Reacties voor: Tip: macro-foto’s maken met de camera van de iPhone

Met de camera van de iPhone kun je macrofoto's maken, dankzij de platte lens die je door een vergrootglas of microfoon kunt laten kijken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Ziet er wel goed uit, goed genoeg in ieder geval voor mij, heb ‘m zonet besteld bij Ellen 😀

  2. Hopelijk zit er toch een videofunctie in het Europees model

  3. Kevin, hooguit komt die functie binnenkort als update beschikbaar, dat geldt dan voor alle versies.
    @Maurice: Veel plezier met je iPhone, het is écht een geweldig apparaatje: Snel, smooth, sexy, praktisch!

  4. nou ik maak behoorlijk veel foto’s met mijn gsm… ,had tot voor kort een n73 tot ie gejat werd op Werchter maar ik ben wel een beetje bang voor de kwaliteit van de iPhone picas…. en om nu elke dag met een vergrootglas te gaan lopen…maar goed, eind volgende week of de maandag daarop zal ik het zelf gaan ondervinden!!! Hulde aan mijn neef in de US….

  5. ik moet zeggend at dat het enige is wat me een beetje tegenvalt.. die camera op der iphone, veels te snel blurry doordat het apparaat moeilijk goed stil te houden is en geen flits.. en natuurlijk kan je nauwelijks een goeie foto van jezelf maken a) omdat je niet ziet waar de afdruk-knop zit en b) omdat je geen spiegeltje hebt om te zien hoe je geframed bent. maarja gelukkig heb k gewoon en digitale camera voor het echt mooie werk 😛

  6. ja maar die heb je niet dag en nacht bij je neem ik aan…. ik vind dat wel een zwaar minpunt eigenlijk maar goed.,… apple en gadget liefhebber hé….

  7. Er is geen enkele gsm in staat een goede foto, zonder al te veel ruis te hebben.
    De foto’s zien er zeer goed uit op de gsm zelf, maar wanneer je deze naar de computer stuurt zijn ze niet echt bruikbaar.

    Voor foto’s gebruik ik mijn Nikon D70s. Niet van de kleinste, maar de kwaliteit is subliem. (ok, je kan het niet vergelijken met elkaar. Maar ik zou niet vertrouwen op een gsm camera)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.