Reacties voor: Tip: nieuw iPhone-contact toevoegen aan een groep

Door je contacten in groepen in te delen wordt het makkelijker om personen van een bepaald bedrijf of een bepaalde status (vrienden, familie) terug te vinden. Op de iPhone kun je nieuwe contactpersonen toevoegen aan groepen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. Is dit uit de 2.0 firmware? Op 114 zie ik de Groups knop niet..

  2. op 112 idd ook niet, kunnen jullie voortaan wat specifieker zijn voor welke firmwares dit geldt. Ik was alweer blij om niets 🙁

  3. Je maakt in outlook een nieuwe map aan (aan de linker kant dat collometje waar contactpersonen staat) die geef je een naam; bijv ‘vrienden’ en daar gooi je je bekende in en dan sync met iphone. Klaar..

    Thanks voor de tip..!

  4. Ik heb de knop wel, werkt prima 😀 prima tip, misschien zou het iets specifiker mogen next time 😉

  5. Kunnen jullie niet lezen?
    ” Je zult dus eerst op de desktop (in het Mac Adresboek of Microsoft Outlook) de gewenste groepen moeten aanmaken. ”
    😛 Suc6 er nog mee, en iphoneclub.nl > goed artikel 🙂

  6. De info staat in dit artikel in een onlogische volgorde: eerst zou over de groepen in Adressbook op de computer geschreven moeten worden, daarna over de groups-knop op de iPhone (die pas op je iPhone verschijnt nadat je een groep op je computer hebt aangemaakt. Maar wel een erg goede tip, dit artikel, ik ben er mee geholpen, dank.

  7. Ik heb nu aan het begin een waarschuwing toegevoegd dat je natuurlijk wel eerst de groepen moet aanmaken op je desktop. Hoe dat moet is per desktop-app verschillend.

    Omdat dit een website over iPhones is, heb ik gefocust op de functionaliteit op de iPhone. Ik ging er eigenlijk vanuit dat iedereen wel weet dat je contacten in Outlook/Adresboek in groepen kunt indelen. Het artikel heet dan ook niet: ‘groepen maken’ maar ‘contacten toevoegen aan groepen’, dat impliceert volgens mij al een beetje dat die groepen al bestaan.

  8. Klasse tip dit bedankt!!
    De iPhone wordt steeds beter met deze goede tips!!

  9. @iPhoneclub,

    Elke keer als ik naar mijn contactpersonen ga; gaat ie automatisch of alle contactpersonen. En dan moet ik terug om naar mijn groepen te gaan. Kan de iPhone niet standaard op weergave groepen staan?

  10. Groepen in Outlook? Zit die optie er in dan? Of hebben we het hier over distributielijsten en worden die vervolgens door de iPhone als groepen gezien?
    Offeuh, hebben we het hier helemaal niet over Outlook maar over Windows Adressbook?

  11. Hoe kopieer ik mijn contacten van me simcard ik heb helemaal geen contacten nu op me iphone dus hoe moet ik dat doen??

  12. Werkt niet bij mij,

    wanneer ik tijdens een telefoongesprek naar contacten ga , kan ik alleen bladeren in de contacten en geen nieuwe bijmaken.

    help

  13. Ik heb in adresboek (imac) groupen aangemaakt maar ik krijg deze niet te zien op mijn iphone. Enkel de volledige lijst. Kan iemand mij helpen?

  14. Ik heb gisteren zitten spelen met Mobileme, heb op http://www.me.com groepen aangemaakt en contacten er naartoe gesleept. De groep komt netjes op de iPhone, alleen er staan geen contacten in op de iPhone.
    Heb de groep weer verwijderd op http://www.me.com, maar op de iPhone gaat die niet meer weg. dus nu heb ik 2 lege groepen staan die ik niet meer weg krijg. Weet iemand hoe ik deze weg kan krijgen??
    Dank u..

  15. Ik heb precies hetzelfde probleem als Brammes.
    De groepen staan wel op mijn iPhone maar de contacten staan er niet is.
    Ik heb de groepen aangemaakt in MobileMe en op mijn iMac en Pc zijn ze wel keurig netjes aangemaakt met de contacten er in.
    Iemand???

    Ferry

  16. Dit zou een oplossing kúnnen zijn, ware het niet dat ik al mijn contactpersonen in outlook al in categorieën heb ingedeeld. Dus moet ik 974 contactpersonen opnieuw in gaan delen in groepen.. Raar dat dit niet handiger kan. Heb ik al een vraag over gesteld in het forum maar nog geen antwoord helaas..

  17. Net een paar groepen aangemaakt in outlook 2007 en er wat contactpersonen naar toe gesleept uit alle contactpersonen. Gesynchroniseerd met mobile me. Het werkt. Maar het is geen oplossing want: iemand kan bijvoorbeeld horen bij de groep ‘loodgieters’ maar ook bij de groep ’10 woningen nootdorp’ waar hij gewerkt heeft. Daarom werk ik met categorieën! Iemand daar nog een suggestie voor?

  18. Ik heb het zelfde probleem als brammes en ferry.
    Ik heb netjes groepen aangemaakt op me.com en outlook.
    De groepen verschijnen op mijn iphone, maar zonder contacten er in. Iemand al enig idee, hoe je de contacten daadwerkelijk in de groepen krijgt op de iphone?
    ze staan wel goed op me.com en outlook

  19. opgelost gevonden op het forum:

    ga naar instellingen>mail, agenda, contacten.
    Zet het syncen van contacten op off. (je contactpersonen verdwijnen nu van je iPhone maar dat maakt niet uit)
    Ga even uit de instellingen (check bijv even dat je contacten weg zijn).
    Ga weer naar instellingen, en zet het syncen van contacten weer aan.
    Ga nu weer naar je contacten, en je zal zien dat ze nu wel in de groepen staan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.