Reacties voor: Tip: meer iPhoneplezier zonder batterijproblemen

Je wilt je iPhone natuurlijk zo lang mogelijk gebruiken, maar kunnen af en toe problemen ontstaan. Deze tips zullen je helpen deze op te lossen.
Lees het complete artikel → Tip: meer iPhoneplezier zonder batterijproblemen
iGregor - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 81 reacties

  1. LOL, beetje drastische maatregel je iphone helemaal clearen!

    je batterij gaat zoiezo niet lang mee, push of niet…

  2. Vind het nog altijd jammer dat er geen manier is om je smsjes terug te zetten als je kiest om je iphone als nieuwe iphone in te stellen.

  3. nou … geen last van hoor (gelukkig), en ik zit echt wel vaak op de Iphone te internetten, mailen, bellen, sms’en etc …

  4. Origineel geplaatst door Marc
    nou … geen last van hoor (gelukkig), en ik zit echt wel vaak op de Iphone te internetten, mailen, bellen, sms’en etc …

    idem hier.
    Ik doe een dag of 4 met batterij, en dan een gebruiksduur van +- 8 uur

  5. Wat een voordehandliggende opties….ook allemaal al geprobeert…lost niks op.

  6. Origineel geplaatst door kal_el
    Origineel geplaatst door Marcnou … geen last van hoor (gelukkig), en ik zit echt wel vaak op de Iphone te internetten, mailen, bellen, sms’en etc …idem hier.
    Ik doe een dag of 4 met batterij, en dan een gebruiksduur van +- 8 uur

    een dag of 4?? dat is heel erg lang voor een iphone.
    Als ik er normaal mee omga.. beetje internetten, twitteren en emails lezen.. hooguit 2 dagen.

  7. Quote van Apple website:

    “De batterij van je iPhone 3GS is goed voor 5 uur gesprekstijd via 3G, 12 uur gesprekstijd via 2G, 5 uur internetgebruik via 3G, 9 uur internetgebruik via Wi-Fi, 10 uur video afspelen of 30 uur geluid afspelen als de batterij volledig is opgeladen tot de oorspronkelijke capaciteit. Daarnaast biedt iPhone zo’n 300 uur stand-bytijd.”

    Haal je deze tijden op een marge van ongeveer 30% niet, dan hoef je je pas zorgen te maken.

  8. Origineel geplaatst door Jonas
    Vind het nog altijd jammer dat er geen manier is om je smsjes terug te zetten als je kiest om je iphone als nieuwe iphone in te stellen.

    Een jailbreakje doet wonderen 🙂

  9. Als ik “push-ondersteuning” uitzet (dat is iets anders dan Push mail) dan scheelt dat enorm (verbetering)!

  10. 4 dagen is wel heel uitzonderlijk inderdaad. Dan zet je hem snachts uit, dat kan haast niet anders. Ik doe er max 2 dagen mee maar ik laad gewoon iedere nacht op. Daardoor heb ik altijd meer dan genoeg batterij capaciteit om de dag door te komen. Tot nu toe heb ik geen last van het snel leeg lopen van de batterij.

  11. Ik wil mijn iphone nog eens als nieuw herstellen vanwege WiFi problemen.

    Maar als ik dat doe, ben ik dan ook al mijn contacten + telefoonnummers kwijt?

  12. Origineel geplaatst door Erwin
    Ik wil mijn iphone nog eens als nieuw herstellen vanwege WiFi problemen.Maar als ik dat doe, ben ik dan ook al mijn contacten + telefoonnummers kwijt?

    Niet als je zorgt dat je je contacten gesynchroniseerd hebt. Ik dacht ook met google, maar ikzelf gebruik nuevasync.

  13. @Erwin:

    Kopieer het naar je sim-kaart…
    Of maak eerst een reserve kopie.

  14. @Marc:

    Owja! dat kon ook nog 😀 tnx 😀 😀

    @patrick: zit dar een optie voor op de iphone?

