Reacties voor: TIME Magazine toont demo van toekomstige iPad-applicatie

TIME Magazine heeft een demo gemaakt over nieuwe functies in het magazine voor tablets. Interactie met de lezer zoals 3D-objecten en interactieve advertenties staan voorop.
Mike van Hoenselaar -

Reacties: 13 reacties

  1. Opvallend formaat, beter dan iPad!
    En ja, dit is toch wel vet hoor !

  2. Indrukwekkend. Vooral de mogelijkheid om te debateren klinkt goed. Op die manier ben je meer betrokken met de gehele ervaring en niet alleen maar een passieve ontvanger van het nieuws.

  3. Dit zou de toekomst moeten zijn voor alle kranten en tijdschriften, hier kunnen ze weer geld voor gaan vragen.

  4. Ongelofelijk, wat een briljante app

  5. Het is zeer gaaf, maar als je zo een dagelijkse issue wil uitgeven moet er wel heel wat op een krantenredactie veranderen..

    Voor maandelijkse tijdschriften lijkt mij dit makkelijker, je hebt daar meer de tijd om aan de (grafische) kwaliteit te werken. Want, geef toe, het is voornamelijk grafisch zeer vet, inhoudelijk heeft het wel iets meer, maar niet onnoemelijk veel meer toegevoegde waarde (op de discussie mogelijkheid na dan) dan een normale tekst..

  6. Erg leuk, maar het gevaar met deze hoeveelheid aan mogelijkheden is dat je straks door de bomen het bos niet meer ziet. Elke vingerbeweging laat wel iets anders gebeuren en je zult zien dat toevallig dat wat je wil, even niet kan in de pagina waar je op dat moment zit.

    Ik denk dat het voor de ontwikkelaars van dit soort apps vooral de uitdaging is om helderheid en consistentie toe te passen.

  7. Leuk om dit filmpje op mijn iPad te bekijken en dit commentaar mee te typen.
    Hamvraag blijft hoeveel geld mensen over hebben voor dit soort interactieve digitale tijdschriften.
    Ik zelf erg weinig omdat er genoeg goeie interactieve websites zoals ipadclub zijn.
    De Wired App is leuk maar zeker niet iedere maand vijf dollar waard.
    De baad van Sanoma zei gisteren zelf: als het op de papieren versie lijkt zijn we verkeerd bezig.
    En dan concurreer je al snel met een website/forum.
    Ander punt: mobiele operators zitten helemáál niet te wachten op tijdschriften die 500Mb per uitgave zijn (zoals bij Wired)

  8. Ziet er netjes uit!

    Gebruik nu de gewone time app en zinio en dat werkt al goed, ja het ziet eruit al de gewone papieren versie maar bij zinio betaal je bv 10$ voor 6 digitale issue van een blad en dat vind ik niet duur en het leest perfect. Wired is mooi maarja 500 mb is wel heel veel voor een magazine.

  9. je zou een achtergrond muziek je er bij moeten hebben om echt in de spanning van het verhaal te komen. Bv dramatische muziek al het over oorlog gaat (zo als daar)

  10. jammer dat de nu verkrijgbare ipad app erg verschilt met de getoonde ipad demo in het filmpie.

    en ik kan mij herinneren dat het demo filmpie niet erg is veranderd kwa interface elementen en de ipad app die uit kwam is het slappe aftreksel dat het nu is.

  11. Ik denk dat de prijs altijd een belangrijke factor zal blijven. Aan de app zelf ligt het niet, want dat ziet er echt fantastisch uit.

  12. Zo’n filmpje maken is heel wat anders dan een app. Niet voor niets komt de echte Time app hier niet eens in de buurt.

  13. @tijmen:
    Maar zoiets zou het idealiter wel moeten worden en volgens mij kan het ook wel. Als er gebruik wordt gemaakt van standaardfuncties, dan hoeft alleen de inhoud (tekst, foto’s, filmpjes) erin gezet te worden. Reorganisatie van de DTP-afdeling!
    Muziek toevoegen (op afroep) is ook mijn wens.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.