Reacties voor: Tim Cook test glucosemeter al tijdens zijn dagelijkse werkzaamheden

Tim Cook draagt dagelijks een bloedglucosemeter die met de Apple Watch is verbonden. Krijgen we binnenkort deze medische functie te zien?

Reacties: 7 reacties

  1. Dat bestaat al ruim een jaar. Ik heb de dexcom G5 en daarmee Kun je op al je idevices je bloedwaarden zien. Dus ook de watch. Communicatie gaat via Bluetooth. Ik gok dat Dexcom met de G6 de samenwerking met Apple heeft versterkt en dat het daar om gaar.

  2. Sorry, maar Tim Cool gaat echt niet publiekelijk een prototype glucosemeter dragen, gekoppeld aan een Apple Watch en dit daarna aan een schoolkrant vertellen. Kom op zeg…

  3. Apple is al drie jaar bezig met zo’n bloedsuikermeter, net als met bloedzuurstofmeter en bloeddrukmeter. Niet iedereen heeft een bloedsuikermeter nodig, maar ook sporters en mensen die op hun gezondheid letten, hebben er wat aan, net als aan de twee andere sensoren.
    Ik hoop dat ze uiteindelijk worden ingebouwd in de Apple Watch.

  4. Leuk. Maar geen reden voor mij om een Applewatch te kopen.

  5. Als  de glucosemeter in het bandje verwerkt is dat vriendelijk voor degene die de watch wil kopen maar geen belang heeft bij de glucosemeter. Het bandje moet dan wel van een duurzame variant zijn. Een kunststof bandje is dat wat mij betreft niet, hoewel het daar natuurlijk makkelijker in te verwerken is.

  6. Dit is de reden dat ik ooit de Apple watch kocht; de potentie die het apparaatje heeft is zo groot. Het lijkt mij heerlijk nooit meer een eeuw te moeten wachten op de bloedpoli omdat mijn bloed zo vaak geprikt moet worden. Voor diabetespatiënten idem dito natuurlijk, en zo zijn er nog zó veel mogelijkheden. Alleen die verrekte goedkeuring bij het FDA inderdaad, lastig obstakel. Dit geeft goede moed 👍🏻

  7. Er komen vast wel speciale Watch categorieën, zoals nu de sports serie bestaat. Denk aan een Medic serie met specifieke medische sensoren en een Movie serie met uitrolbaar breedbeeld Oled display.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.