Reacties voor: Tim Cook: ‘Technologie voor goede AR-bril bestaat nog niet’

Tim Cook gelooft niet dat de technologie voor een goede augmented reality-bril al bestaat. Zo'n AR-bril hoeven we momenteel nog niet van Apple te verwachten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Daar ben ik het eerlijk gezegd wel mee eens, vind het dan ook een goede zet van Apple dat zij even ermee wachten.

  2. Duh, daarom moeten ze het ook maken. Lijkt net alsof ze niet eens meer proberen om innovatief te zijn. Dus de technologie om de iPhone X te maken bestond al, beetje vreemd dat de prijs dan zo hoog ligt, meneer Cook.

  3. Origineel geplaatst door Thom
    Duh, daarom moeten ze het ook maken. Lijkt net alsof ze niet eens meer proberen om innovatief te zijn. Dus de technologie om de iPhone X te maken bestond al, beetje vreemd dat de prijs dan zo hoog ligt, meneer Cook.

    Heb je überhaupt het verhaal gelezen?

  4. Nogal een inkoppertje. Het feit dat Magic Leap nog steeds niks goeds heeft kunnen laten zien, ondanks de enorme investeringen die er in gedaan zijn, spreekt boekdelen.

  5. Google heeft met Glass laten zien dat er al heel wat mogelijk is. Het oorspronkelijke (assertieve) Apple had van dit gestrande project en Magic Leap inmiddels gehakt gemaakt en op basis van ARkit een veelbelovend Gen 1. product op de markt gebracht.
    Maar goed, we kijken vooral naar wat niet kan en hebben nu de pijplijn, met een AppleCar, een iTV en dus iSpectacles.

  6. @jero98: Nee hoor. Jij snapt niks van Apple. Apple doet wat ze altijd al doen: een product pas uitbrengen als het goed genoeg is en wanneer zij vinden dat de tijd rijp is. En zo zien we het graag😊👍🏼

  7. @Suzanne: Topper!!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.