Reacties voor: Tim Cook zoekt nieuwe bestuursleden voor Apple

Tim Cook is op zoek naar nieuwe bestuursleden voor Apple. De huidige raad van bestuur is vrij oud en aangenomen door Jobs.
Lees het complete artikel → Tim Cook zoekt nieuwe bestuursleden voor Apple
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Dat laatste geloof ik wel. Als ze niet oppassen worden ze een tweede Sony of zo; met teveel dingen bezig maar nergens echt meer in uitblinken.

  2. Ben inderdaad benieuwd met welke producten ze gaan komen en hoe goed deze zullen zijn.

    Hopelijk leert Apple ook van haar eigen geschiedenis.

  3. Waar kan ik solliciteren ? 🙂

  4. Die Cook doet het in mijn ogen uitstekend

  5. Er zitten op dit blog altijd veel kandidaten…..Zoek maar eens op “Steve Jobs zou zich omdraaien in zijn graf” en je vindt de beste.

  6. Wat mij opvalt is dat er van Tim Cook (Apple) verwacht wordt dat ze met nieuwe producten komen, iWatch en Apple TV bijv. maar er wordt ook verwacht dat Tim Cook (Apple) blijft laserfocussen. Volgens mij kan toch alleen maar het een of het ander? Natuurlijk zouden ze zich kunnen laserfocussen op eerst de iWatch en daarna op de Apple TV, maar de investeerders willen graag meer geld zien en ik denk dat dat bij Tim een aardige druk met zich meebrengt waar Steve volkomen schijt aan had. Ik ben daarom heel benieuwd of de kwaliteit van de producten op niveau blijft als dat we gewend zijn of dat het misschien toch wat achteruit gaat en ze inderdaad een volgende Sony/Samsung/LG gaan worden. Ik hoop het zelf niet en kijk uit naar wat de toekomst brengt 🙂

  7. Laserfocus en op teveel producten richten.. Nou.. ik moet zeggen. Bij de aankondiging van iOS 8 & Yosemite kreeg ik toch sterk het laserfocus gevoel. Nooit van de term gehoord maar nu ik het lees kan ik hem direct plaatsen. Erg goed naar mijn mening.

    Als deze trend en kwaliteit zich uitbreidt op fysieke hardware heb ik er wel alle vertrouwen in.

    Vergeet niet dat hardware op zichzelf niet perse voor de gehele omzet zorgt. De hele beleving is van belang en met de aangekondigde software vind ik dat ze heel scherp laserfocussen en een goede basis leggen voor een omzetgroei.

    Maargoed, just my 2 cents 😉

  8. Het is wel een mooi baantje voor mij.

  9. Hij mag me bellen, ik zeg wel nee als het nodig is.

  10. Tim ik ben je man geef maar een stapel aandelen en een euro per jaar mij mag je altijd bellen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.