Reacties voor: Tip: eigen audiobestand als voicemailbericht

De welkomstboodschap van je voicemail is van lage kwaliteit, omdat je het via de microfoon van je iPhone moet opnemen. Met deze tip kun je elk audiobestand van hoge kwaliteit gebruiken.
Lees het complete artikel → Tip: eigen audiobestand als voicemailbericht
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Ja leuk inderdaad alleen moet je wel een unlockte iphone hebben :))

  2. Dit duidt er dus op dat voicemails door de AT&T iPhones worden afgehandeld door de telefoon in plaats van door het netwerk. Ik was al benieuwd hoe Visual Voicemail werkt, maar dit zou een hoop kunnen verklaren.

    In plaats van dat er door de provider wordt doorgeschakeld naar de voicemailbox in het netwerk, zou de iPhone dan opnemen en dus zelf de voicemailboodschap afspelen. Vervolgens verschijnt de door de beller achtergelaten boodschap als een bericht (wat dus waarschijnlijk ook een AMR bestand wordt).

  3. Iemand een idee hoe het me de voicemail werkt? als ik op de voicemailknop druk dan krijg ik gewoon mijn voicemail maar als ik mezelf bel (jaja met een andere foon) dan gaat ie naar in gesprek na 4 keer overgaan, geen voicemail dus) als ik hem uitzet krijg ik wel mijn voicemail gelijk maar als ik hem dan weer aanzet krijg ik geen melding (waar zou ik een melding moeten krijgen?)
    iemand een idee? oplossing?

  4. sjowol tis al weer even geleden, denk dat je er al uit bent maar voor de rest
    ;je kan dit instellen.
    rinkeltijd, naar voicemail bij ingesprek of niet bereikbaar (of allebij) of direct naar voicemail. Hangt ook van provider af.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.