Reacties voor: Tim Cook: ‘Overheid functioneert totaal niet’

Tim Cook vertelt in het tweede deel van het CNBC-interview over zijn inspiratiebronnen, het feit dat de overheid totaal niet functioneert en de wereld verbeteren.

Reacties: 8 reacties

  1. Dat allerlei mensen zich kandidaat stellen is begrijpelijk. Maar Tim zal toch ook wel beseffen dat zijn klanten ook de kiezers zijn – en dat die voor een belangrijk deel achter deze kandidaten lijken te staan…

  2. Sensationele titel waar toch een belangrijk stukje context uit ontbreekt.

    Tim Cook refereerde met die uitspraak naar de FBI en andere overheden die onder het mom van veiligheid, potentieel miljoenen mensen in gevaar brengen. En in zulke gevallen, zullen mensen en bedrijven als Apple zich verzetten. Zelfs als het gaat om je eigen overheid. Want deze functioneert klaarblijkelijk niet.

  3. Het is duidelijk dat Apple de laatste weken met een imago-offensief bezig is: Eerst moesten we gaan geloven dat het een ‘groen’ bedrijf is, vervolgens moesten we applaudisseren voor de goede arbeidsomstandigheden van de Chinese iphonemakers en nu komt er messias-achtige verkondiging over het verbeteren van de wereld. What’s next?

  4. Origineel geplaatst door Gijs
    Dat allerlei mensen zich kandidaat stellen is begrijpelijk. Maar Tim zal toch ook wel beseffen dat zijn klanten ook de kiezers zijn – en dat die voor een belangrijk deel achter deze kandidaten lijken te staan…

    De keuze is niet zo groot in de VS…

  5. Welke overheden functioneren wel goed? Geen enkele namelijk.. Mr. Cook functioneert zelf ook niet naar behoren zolang de mensen in China, die de iPhones assembleren, onderbetaald worden met ik weet niet hoeveel overuren en hij zelf geniet van de miljoenen die jaarlijks op z’n rekening komen.

  6. Origineel geplaatst door Jan Willem
    Het is duidelijk dat Apple de laatste weken met een imago-offensief bezig is: Eerst moesten we gaan geloven dat het een ‘groen’ bedrijf is, vervolgens moesten we applaudisseren voor de goede arbeidsomstandigheden van de Chinese iphonemakers en nu komt er messias-achtige verkondiging over het verbeteren van de wereld. What’s next?

    haha gelijk heb je. Groen zijn ze niet, arbeidsomstandigheden zijn om van te walgen en nu willen ze heroes vs the government spelen..wat volgt is wereld dominantie.

  7. En geef hem eens ongelijk

  8. Afgeven op de overheid is gemakkelijk. Het is bewezen dat nagenoeg alle technologieën achter de Apple iPod, iPhone en iPad het resultaat zijn van door de overheid aangestuurde of gefinancierde onderzoeksprojecten. Zie bijv. The Truth About Who Really Funded The Tech Behind Apple. Wat dankbaarheid van Tim Cook is eerder op zijn plaats.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.