  15. ik had mijn iphone hersteld en gewoon een backup terug gezet en hij gaat nu ook gewoon veel langer mee, iphone als nieuw instellen is denkik een beetje overbodig

  16. 9 uur wifi is wel veel, zelf haal ik maar 4-5 uur gebruik met wifi aan! dat leek me normaal

  17. Hmm, ik vraag me af of mijn IPhone in orde is… hij is na een uur of 5 leeg, en dan doe ik er niet continue iets mee, geen Push aanstaan.

  18. @Tim: Same.

    Gamen 5-6

  19. @Marc:
    heb de 3gs nu 1 maand in bezit, gebruik hem redelijk veel op een dag ( incl; wifi ) en moet zeggen hoe langer ik de iphone nu heb des te langer de baterij meegaat… Sounds stupid, maar op t begin ging de tel niet langer als een dag mee.. Nu doe ik er bekant 2 dagen mee ( met redelijk gebruik..)
    iemand anders ook bekend met dit verschijnsel?

  20. Heeft bij mij de accuduur x 2 gedaan! nu eindig ik de dag met 55%, daar waar ik in het begin slechts 20% over had.

  21. Volgensmij help 3g, Bluetooth en Wifi uitzetten wanneer je het niet gebruikt ook heel erg! waarom staat dat er niet bij?

  22. Op andere sites hebben ze het over SSH uitzetten of erafhalen…

  23. Lithium polymeer batterijen: NOOIT helemaal op gebruiken. Sterker nog: nooit onder 20% lading komen. Dat verkort de levensduur maar vermindert ook de capaciteit.
    (in tegenstelling tot NiCd die leven daar juist langer van)

    Dus iedere dag volladen.

  24. if you stream music on 3g or watch tv streams on wifi is the battery within 2 hours empty , on streaming the iphone gets too hot , same on wifi , problem is the iphone is a multi media product which makes windows mobile look good battery wise, the ipod touch with wifi sreaming lasts more than 2 hours more than the iphone 3gs doing the same function , so the 3gs battery is really too small , hope apple do something about this on the next gen iphone

  25. Origineel geplaatst door DutchVince
    Lithium polymeer batterijen: NOOIT helemaal op gebruiken. Sterker nog: nooit onder 20% lading komen. Dat verkort de levensduur maar vermindert ook de capaciteit.
    (in tegenstelling tot NiCd die leven daar juist langer van)Dus iedere dag volladen.

    dat had ik nu nog nooit gehoord :S
    mogen ze wel eens wat bekender maken

  26. Heb een 3GS en gebruik hem redelijk veel(3G en WiFi) met alle functionaliteit aan behalve bluetooth en heb na 24 uur standby en een gebruik van 5 uur en 8 minuten sinds volledig opladen nog 55% over.
    Volgens mag ik niet klagen dus… 🙂

  27. Origineel geplaatst door Erwin
    dat had ik nu nog nooit gehoord :S
    mogen ze wel eens wat bekender maken

    Dat vind ik nou ook; een gebruiksaanwijzing voor de batterij onbreekt bij vrijwel alle producten: de meeste mensen hebben geen idee hoe ze met hun batterijen om moeten gaan en helpen ze in no time de vernieling in.

    Zie: http://www.batteryuniversity.com/partone-21.htm

  28. 2x per dag opladen geen uitzondering.
    Maar poep ook heel lang. 

  29. Wat een nonsens.
    Hoe handig zou een verwisselbare accu niet zijn…
    Maar ja, zoiets mag natuurlijk niet van dictator Apple.

  30. Mijns inziens zijn achtergrondprocessen een van de voornaamste oorzaken. Iemand haalde ssh al aan. Als je deze aan laat staan, -> standaard is het bezig met kleine procesjes, ook al is het maar 5% cpu gebruik… alle beetjes zorgen voor ‘n sneller leeg zijnde batterij.

    De tip die aangehaald wordt door je telefoon te rebooten (tel uit, dan weer aan) is een logische. Immers starten de noodzakelijke achtergrondprocessen weer op, zonder andere meuk.

