Reacties voor: Tim Cook bood Steve Jobs zijn lever aan

Tim Cook bood zijn lever aan voor de toen zieke Steve Jobs, toen hij ontdekte een zeldzaam bloedtype te hebben. Daar reageerde Steve op bijzondere wijze op.
Lees het complete artikel → Tim Cook bood Steve Jobs zijn lever aan
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Mooi artikel

  2. Zo’n levertransplantatie heeft helemaal geen zin meer als je pancreas kanker hebt.

    Moment dat de uitzaaiingen in de lever zitten is er geen redden meer aan. Dus het is helemaal niet bijzonder van Steve dat hij dit weigert want zo’n operatie biedt helaas geen uitkomst alleen maar meer complicaties.

    Helaas mijn vader moeten afgeven door deze vorm van kanker.

  3. ach, vast genoeg andere te vinden die interesse hebben..

  4. @Robbie: Ik dacht dat Steve Jobs in het begin alleen kanker in de lever had, maar door de te lange wachttijd op een nieuwe werd het uitgezaaid naar de alvleesklier, en dat werd hem fataal.

    Correct me if I’m wrong!

  5. Heel nobel van Tim.

  6. Kippenvel

  7. Als het waar is waar Robbie zegt, is er geen enkele reden voor kippenvel.

  8. Prachtig artikel met informatie die ik nog echt niet wist. Het is wel bizar dat je zomaar aanbiedt om je lever te geven, zo´n operatie zou echt niet zonder risico zijn geweest. Respect voor Steve Jobs dat hij hier zo op geantwoord heeft.

  9. Erg goed artikel!

    Ik vind het lastig om iets over de situatie van Jobs te zeggen, wel ben ik van mening dat de actie van Cook erg gewaardeerd mag worden. Het is idd niet niks om zo’n transplantatie uit te laten voeren. Zoals iemand anders al zei: die zaken zijn nooit geheel zonder risico..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.