Reacties voor: Tip: SMS op de iPhone

Een tip over de SMS-functie van de iPhone. Deze laat de berichten in tekstbubbels onder elkaar zien, zodat je ziet welke berichten bij elkaar horen.
Lees het complete artikel → Tip: SMS op de iPhone
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Onderwerpen

Reacties: 13 reacties

  1. Ontvangen SMS berichten doorsturen naar bijv. familieleden.

    Ik kan n.l. niet deontvangen sms berichten opslaan in een map

    Wie kan mij helpen hiermee?

  2. Wel jammer dat ze niet aangeven of je over t limiet van 1sms bent. Wat ook mist is de functie bericht notificatie. Heel vervelend.

  3. Ook mis ik de ontvangst of verstuurtijd van berichten. Dat wordt maar sporadisch weergegeven.

    Die SMS applicatie mag van mij stukken beter.

    Vooral de limiet van 1 sms vind ik erg vervelend.

  4. heel vervelend is dat je geen berichten kunt wissen of doorsturen!!!

  5. Bij het smsen vind ik het jammer dat er geen tijd en datum worden weergegeven. Ook mis ik de mogelijkheid om een bericht voor te programmeren. Ik verstuur regelmatig een sms met dezelfde tekst.
    Apple gaat hier vast een oplossing voor zoeken.

  6. Zat pas bij klant. Iphone op tafel. Dan ineens verschijnt r een bericht, van concurrentkan deze melding uitgezet worden?

  7. BEDANKT VOOR DEZE GEWELDIGE TIP! (22 december 2008)
    Zie URL:
    https://www.iculture.nl/iphone-tips/telefoonfuncties/binnenkomende-sms-berichten-verbergen/

    Het is namelijk zo, stel je voor je hebt Mijn Postbank en sinds kort ook TAN-codes via SMS.
    Stel je bent niet thuis, en er wordt ingebroken. Iemand start je pc en merkt dat er geen wachtwoord op zit. Hij opent Postbank.nl en maakt met jouw account een bedrag over naar een duister rekeningnummer. Hij klikt op Verzenden, hij hoort in de woonkamer een sms-toontje en loopt er heen, hij kijkt op het beeldscherm van je thuis aan de lader gelaten iPhone, neemt de TAN code simpel over op je pc, en de betaling is een feit. Ik heb dit voorbeeld enigzins gedramatiseerd, maar met deze handige tip heb ik het probleem met de voor iedereen zichtbare TAN-codes ipv de papieren lijst van voorheen, opgelost hier! En dus op meer plekken in Nederland?

  8. Sinds wanneer kan je zomaar inloggen op mijnpostbank.nl? Ik heb daar gewoon een wachtwoord voor nodig. En stel dat het toch zou lukken om in te loggen, en mijn iPhone is thuis (nooit) en de schurk maakt een bedrag over, dan merk ik dat later en kan dan ‘storneren’ (overboeking ongedaan maken).

  9. Ik vind de sms functie zeer slecht. Het duurt lang voordat je een sms hebt getypt en je typt bovendien vaak de verkeerde letter in. Ook de automatische verbetermodus stoort me mateloos. Doe mij maar gewoon smsen met ouderwetse toetsen met nummertjes

  10. Op mijn iPhone vind ik niet de moeglijkheis om SMS vertoning uit te schakelen. Ik heb een 3G met OS 3.0
    Wie heeft een oplossing?

  11. Staat het niet gewoon bij instellingen-berichten-toon voorvertoning? (laatste dan natuurlijk uitschakelen)

  12. @Maria:

    Fijn bedankt, deze optie kende ik nog niet.

  13. melany zei op 23 juni 2009 om 14:50
    Ik vind de sms functie zeer slecht. Het duurt lang voordat je een sms hebt getypt en je typt bovendien vaak de verkeerde letter in. Ook de automatische verbetermodus stoort me mateloos. Doe mij maar gewoon smsen met ouderwetse toetsen met nummertjes

    als je hem op zn kant draait zijn de letters gewoon groot genoeg hoor, en anders zegt dat meer over jou dan over de iphone (in portret modus kan ik btw ook gewoon snel typen)
    heb jij wel eens een blackberry vastgehad? dáár zijn de toetsen pas klein! jij kan volgens mij beter zo’n senioren telefoon nemen waar de toetsen 2cm² zijn
    succes daarmee!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.