    Ik raad iedereen dan ook aan om een programmaatje als Free Memory aan te schaffen (of als er een alternatief voor is gratis te downloaden), zodat je in ieder geval genoeg geheugen overhoudt en de overbodige zaken af laat sluiten.

    Uiteraard, wifi en bluetooth die constant zoeken naar devices / netwerken zorgen ook voor een snellere lege batterij. Ik heb zelf de achtergrondverlichting overigens ook een stuk lager gezet, want dit drinkt je ‘ juice ‘ namelijk ook erg snel…

    De laatste rigoureuze tip vind ik een beetje een flutadvies, maar goed.

    Er zijn er vast nog wat van die tips 😉

  31. ik ben wel blij met mij extra Kensignton batterij, mag wel van Apple

  32. externe batterij welteverstaan, waarmee je je iPhone oplaadt

  33. @Roeland:

    ok jongens, wat is SSH (voelt zich noob)

  34. ja ben nu ook aan het zoeken waar dat SSH precies zit

  35. @Erwin:

    ssh is een methode om beveiligd connectie te maken met een host om zodoende bijvoorbeeld data uit te wisselen, te wijzigen etc. Wanneer jouw iphone gejailbroken is kan je ssh installeren en vervolgens bijvoorbeeld vanaf je pc met Putty of met een Mac vanuit de terminal verbinding maken met je iphone via ssh. Het lijkt dan een soort ‘ftp’ verbinding, maar dan beveiligd.

    Het was maar ‘n voorbeeldje 😉

    Het kan ook zijn dat je mail programma nog op de achtergrond draait voor een deel en dat die kostbare juice aan het opdrinken is.

    En voel je geen n00b… 🙂

    editje: het uitzetten kan bijvoorbeeld door SBSettings te installeren en daar een ‘switch’ voor te gebruiken on/off. Of gewoon door ‘m er bijv. helemaal af te gooien. ^^

  36. In OS 3.1 lijkt push te zijn verbetering. toch?

  37. Nadat ik mms via cydia heb weg gesmeten gaat mijn batterij ineens wel weer ouderwets mee!! (2G) het was een procent per minuut in standby, 2 per minuut tijdens het gebruik van mijn wifi verbinding..
    Ook zet ik standaard via sbsettings alles uit waar ik geen gebruik van maak. Maarja mijn beessie is ook al twee jaar oud..

  38. Minimaal 2x per dag opladen hier, meestal wel 3x geen push wel 3G

  39. En niet te vergeten: de helderheid van het scherm lekker laag zetten

  40. Origineel geplaatst door DutchVince
    Lithium polymeer batterijen: NOOIT helemaal op gebruiken. Sterker nog: nooit onder 20% lading komen. Dat verkort de levensduur maar vermindert ook de capaciteit.
    (in tegenstelling tot NiCd die leven daar juist langer van)Dus iedere dag volladen.

    het batterijmanagement zorgt er wel voor dat de accu niet TE leeg gaat, daar hoef je je geen zorgen om te maken als gebruiker. Het is zeker niet zo dat je niet onder de 20% afgebeelde mag komen; er is altijd wat voor de gebruiker onzichtbare restcapaciteit. No worries.

    Wat je niet moet doen is je iPhone leeg laten lopen en ‘m dan een paar maanden in de kast leggen. Dat kun je er wel van uit gaan dat je batterij naar de haaien is.

  41. Het gedeelte ‘Push opnieuw instellen’ is echt hilarisch… wàt een onzin!

  42. Wat is dat eigenlijk voor onzin dat je tijdens het laden een melding krijgt dat je nog maar 20% batterij hebt??? Ik hoop dat dit in OS 3 is verholpen (ga pas upgraden bij 3.1)

  43. had ook probleem met men batterij maar na harde reset was dat volledig weg…

  44. Zelf hebik er een iets sterkere batterij erin (1600mAh) en externe batterij. Dus bij mij zit ik altijd wel goed geladen 😀

  45. Met een draagbaar zonnepaneel met USB aansluiting zit ik alleen ‘s-nachts zonder stroomtoevoer. Maar dan moet ik wel heel fanatiek doorgaan wil die in deze tijd leeg raken.

