Reacties voor: Tip: maak zelf een iPhone-headset voor op de motor

Echt veilig is het niet, om tijdens het motorrijden naar muziek te luisteren of telefoongesprekken te voeren, maar een iPhone-bezittende motorrijder heeft wel een handleiding gemaakt om je headset in een helm in te bouwen zodat de oordopjes niet meer uit je oor vallen.

Reacties: 11 reacties

  1. Erg nieuw is dit niet. Zo rij ik al 5 jaar rond op de motor

  2. Lekker op een motor; helm op en dan ook doppen in je oren. Zou (net als in de auto overigens) verboden moeten worden.

  3. Als je de muziek niet te hard zet gaat dit best hoor! Het grootste deel van de motorrijders rijdt zowiezo met oordoppen in. Zelf rij ik vaak met inears van sennheiser, dit blokkeerd ook nog eens de windruis 🙂

  4. zonde alleen dat je de hele iphone niet kan bedienen met je motorhandschoenen aan…

  5. vind het niet echt veilig als eerlijk moet zijn

  6. even een ander liedje opzetten tegen 120km/u en oeps.. daar ging de iPhone 🙂

  7. Niet aleen dat maar als jij op je motor de muziek opzet vind t niet echt veilig op de weg/snelweg maarjah dat is ieders eigen keuze

  8. Maar, dat elke automobilist wel de radio (keihard) aan heeft staan is zeker geen probleem.

    Ik vind het net als in de auto, als je de muziek niet te luid aan hebt is het geen probleem en hoor je het overige verkeer ook wel.

  9. @ tony.

    Of je nou niet te harde muziek hoort of de tering herrie van de wind… Wedden dat de herrie van de wind harder is (en slecht voor je gehoor!)

  10. Thanks for referencing my blog. Just in case anyone is interested, I’ve written a follow up article about the safety concerns that a lot of people seem to have with using the phone while riding. You can find it at:
    http://2down365.blogspot.com/2008/04/talking-on-2-wheels.html
    -Samuel Perry
    2down365

  11. Ik rij lange ritten altijd met oorpluggen in dat voorkomt gehoor beschadiging… en een dove motorrijder is nog veel gevaarlijker dan 1 met pluggen in.
    Trouwens ik wil die headset niet voor muziek maar om gebruik te maken van het navigatie systeem op mijn mobieltje.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.