Reacties voor: Tip: iPhone-startscherm aanpassen met DockSwap

Met DockSwap kun je vanaf de iPhone of iPod touch je achtergrond-afbeeldingen beheren en wisselen.
Lees het complete artikel → Tip: iPhone-startscherm aanpassen met DockSwap
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Eerst een iPhone, als ik er eindelijk eentje heb zeker dit uitproberen 😀

  2. Ik heb me net vandaag ingelezen op dit o-werp en het schijnt dat vanaf versie 2.0 van Summerboard de Dock functie wordt ‘gehinderd’ . Ik schrijf het vast heel vaag maar anders moet je ff googlen. Er waren veel klachten over. Met Summerboard 1.9 scheen het nog prima samen te gaan.

    Hier is in elk geval een link met een guide voor mensen die net als ik stap voor stap door het proces geleid moeten worden om niet helemaal de weg kwijt te raken: http://www.modmyiphone.com/forums/showthread.php?t=4469

    Ik heb even een heel andere vraag heren van iPhoneclub: Ik krijg binnenkort een iphone en ben van plan een sim-only abbo van T-Mobile te nemen met Internet Pocket Totaal erbij. Maar ik ben de kluts helemaal kwijt wat betreft de iPhone en internetten.Ik lees een heleboel verschillende termen zoals EDGE/GPRS/Wi-fi en dat je ‘settings’ van de provider moet invoeren enz enz.
    Mijn vraag is simpel : Hoe kan ik internetten met mijn iPhone??? Ik meen me te herinneren dat jullie ook een simkaart van T-mobile hadden gebruikt waarop jullie ook PIT hadden, of vergis ik me?

    Als iemand anders deze vraag kan beantwoorden zou ik het ook op prijs stellen….

  3. Girlie, Je kan met je iPhone internetten via je draadloze WiFi netwerk thuis op ergens waar deze beschikbaar is. Voordeel is dat dit lekker snel is. Verder is er een landelijk Data netwerk in Nederland, genaamd GPRS. In de VS heet dit netwerk EDGE. Wanneer een WiFi netwerk niet beschikbaar is schakelt de iPhone automatisch over op het GPRS netwerk. Dit is wel véél trager dan WiFi. Vergeet niet de GPRS instellingen van je provider in je iPhone te zetten, ik poste deze instellingen eerder, scroll daarvoor omhoog.

    Succes

  4. Hoi girlie,ik heb ook t-mobile internet totaal,en Internet gaat goed en is makkelijk in te stellen!

  5. Is dat GPRS netwerk verbonden aan dat internet totaal pakket van T-Mobile? Want ik neem aan dat als ik zonder pakket ga internetten ik een torenhoge rekening van T-Mobile krijg toch? Ik kan je instellingen overigens niet vinden Freek, kan je iets specifieker zijn over waar ik ze moet zoeken? 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.