  46. SSH kan je alleen inschakelen als je een jailbreak hebt uitgevoerd (en dan openSSH installeren via Cydia).

    Als je dit hebt gedaan: weet dan wel dat na een reboot van je iPhone SSH aan staat (kan je niet anders instellen, is geen bug maar een goed doordachte keuze van de makers). Dit betekent dat je dit na een reboot beter zelf kunt uitschakelen (SBSettings, wat is dat toch handig).

    Hier wil ik wel een kanttekening bij maken: op een forum (ik geloof van BigBoss zelf) heb ik gelezen dat SSH eigenlijk geen effect op je batterijduur heeft (mits je er natuurlijk niet op bent ingelogd).

    Anyway, ik denk dat de schermverlichting inderdaad ook wel had kunnen worden vermeld in deze post, maakt echt een groot verschil!

  47. Mijn batterij van de iPhone 3Gs is met normaal gebruik binnen 1 dag leeg, dat wil zeggen een uur of 16.
    Heb alles al geprobeerd niets mag baten, volgende week krijg ik een nieuwe kijken of die het langer volhoud.

  48. Off-topic verwijderd.

  49. Het is gewoon jammer dat je in Nederland “dataroaming” niet kan uitzetten. Toen ik in Kos was deed ik bijna een week met 1 keer opladen. Hier niet, of ik de iPhone veel of weinig gebruik maakt niet uit. 1.5 dag is het maximale

  50. voor diegene die 4 dagen doet met zijn batterij, stuur hem terug naar apple, kunnen ze er daar een paar van namaken!!

    hier met moeite 1 dag

  51. Origineel geplaatst door Bjørn
    Het is gewoon jammer dat je in Nederland “dataroaming” niet kan uitzetten.

    je kan hier ook je data uitzetten hoor.. de vraag is of het wenselijk is…

    Ik heb nog wel een tip. zet gewoon je 3g uit. als je niet zwaar filmpjes aan het kijken bent gaat internet en email lezen wel aardig. en dan doet je batterij het echt langer.

    Daarnaast als je wifi niet gebruikt ook gelijk uitzetten. en je bluetooth moet je ook uitzetten als je het niet gebruikt.

    als laatste als je de locatie functie niet nodig hebt ook uitzetten. deze word namelijk door beste veel applicaties gebruikt zo ook bijvoorbeeld je foto app.. zou je niet denken maar dat doet hij toch. en dat ding slurpt echt energie

  52. Ik zet altijd mijn “locatievoorzieningen” uit. Die zet ik wel weer aan als ik Google Maps wil gebruiken.
    Dit scheelde bij mij een hoop.
    Ook het vragen naar WiFi-spots die de iPhone gevonden heeft, heb ik uitgezet. Dit meer uit irritatie over de pop-ups die de hele tijd in beeld komen.

    Een autolader doet ook wonderen, haha. Ik heb op de route van en naar mijn werk mijn iPhone wel vol hoor!

  53. wat zeuren mensen toch zeg, ik bel echt super veel en voor het slapen gaan staat de indicator nog niet op rood. Niks mis mee toch, een li-ion battery rij moet je sowieso zo vaak mogelijk onder stroom zetten om slijtage te voorkomen. Dus de telefoon iedere nacht in de oplader is alleen maar beter voor je battry. En je hoeft niet te klagen dat de battery snel leeg is.

  54. @kal_el:

    Ik had een 3G, die was na een werkdag gewoon leeg, moest ik hem weer opladen in de auto. +/- 45min bellen via bluetooth, wifi aan (maar niet verbonden), 3G aan, +/- 30min nieuws lezen, +/- uurtje gewoon bellen en +/- 15min agenda bijwerken.

    Nu heb ik een 3Gs en die heeft hetzelfde. Ik zou de mensen niet zo gek maken als ik jou was, 4 dagen haalt een Iphone gewoon niet, tenzij je hem weglegt en er nooit aan komt, misschien.

