Reacties voor: Tim Cook: ‘Toegankelijkheid is een mensenrecht’

Tim Cook gaat met drie mensen met een beperking in gesprek over de toegankelijkheidsfuncties van Apple-producten. Zo wordt er gesproken over sporten met de Apple Watch, de Clips-app en allerlei toegankelijkheidsinstellingen.

Reacties: 8 reacties

  1. Oh vandaar dat Apple zo goedkoop is, zodat iedereen de toegankelijkheid kan ervaren waar Apple voor vecht.

  2. Ik ben wel verbaasd hoe goed ene Poynter kan communiceren als een doof persoon zijnde. Verder, I love it.
    Jammer alleen van de prijzen, inderdaad.

  3. Dingen die je leven verrijken mogen wat kosten.

  4. Idd. als je weet dat de productie van een iPhone rond de 180 euro kost en een toestel verkocht wordt aan 749 euro is het schandalig hoeveel winst die gangster Apples op scheppen, en dat durft men dan trots zeggen om mensen met een beperking te helpen??? Nadat je een half maandloon eerst moet uit geven… ze moesten zich schamen, de overheid mag dringend iets doen aan de winst belangen corruptie praktijken bij hen, zoals ze vandaag ook hebben gedaan bij Facebook in dat geval ging het over de beleidslijnen van Facebook en WhatsApp. Google en Microsoft liepen enkele jaren geleden door de overheid ook al tegen de lamp. Dat mag gerust eens gebeuren bij Apple ook. Om de belasting inpectie eens langs te sturen…

  5. Ik als blinde ben heel tevreden over de toegankelijkheid van de iPhone wat niet kan worden gezet van de andere smartphones iPhone is gewoon top nummer één op gebied van doe Frank Lucheit en de prijs thuis helemaal niks mee mes.

  6. Origineel geplaatst door Christof
    Idd. als je weet dat de productie van een iPhone rond de 180 euro kost en een toestel verkocht wordt aan 749 euro is het schandalig hoeveel winst die gangster Apples op scheppen, en dat durft men dan trots zeggen om mensen met een beperking te helpen??? Nadat je een half maandloon eerst moet uit geven… ze moesten zich schamen, de overheid mag dringend iets doen aan de winst belangen corruptie praktijken bij hen, zoals ze vandaag ook hebben gedaan bij Facebook in dat geval ging het over de beleidslijnen van Facebook en WhatsApp. Google en Microsoft liepen enkele jaren geleden door de overheid ook al tegen de lamp. Dat mag gerust eens gebeuren bij Apple ook. Om de belasting inpectie eens langs te sturen…

    Tja je kan een iPhone se kopen deze is goedkoper, en voor niet iedereen is het een halve maandloon.
    Ik verdien ook meer per maand dan 2 keer 749 of te wel zo 1400 per maand, ik verdien 1900 per maand maar ja zeur dan ook niet om de prijs.

    Al doe ik wel gewoon langer dan 2 jaar met mijn iPhone, waarom omdat hij nog goed is hij krijg iOS updates dus ja waarom weer 700 euro uitgeven.

  7. Microsoft: ‘Data verzamelen is een mensenrecht’

  8. Ik heb pas een hoortoestel met iphone/ipad bediening mogen testen, komt binnenkort uit in NL. De samenwerking met Apple is erg goed, niets dan lof. Problemen zijn er alleen omdat de bluetoothverbinding (nog) niet stabiel is. Dat schijnt bij alle hoortoestellen met bluetooth zo te zijn. Deze ontwikkeling staat nog in de kinderschoenen, maar is veelbelovend.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.