Reacties voor: Tim Cook over iPad-verkoopcijfers: ‘Microsoft had eerder Office moeten uitbrengen’

Apple CEO Tim Cook vindt dat Microsoft Office voor iPad eerder had moeten uitbrengen om de verkoop van iPads te stimuleren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Mijn ipad gaat inderdaad overal mee naartoe 😉

  2. Een ipad zal ook niet zo vlug jaarlijks vervangen worden tegenover een iphone en in een gezin heeft elk wel zijn telefoon maar meestal gebruiken we allemaal dezelfde ipad…volgens mij ook een verklaring

  3. De markt geraakt op den duur verzadigd nogal logisch dat er dan minder verkocht word en een ipad gaat ook langer mee dan een ander tablet

  4. Apple heeft dit aan zichzelf te danken.
    De geruchtenmarketing heeft als nadeel dat er onzekerheid in de markt ontstaat (waarom een iPad kopen als er een soort Phablet aankomt ?) en dat de introducties altijd tegenvallen (Cook’s presentatie is altijd een anti-climax zowel qua stijl als inhoudelijk)
    One More Thing is dead….

  5. Wat denken die geldbeluste beleggers nou: dat de verkoopstijging maar door blijft gaan??? Stelletje sukkels, de reden dat er nog steeds zovéél ipads verkocht worden is juist door de bewezen kwaliteit! Als dat niet zo was geweest hadden de verkoopcijfers in de kelder gelegen .. Mensen hebben door dat een iPad na 2 ,3,4 jaar nog steeds betrouwbaar en hoed werkt, en dus in feite goedkoper dan vele andere merken ..

  6. Het maakt niet uit wat je maakt, de markt raakt een keer verzadigd. En tegenwoordig maken we alles meteen te goed, waarom zouden we dan een nieuwe kopen als de oude hetzelfde kan?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.