  55. Grappig. In vergelijking met veel andere smartphones zijn de specs van de Apple niet indrukwekkend. De sterke kanten liggen dan ook op een ander vlak.

    Nu is er een Iphone, en als je dan wilt dat je batterij een beetje normaal meegaat moet je allerlei functies uitzetten. pfffff

    Nu weten we natuurlijk wel dat toestellen met een groot touchscreen batterijen zuipen maar dit slaat werkelijk alles.
    De Nokia E71 die ik hier heb liggen gaat dagen lang mee.
    Apple had beter de telefoon iets dikker kunnen maken en flink wat batterijcapaciteit erin kunnen stoppen.
    Nu moet je voor de zekerheid een externe batterij bijkopen. En daar wordt hij niet mooier van.

  56. De mijne haalde vroeger maar 1 dag standby en ongeveer rond de 2 uur gebruik en dan was ie leeg, maar nu nadat ik SBSettings heb verwijderd gaat ie langer mee niet normaal, ik zit nu al op 4.5 uur gebruik en 2 dagen standby en ik heb nog 40% batterij. Dus bij mij was SBSettings de oorzaak!!

  57. Heb je bovenin bij je antenne 3g aanstaan zet dit uit! Dat scheelt de helft aan batterijtijd.

  58. Apple heeft zelf op hun website ook een lijst met tips staan.
    zie hier

  59. 3G uitschakelen scheelt ook enorm. ff weer aanzetten wanneer je wilt surfen als er geen wifi is. Dan loopt je standby tijd ook behoorlijk op hoor.

  60. Volgens mij (3G) helpen de push notificaties het meest. Als ik ze uitzet (mail + apps) gaat mijn batterij 3x langer mee. Vrienden van mij (3G + 2G) hebben hetzelfde resultaat…

  61. Origineel geplaatst door DutchVince
    Lithium polymeer batterijen: NOOIT helemaal op gebruiken. Sterker nog: nooit onder 20% lading komen. Dat verkort de levensduur maar vermindert ook de capaciteit.
    (in tegenstelling tot NiCd die leven daar juist langer van)Dus iedere dag volladen.

    Jammer alleen dat ze er bij apple anders over denken; ik vond dit op de tippagina. (Laatste tip!):

    Regelmatig gebruik van je iPhone
    Voor een goed onderhoud van een lithiumbatterij is het belangrijk dat de elektronen in de batterij van tijd tot tijd in beweging zijn. Laad de batterij ten minste één maal per maand volledig op (tot 100% en dan weer helemaal laten leeglopen).

  62. Origineel geplaatst door DutchVince
    Lithium polymeer batterijen: NOOIT helemaal op gebruiken. Sterker nog: nooit onder 20% lading komen. Dat verkort de levensduur maar vermindert ook de capaciteit.(in tegenstelling tot NiCd die leven daar juist langer van)Dus iedere dag volladen.

    Heb wel gehoord/gelezen dat je de batterij 1 keer in de maand ofso een keer helemaal leeg moet laten lopen en voor de rest idd gewoon opladen bijvoorbeeld elke avond of om de dag (wat nodig is)….
    Ik laad me batterij nu om de dag op, kan meestal wel 2 dagen vooruit 🙂
    Komt echt door de vroegere batterijen denk ik dat mensen toch een beetje huiverig zijn om constant maar aan de lader te hangen terwijl de batterij nog maar half leeg is ofso, heb ik zelf ook wel een beetje.

  63. Ik heb geen idee hoelang me iPhone het volhoud op 1 oplaadbeurt,
    Omgeveer, anderhalve dag.
    Njaa, nu word tie weer gerepareerd.

  64. Op mijn 3G bleek bij updaten naar 3.0 wel degelijk dat Exchange het probleem was. Gloeiendhete iPhone 3G, batterij in -3 uur leeg! Exchange-account verwijderd en de 3G gaat minstens een werkdag mee.

    Ik laad ‘m iedere nacht op: leek me een handige gewoonte. Wel ook altijd een 3G Juice bij me: je weet immers nooit ;).

