hem meteen omruilen voor een nieuwe ?

  12. Ik gooi m’n iPhone 4 maandag op de post naar Vodafone! Krijg er €240 voor en tot oktober dan even met een ander toestelletje.

    Wil de iPhone 5 los gaan kopen, jullie enig idee hoeveel dit gaat kosten? €700,€800,900?

  13. Origineel geplaatst door Benny
    Ik kan dus gewoon terecht bij de Apple Store in Amsterdam ? Denk je dat ze hem meteen omruilen voor een nieuwe ?

    Gaat om de 4s toch ? Kan je gewoon terug gaan naar de Apple Store A’dam. Maakt niet uit waar je de 4s gekocht hebt. Ik heb het zelfde gehad en heb mijn 4s gewoon los gekocht via via nieuw in doos destijds. Even serienummer gechecked online en had nog garantie tot 17Nov. Doe via Apple Store App een afspraak maken in de Gernius bar en beschrijf in kort dat die knop vast zit. Krijg je daar gewoon direct een nieuwe 4s mee naar huis. Maak van te voren wel een back-up. Ben inmiddels zelf al 2x geweest in 1 maand om me 4s te ruilen. 1e keer power button en 2e keer wifi-chip kapot. Succes ermee!

    Edit: Bon is niet nodig. Ze controleren alleen de serienummer! Ik heb ook geen bon oid van mijn 4s. En als je een jailbreak hebt zorg dat die eraf is natuurlijk.

  14. Origineel geplaatst door Joey
    Gaat om de 4s toch ? Kan je gewoon terug gaan naar de Apple Store A’dam. Maakt niet uit waar je de 4s gekocht hebt. Ik heb het zelfde gehad en heb mijn 4s gewoon los gekocht via via nieuw in doos destijds. Even serienummer gechecked online en had nog garantie tot 17Nov. Doe via Apple Store App een afspraak maken in de Gernius bar en beschrijf in kort dat die knop vast zit. Krijg je daar gewoon direct een nieuwe 4s mee naar huis.

    Bedankt voor de info ! Gaat om de 4S inderdaad. Zal zo even een afspraak maken. Bon heb ik gewoon dus neem wel mee voor de zekerheid. Zal dan even backup maken en hem herstellen naar fabrieksinstellingen. Krijg je een nieuwe in doos of een los toestel ? Dan weet ik of ik ook doosje etc. mee moet nemen.

  15. Je iphone verkopen!!!???? Zijn we ineens barbaren geworden…..is onze beschaving verloren gegaan of zo!? Heb je al die tijd netjes gezorgd voor je ‘adoptiekindje’ doe je hem zomaar weg….voor iets triviaals als geld.

  16. ik ga er serieus over nadenken 🙂 mijn twee iphones 4 voldoen nog prima en zijn nog in nieuwstaat..ze zullen tog iets vernieuwend moeten brengen om me te overtuigen denk ik 🙁

  17. Geld dit ook voor iPod touches?

  18. En hoe moet ik dan bellen/sms’n en internetten voor die maand? :’)

  19. Om vervolgens ruim anderhalve maand zonder Iphone te zitten? Nee Dankje, dan neem ik die extra 5% waardedaling wel voor lief. 5% is overigens minder dan de tijd die ik de Iphone extra heb(1,5 mnd op 24 maanden)

  20. @Benny: Je krijgt een nieuw toestel. Doos etc kan je gewoon thuis laten.

  21. @AVNSH: waarom heb je dan een iphone gekocht -_- als je hem toch niet meer gebruikt.

  22. Origineel geplaatst door Joey
    @Benny:Je krijgt een nieuw toestel. Doos etc kan je gewoon thuis laten.

    Oke thanks, heb een afspraak gemaakt voor dinsdag 🙂

  23. Economisch inzicht die we nog kennen van de WC-eend.
    Om waardedaling te voorkomen kan je nu ook beter je auto, laptop, huis en gaan nog maar even door, verkopen.

