Tim Cook blij zwaaiend

Reacties voor: ‘Tim Cook wil nog eenmaal knallen, voordat hij opstapt’

De Apple Watch was de eerste belangrijke nieuwe productcategorie uit het Tim Cook-tijdperk. Apple's CEO wil echter nog één keer knallen met iets nieuws, voordat hij stopt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Ik vrees dat dit voor altijd aan hem zal blijven kleven, als hij het niet schrapt.

  2. Zijn de Airpods niet ook een grote nieuwe productengroep onder Tim Cook?

  3. Zal tie tot oud en nieuw moeten wachten of een vergunning aan moeten vragen

  4. Kan ie mooi met de invoering van Gesara met pensioen… goede timing.😎👍🏻

  5. Iets nieuws….. dan kan die beter overstappen naar Samsung.
    Apple doet alles beter maar wel jaren later dan de concurrentie.

  6. Ik vind dat ze weinig nieuws brengen. Samsung heeft al een opvouwbare telefoon. Apple blijft veel kopiëren. En Tim Cook maakt zelf ook niet echt veel. Nieuws. Tenminste dit vind ik

  7. Origineel geplaatst door Kees
    Iets nieuws….. dan kan die beter overstappen naar Samsung.

    Apple doet alles beter maar wel jaren later dan de concurrentie.

    In principe maakt het toch weinig uit dat ze nooit de eerste zijn?
    Ik wacht liever wat langer op een goed uitgewerkt product, dan dat ik perse het nieuwste moet hebben dat maar half werkt.
    Daarbij ‘denk ik’ dat de gemiddelde apple klant anders in elkaar zit, die weet wat ze krijgen voor hun geld… iets dat goed werkt en softwarematig ook langer wordt ondersteund.
    (tja, dat kost nu eenmaal geld en tijd, maar het is of een gehaast half product of iets waar de tijd voor is genomen)

  8. Een opvouwbare telefoon is een onnodig product, vind ik. Wie betaalt 2000 euro voor zo’n ding, dat dan ook 2x zo dik is en niet lekker in je broekzak past. Nutteloos, zou ik denken.
    Cook blijft toch een boekhouder met een kruideniersmentaliteit. Hij kan niet groot denken, heb ik het idee. Weliswaar zijn Apple Watch en Air Pods – wat beide grote successen zijn – onder zijn leiding uitgebracht, maar je weet niet wanneer het bedacht is.

    Als Cook de geschiedenis in wil gaan met een grote klapper, zou dat mijne inziens de Apple Car moeten zijn – maar dan een échte zelfrijdende auto van Apple. Of misschien tóch nog een Super Apple Televisie waar al je Apple apparaten automatisch mee connecten en waar alle Apple diensten vertoond worden. De super home hub voor alles in huis. Apple heeft alles verbeterd, waarom niét de televisie?! Te bedienen met een sterk verbeterde Siri. Te gek voor woorden dat dát er nog altijd niet is. Kom op Cook, doe ‘s gek. En denk groots!!

  9. Hij kan beter eerst zo dapper zijn om afscheid te nemen van categorieën die niet lopen, zoals de Apple slimme speaker.. en daarna de vrijgekomen resources weer inzetten op nieuwe initiatieven

  10. Kom maar op met die nieuwe Homepods, en lanceer het eindelijk ook eens in meer landen. Prima product, prima kwaliteit maar een gemiste kans door het select te houden.

  11. Origineel geplaatst door Kees
    Iets nieuws….. dan kan die beter overstappen naar Samsung.

    Apple doet alles beter maar wel jaren later dan de concurrentie.

    Ja en. Wat wil je hiermee zeggen?

  12. Ik vind het erg jammer dat Tim een bonus van € 700.000.000 krijgt, nu weet je ook waarom alles zo duur is bij Apple.

  13. Als Apple ergens mee komt wordt er altijd meteen geroepen dat het een heel groot succes zal worden en een grote concurrent voor…….(afhankelijk van het product). Goed voorbeeld daarvan was de AirPods Max. In de praktijk blijkt dat heel vaak erg tegen te vallen omdat de meeste producten van Apple het beste samenwerken met, alleen andere Apple producten. Ook met de diensten van Apple is dat het geval, de meesten daarvan kwakkelen maar een beetje voort, op de muziek dienst na. Het is ook duidelijk in hun omzet te zien dat het nog steeds de langer bestande hardware is die de meeste omzet binnen haalt. Onder Tim Cook is Apple een redelijk saai bedrijf geworden en weinig vernieuwend.

  14. Origineel geplaatst door hans
    Onder Tim Cook is Apple een redelijk saai bedrijf geworden en weinig vernieuwend.

    Niet alleen onder Tim Cook. Na de lancering van de eerste iPhone , hoor je mensen alleen maar zeggen dat ze weinig vernieuwend zijn, wordt ook heel saai om te horen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.