    Overigens kan ik nergens ‘Berichtgeving’ als optie vinden. Dat deel van de tip geldt alleen de 3Gs?

  65. Origineel geplaatst door janvds
    Op mijn 3G bleek bij updaten naar 3.0 wel degelijk dat Exchange het probleem was. Gloeiendhete iPhone 3G, batterij in -3 uur leeg! Exchange-account verwijderd en de 3G gaat minstens een werkdag mee. Ik laad ‘m iedere nacht op: leek me een handige gewoonte. Wel ook altijd een 3G Juice bij me: je weet immers nooit .Overigens kan ik nergens ‘Berichtgeving’ als optie vinden. Dat deel van de tip geldt alleen de 3Gs?

    krijg je pas te zien onder instellingen als je een keer een push app hebt opgestart.

  66. Origineel geplaatst door MisticRain
    Origineel geplaatst door BjørnHet is gewoon jammer dat je in Nederland “dataroaming” niet kan uitzetten.
    je kan hier ook je data uitzetten hoor.. de vraag is of het wenselijk is… Ik heb nog wel een tip. zet gewoon je 3g uit. als je niet zwaar filmpjes aan het kijken bent gaat internet en email lezen wel aardig. en dan doet je batterij het echt langer. Daarnaast als je wifi niet gebruikt ook gelijk uitzetten. en je bluetooth moet je ook uitzetten als je het niet gebruikt. als laatste als je de locatie functie niet nodig hebt ook uitzetten. deze word namelijk door beste veel applicaties gebruikt zo ook bijvoorbeeld je foto app.. zou je niet denken maar dat doet hij toch. en dat ding slurpt echt energie

    Het zou prettig zijn als je dat via een snelkoppeling kunt regelen. dan kun je in je beginscherm snel bijv blue tooth, wifi, 3g, e.d. aan of uit ztten. Is daar geen app voor?

  67. De 1gen, die heeft pas last van de 3.0. Krijg er ook heel veel vragen over aan de desk, en merk het zelf ook. Ik deed al kort met mijn batterij voor de updte (en ik heb alleen edge aanstaan, wifi alleen waar er bereik is, en bluetooth eens in de week)

    Ik doe nog steeds niet langer met de 1gen.

  68. Origineel geplaatst door peet
    Origineel geplaatst door MisticRainOrigineel geplaatst door BjørnHet is gewoon jammer dat je in Nederland “dataroaming” niet kan uitzetten.
    je kan hier ook je data uitzetten hoor.. de vraag is of het wenselijk is… Ik heb nog wel een tip. zet gewoon je 3g uit. als je niet zwaar filmpjes aan het kijken bent gaat internet en email lezen wel aardig. en dan doet je batterij het echt langer. Daarnaast als je wifi niet gebruikt ook gelijk uitzetten. en je bluetooth moet je ook uitzetten als je het niet gebruikt. als laatste als je de locatie functie niet nodig hebt ook uitzetten. deze word namelijk door beste veel applicaties gebruikt zo ook bijvoorbeeld je foto app.. zou je niet denken maar dat doet hij toch. en dat ding slurpt echt energieHet zou prettig zijn als je dat via een snelkoppeling kunt regelen. dan kun je in je beginscherm snel bijv blue tooth, wifi, 3g, e.d. aan of uit ztten. Is daar geen app voor?

    Dat heet Sbsettings (wel JB vereist)

  69. Bij normaal zakelijk gebruik gaat de mijne ruim 2-3 dagen mee. Daarin inbegrepen hooguit 15 minuten per dag spelletjes spelen/filmpje kijken in een wachtrij/wachtkamer.

    BT en 3G staat aan.
    Iedere avond ruim 90% lading aanwezig.
    Ik laad hem iedere nacht op, soms sla ik een nacht over om hem dieper te ontladen (nooit onder 20%).