  24. @Benno: Nou ik gebruik nu een iPhone 4 en heb nog een nieuwe daarom

  25. Zou de 4s gewoon een tijdje in de kast laten liggen! Vorige heb ik mijn 3gs verkocht om vervolgens een 4s aan te schaffen. De 3gs voor €180 van de hand gedaan. Spijt van, want zou er nu graag 1 voor mijn dochter willen. Ik denk, koop r 1 opmarktplaats. Wat denk je? Gaan ze voor idioot hoge bedragen pas weg. Zelfs een 8 gb moet nog zeker €200,- of meer opleveren. Dus mijn advies: wacht met verkopen. Apple producten stijgen wel weer in waarde als de nieuwigheid van de iphone 5 eraf is.

  26. Verkopen? nooit van m’n leven..
    Ik heb op dit moment de 2g,3g en de 3gs in de kast staan en zodra de 5 uit is gaan de 4 erin. en zodra de 6 uitkomt gaat de 4s van mijn vrouw erbij!!
    Een mens mag een hobby hebben toch? 🙂

  27. Uhm….mijn tip…koop een tweedehands iPhone 4s na 12 september. De prijzen zullen dan naar verwachting dalen!

  28. Ik heb ze ook nog allemaal heb zelfs een iPhone 4 teveel die ik wel weg wil/ga doen ivm simlock. Mijn 4s gaat ook terug in de doos en gaat netjes in de kast

  29. Ik heb nu bijna n jaar n iPhone 4 en moest ook n hobby heb nu de 2g en 3G al op de kast staan in n houdertje komt deze lekker bij. Ik doe alleen de modellen sparen want anders is het wel een dure hobby voor iemand van 17:p

  30. Verkopen? Ben je gek geworden. Die gaat mooi naast alle andere iPhone modellen in de glazen kast !!

  31. Wat moet je in dan in de tussentijd? Ik vind het al moeilijk om een dag zonder iPhone te zitten en met een oude Sony Experia te moeten aanklooien. Nee, wacht rustig tot de nieuwe te verkrijgen is en dan heb ik tenminste een uitstekend backup-iPhone.

  32. Nu je 4s verkopen. Ik heb deze net twee weken. Kon niet langer wachten met een abonnements keuze.

  33. IPhone 4 16 gb zwart staat momenteel op 330 euro op site. Lijkt goed te gaan!

  34. Origineel geplaatst door Bassie
    Ik gooi m’n iPhone 4 maandag op de post naar Vodafone! Krijg er €240 voor en tot oktober dan even met een ander toestelletje.Wil de iPhone 5 los gaan kopen, jullie enig idee hoeveel dit gaat kosten? €700,€800,900?

    ik denk zelf als vorige jaren 600 euro bij apple.com. winkels altijd iets duurder 650 euro.

  35. Heb toen een 4s gekocht, mijn BB waar ik nooit aan had moeten beginnen, had ik kapot gegooid. Maar mn vodafone abonnement loopt bijna af. Dus mijn volgende telefoon word een 5 met een kpn abonnement, al weet ik nog niet zeker of ik een telefoon wil leasen (kpn..) of toch bij vodafone wil blijven.

    Altijd handig een extra telefoon!

  36. Wat is de waarde van een perfect werkende 32 GB iPhone 3GS? Op internet kom ik een huidige waarde van 160 euro uit, dit lijkt me weinig?

  37. Niks verkopen, heb nog steeds mijn 3GS en die blijf ik voorlopig nog steeds gebruiken.
    Ga niet om de jaar of om de 2 jaar een peperdure telefoon kopen.

  38. Ik heb 2 weken gelden mijn 2 jaar oude iPhone 4 verkocht voor 375,- nu maar hopen dat de 5 gauw komt, want zonder iPhone is vreselijk! Gelukkig heb ik nog mijn iPad 🙂

  39. Hier in Nederland ligt het totaal anders met de 2e handsprijzen dan in Amerika. Een jaar oude iPhone wordt hier nog rustig bijna de nieuwprijs voor gevraagd en er zijn nog malloten die het betalen ook.

