Reacties voor: Tip: Apple recyclingprogramma geeft 10% korting op nieuwe iPod

Bij het Recycling Program van Apple kun je een oude iPod inruilen en daarbij korting krijgen op de aankoop van een nieuwe iPod.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Krijg je meer korting op een Ipod touch 2g MC die het gewoon goed doet? ik wil namelijk de 4g want ik heb geen zin in dat gekloot met JBen

  2. wrrm weer enkel in de vs dat we korting krijgen… als we nr de vs vliegen vervuilen we ook e trouwens,, door dat vliegtuig…

  3. @Luud: Nee, de korting blijft 10%. Je kan je iPod in jouw geval dan beter op Marktplaats of iets dergelijks zetten.

  4. Dat vliegtuig zou ook zonder jou vliegen

    Origineel geplaatst door Gaetan
    wrrm weer enkel in de vs dat we korting krijgen… als we nr de vs vliegen vervuilen we ook e trouwens,, door dat vliegtuig…

  5. Origineel geplaatst door Almo
    Dat vliegtuig zou ook zonder jou vliegenOrigineel geplaatst door Gaetanwrrm weer enkel in de vs dat we korting krijgen… als we nr de vs vliegen vervuilen we ook e trouwens,, door dat vliegtuig…

    Zo werkt het dus niet…

    OT: Leuk zo’n programma maar zolang het niet in Nederland kan en niet voor de iPhone geldt hebben we er vrij weinig aan.

  6. Nou, ik heb onlangs m’n 3g naar cash4mobile gestuurd en kreeg daar toch mooi € 190,= voor terug.
    Ik vond het een goede deal 🙂

  7. Hoe zit dit in Londen?

  8. Origineel geplaatst door Pebro: Nou, ik heb onlangs m’n 3g naar cash4mobile gestuurd en kreeg daar toch mooi € 190,= voor terug.
    Ik vond het een goede deal 🙂

    als je een prima werkend exemplaar had, had die wel degelijk 225~250 euro op kunnen brengen.

  9. Weet iemand of je ook korting krijgt op een iPad als je een oude iPod inlevert?

  10. @Guido: Zoals ik al in de eerste regel zeg: er zijn heel wat mensen die naar de VS vliegen. Bijvoorbeeld voor een weekendje New York. Genoeg mensen dus waarvoor het wel relevant is.

    En het is natuurlijk niet de bedoeling dat je voor die 10% korting helemaal naar de VS gaat vliegen. Het gaat erom dat je toch al van plan was naar de VS te gaan en bijv. die iPods voor vrienden/familie kunt meenemen.

  11. Uhm…die 10% is nog altijd lager dan de korting die je krijgt wanneer je simpelweg je Apple-spullen via internet bestelt. Op een iPod 4 bespaar je zo’n 16%, bij roekeloos bestellen uit de VS, zelfs na optellen van $ 35 verzendkosten. 320 dollar is de gemiddelde prijs van een iPod touch 4 op de bekende veilingsite(s), incl. verzendkosten bespaar je dus nog 50 euro. Bij sommige producten is het zelfs daadwerkelijk goedkoper wanneer je naar de VS vliegt, een lekker nachtje boekt in een goed hotel, 2/3 laptops koopt die daar opstuurt en vrolijk terugvliegt. Dit geldt uiteraard voor alle technologische producten; die koop je niet in Europa.

  12. Vergeet niet dat alles wat je opstuurt, hier in NL belast wordt met 19% BTW + import duty en handelingskosten,
    bij binnenkomst.

  13. Ik verkoop mijn oude ipod gewoon voor de helft van de nieuwprijs, wordt hij hergebruikt en is goedkoper dan dat inleveren.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.