  70. Origineel geplaatst door Danny de Ruiter
    Origineel geplaatst door DutchVinceLithium polymeer batterijen: NOOIT helemaal op gebruiken. Sterker nog: nooit onder 20% lading komen. Dat verkort de levensduur maar vermindert ook de capaciteit.
    (in tegenstelling tot NiCd die leven daar juist langer van)Dus iedere dag volladen.Jammer alleen dat ze er bij apple anders over denken; ik vond dit op de tippagina. (Laatste tip!):Regelmatig gebruik van je iPhone
    Voor een goed onderhoud van een lithiumbatterij is het belangrijk dat de elektronen in de batterij van tijd tot tijd in beweging zijn. Laad de batterij ten minste één maal per maand volledig op (tot 100% en dan weer helemaal laten leeglopen).

    Deels mee eens: Leeg laten lopen met dien verstande dat je nooit onder de 20% komt.

  71. Origineel geplaatst door DutchVince
    Bij normaal zakelijk gebruik gaat de mijne ruim 2-3 dagen mee. Daarin inbegrepen hooguit 15 minuten per dag spelletjes spelen/filmpje kijken in een wachtrij/wachtkamer. BT en 3G staat aan.Iedere avond ruim 90% lading aanwezig.Ik laad hem iedere nacht op, soms sla ik een nacht over om hem dieper te ontladen (nooit onder 20%).

    waarom laad je m elke avond op dan als je nog 90% batterij over hebt? kan je toch om de 3 dagen ofso op gaan laden??? is elke nacht opladen echt beter dan om de dag ofso?? ik red ook makkelijk 2 dagen meestal…

  72. Mijn 1e generatie iPod (8 jaar oud of zo) draait ook nog een uur of 8 muziek terwijl de meeste van die leeftijd amper 2 uur halen.

    Kwestie van goed batterij beleid.

  73. Origineel geplaatst door shorty007
    Origineel geplaatst door DutchVinceBij normaal zakelijk gebruik gaat de mijne ruim 2-3 dagen mee. Daarin inbegrepen hooguit 15 minuten per dag spelletjes spelen/filmpje kijken in een wachtrij/wachtkamer. BT en 3G staat aan.Iedere avond ruim 90% lading aanwezig.Ik laad hem iedere nacht op, soms sla ik een nacht over om hem dieper te ontladen (nooit onder 20%).waarom laad je m elke avond op dan als je nog 90% batterij over hebt? kan je toch om de 3 dagen ofso op gaan laden??? is elke nacht opladen echt beter dan om de dag ofso?? ik red ook makkelijk 2 dagen meestal…

    Dit verlengt de levensduur van de batterij.

  74. @DutchVince: En wat is dan precies een goed batterijbeleid?:P sorry hoor, ben er nog steeds niet uit…
    Moet je nou je batterij 1 keer in de maand HELAMAAL, dus tot hij uitvalt, leeg laten lopen op een nacht opladen…
    Moet je de batterij iedere nacht gewoon opladen, ongeacht hoeveel batterijpercentage je nog even hebt..
    Of
    Moet je je batterij gewoon ongeveer 2 dgn gebruiken, mits je dat redt en dan gewoon opladen een nacht????
    Iedereen zegt weer wat anders…..

  75. ik gebruik sbsettingstoggles ,gewoon geweldig een soort snelkoppeling naar wifi 3g enz ,als ik hem standby heb alles uit en waneer je op internet wilt wifi of 3g aan )

  76. @shorty007:
    Gewoon iedere avond opladen.
    NOOIT leeg laten lopen.

    Als je je hier aan houdt gaat ie lang mee.

  77. Gebruik gewoon safemode van sbsettings;)

  78. Origineel geplaatst door Roman
    Origineel geplaatst door JonasVind het nog altijd jammer dat er geen manier is om je smsjes terug te zetten als je kiest om je iphone als nieuwe iphone in te stellen.Een jailbreakje doet wonderen

    En met welke app krijg je je smsjes dan terug? Via Cydia?

  79. ik gebruik al een poosje met veel plezier phoneview
    (zat in de laatste macheist bundel) daarmee kun je alles knippen, plakken en kopieren vanuit je iphone op het gebied van sms, contacten etc.

    KLIK

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.