  40. Ik zou graag mijn iPhone 4s verkopen nu maar zie er tegenop om dan in afwachting van de nieuwe iPhone ruim een maand of langer zonder smartphone te zitten.

    Wil eigenlijk eerst weten wat de meerwaarde van die nieuwe iPhone zal zijn,dus mischien dat ik voorlopig toch best nog even men iPhone 4s blijf houden.

    Had intussen onlangs om te proberen eens een androidsmartphone gekocht: de HTC One X maar die kon me helaas niet bekoren en is alweer de deur uit. Ik blijf dus wel voortaan een iPhone gebruiken denk ik. 🙂

  41. Ik schuif ze door (2x Ip4) naar de kinderen eingenlijk zijn nog veel te klein, maar tis way goedkoper dan 2 x Nintendo DS met (gehackte)spelletjes aanschaffen

  42. Ik heb hier een 2e hands 4S waarvan hel voorkantglas is vervangen. Maar nu is het toestel helemaal kapot en wil niet meer opstarten. Ik vermoed batterij-problemen. Ik heb geen bon meer, maar zou ik evengoed garantie hebben? Tenslotte is de 4S nog altijd jonger dan de 2 jaar gerantie? Iemand hier ervaring mee?

  43. @Bollie: Apple is vreselijk coulant, maar de basics zoals de vochtindicator en val-/stootschade worden wel naar gekeken. Klein deukje in de behuizing is meestal geen garantie maar een omruilvoorstel.

  44. Als je toestel in goede staat is kun je er nog flink veel voor terugkrijgen. 66 Procent van de nieuwprijs is voor een toestel van een jaar oud heel normaal. En met de afnemende subsidie van de providers zal de vraag naar tweedehands alleen maar toenemen.
    Samen met alle kortingen die je krijgt bij verlengen ben je bijna een dief van je eigen portemonnee als je geen nieuwe neemt.

  45. Ik ben voornemens om een andere telefoon te kopen. heb nu een Nokia e71 van 2,5 jaar oud.
    Heel veel doe ik niet met een telefoon.
    Alleen: bellen, sms-en, internettten, foto-filmpje maken en navigatie. Wat kan ik dan het betse kopen en wat mg dat dan kosten?

  46. Mijn 3GS gaat naar mijn dochter van 10 want die wil je niet opzadelen met een Blackberry of android meuk

  47. Mijn abo loopt nog een jaar. Ik wacht wel op iPhone 5 1/2 😉
    Dan kijk ik wel wat ik nog voor m’n 4s krijg.

  48. Origineel geplaatst door Bassie
    Ik gooi m’n iPhone 4 maandag op de post naar Vodafone! Krijg er €240 voor en tot oktober dan even met een ander toestelletje.Wil de iPhone 5 los gaan kopen, jullie enig idee hoeveel dit gaat kosten? €700,€800,900?

    Ik heb mijn iPhone 4 van 2 jaar oud, 2 weken geleden voor 375,- via marktplaats verkocht. Nog 275 bijleggen voor de iPhone 5 en ik kan weer 2 jaar met simonly vodafone met nog onbeperkt internet door. Dat doe ik elke 2 jaar. Abbo met duosim voor mijn iPad ook gelijk onbeperkt internet. Tenzij er nu 4G komt, dan moet ik mischien nieuw abbonement omdat te kunnen gebruiken.

    Dus niet je toestel naar Vodafone sturen, die providers verdienen. Al genoeg aan ons!!!

  49. mijn trouwe iphone 4s vandaag verkocht 🙂

  50. @RobbeDoes: Gefeliciteerd!! Voor hoeveel, ik ben ook van plan het te doen, weet alleen geen prijs die ik aan zou moeten houden.

    Tnkx

  51. Het recycle programma van Apple geeft voor een nieuwe iPhone 4S 64GB nog maar 232 euro!!!!!!!! Voor een toestel dat een paar weken geleden nog voor 799 euro verkocht werd!!!!!!!

    Belachelijk gewoon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.